Home - Články - Jarní sexuální apetit podle znamení

Jarní sexuální apetit podle znamení

vloženo 21. 4. 2022
čas čtení: 10 minut

Jarní sexuální apetit podle znamení

Hřejivé teploty a vůně květin po zimě přirozeně probouzí naše těla, podněcují libido a touhu po lásce. Každé znamení má ale jiné erotické potřeby, romantické sny či útlum jarní únavou. Jak na tom na jaře bude váš milostný partner? Kterou taktiku je dobré zvolit, abyste si spolu užili milování?

sdílet článek na facebooku

Staňte se pro svého partnera doslova sexuální bohyní a inspirujte se naším horoskopem podle znamení!

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Jarní smyslnosti podlehnou rádi! Příchod teplého počasí je opravdu oživí. Jsou najednou srdeční a celí nažhavení. Rádi zkouší i nezvyklá místa! Často jsou velmi dychtiví a potřebují to hlavně rychle. Dá se říct, že erotogenní zónou je celé jejich tělo, obzvlášť hlava. Kvůli zvýšené sexuální touze potřebují cítit partnerovu připravenost a v posteli jeho odevzdanost. Proto mají rádi trošku toho násilí. Užijí si objímání v pevné náruči i sadomasochistické hrátky s kůžemi a bičíky. Někdy potřebují pořádně přitlačit, aby měli pocit, že žijí naplno. Umí se chovat ale i velmi romanticky a touží se nechat jemně líbat na oči a uši. Vyslyšte také jejich potřebu si při sexu popovídat.

Býk ( 21.4. - 21.5. )
V erotice patří mezi zkušené znalce. Přestože se na vás při tom tváří nevinně a romanticky! Smyslnost v nich probouzí jaro. Během předehry si dokáží hluboce užívat partnerovi něžnosti a hlavně pomalého milostného styku. Při sexuálních hrátkách mají rádi intenzivní atmosféru. Okolo lůžka lásky si proto připraví elegantní prostředí. Při předehře by měl partner objevovat jejich erotogenní zóny svým rafinovaným jazykem. Mohl by začít někde u krku a šíje, čímž dosáhne nevídaného vzrušení a masáží se pak věnovat i citlivému břichu a bokům. Na jaře u nich frekvence milování narůstá, takže si lásku s nimi můžete užívat častěji a důkladněji.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Patří k lidem, kteří nepotřebují až tak často tělesný dotyk, jako spíše romantické vyznání a elegantní jednání. Jsou dost citliví na tón partnerova hlasu i hudbu, která jim na jaře umožní pořádně se uvolnit. Vypomůže tomu vlahý větřík. Partner by si měl v erotickém ohledu všímat víc citlivých ramen, paží a rukou. Začít jemnou masáží je dostatečně vzruší. Něžně dotknout se musíte umět i ďolíčků těsně nad pozadím a pak s vášní pokračovat na citlivější místa. Samotné milování pak může být dost rychlé, nebo prováděné s přestávkami, právě to se jim opravdu líbí.


Rak ( 22.6. - 22.7. )
Období po zimě jim přináší vyšší citlivost. Zrozenci Raka patří k typickým osobám, které na jaře potřebují něžné zacházení a během milování silnou intimitu. Pak se totiž dokážou partnerovi pořádně otevřít. Velkou roli nakonec hraje i pojídání čerstvých zeleninových salátů a ovocných šťáv. V posteli při svitu svíček a v romantickém prostředí domova by měl partner laskat především jejich hrudník a bradavky. To se týká obou pohlaví, především žen, které se přitom vzruší rychleji. Stejně tak jsou Raci citliví přímo na pohlavních orgánech, kde musí umět milenec použít k divokému náporu šikovné ruce a jazyk. I na jaře je ale nejlépe uspokojí milostná klasika!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Jaro patří k jejich oblíbeným obdobím. V rozkvetlé přírodě mají rádi hlavně jemnou romantiku. První milostnou potřebu pro ně představuje omamně vonící květina. Nebo působivý dárek, který je dokáže nejdřív rozněžnit, než se dostanou přímo k sexu. V posteli musí být v luxusním županu, nebo v noční košilce více hýčkaní vašima rukama. Na kůži totiž pocítí rádi jemné materiály, které je nadchnou. Od citlivého hrudníku a šíje by měl jejich partner postupovat směrem k masážím vnitřku stehen. Tam jsou abnormálně vzrušiví. Nic jim ale nesmíte povídat o nějaké celulitidě. S velkou vášní byste měli pokračovat v misionářské poloze, tak dosáhnou nejlepšího milostného uspokojení.

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Na jaro reagují citlivě. Trvá tak delší čas, než jim jarní atmosféra přijde vhodná pro to, aby se dokázali partnerovi skutečně otevřít. Nejdřív si potřebují užít romantiky a něžných rozhovorů u vína a taky pěkného prostředí třeba poblíž rozkvetlých květin. Když stojíte o jejich duši, pak jde všechno o dost rychleji. Na pohlazení mívají často citlivé zejména břicho. Vaše erotické působení v okolí pupíku tak pro ně může být cestou k sexu. V objevování jejich citlivé erotogenní zóny by vám měly pomáhat i ruce, které se dostanou na to správné místo. Měli byste je hladit ve vlasech, na které bývají dost hrdí. Pak už se můžete věnovat tomu, co chcete v sexu dělat nejraději.


Váhy ( 23.9. - 23.10. )Na jaře většinou nemají moc milostné energie. Pokud už se ale do erotické nálady dostanou, dokážou být hodně citliví. Protějšek přitom za nimi musí přijít první a snažit se je jemně svádět. Pomůžou vám básničky, stejně jako obdiv jejich garderoby a účesu. Partnerovým jazykem se rádi nechají rozmazlovat prakticky po celé pokožce, která bývá dost citlivá na dotyky plné vášně, i lásky. Silnou erotogenní zónu u nich můžete najít hlavně kolem pasu. Takže partnerovo objetí a pevný, zároveň ale i něžný, stisk rukou nebo lýtek je pro ně dost vzrušující. Pomalá cesta od roztomilého chování k vášni bývá to nejlepší. Během sexu ale nesmí nikdy chybět vhodná hudba a kousek kvalitní čokolády, nejlépe zapíjený vínem.

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Pro milování na jaře nemají tolik sil. Zájemce přitom ale magneticky přitahují. Eroticky založení jsou skrytě, před druhými to nedávají vždy rádi najevo. Snaží se vypadat velice spořádaně. Jejich tajemnost však umožní partnerovi vyvolat touhu a nalézt jejich pravou erotogenní zónu. Přitom může být dokonce i trochu násilný, protože jim to přinese pořádné milostné probuzení. Mají totiž v oblibě pevný stisk a stupňující se vášeň, podobně jako vnímavé chování k jejich pohlaví. Jemné přejíždění přes ně je dost vzruší, stejně tak i pozornost věnovaná jejich zadku. Někdy si totiž s chutí vyžádají anální styk, i když se přitom docela stydí. Ale to během sexu ani nepoznáte, když se chovají tolik divoce. Nakonec se odmění něžnostmi.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Tito zrozenci potřebují dost pohybu. Radovat se z něj totiž dokážou celým tělem. Někdy se tak věnují milování spíš jako jarnímu sportu. Chovají se přitom hodně srdečně a dokážou se rychle vzrušit. Stejně tak umí sexuální hrátky ihned ukončit, takže nemají příliš pochopení pro dlouhé předehry. Lepší je tedy u nich zamířit rovnou na věc. Přesto ale mají svoje citlivá místa, které by neměl partner dopředu opomenout. Poznat tak můžete jejich zvláštní smysl pro vášnivé francouzské polibky. Vyžívají se i v jemném kousání do celého těla a v hlazení na hodně citlivých stehnech. Když je uchopíte na tom správném místě, v posteli všechno půjde jako po másle. Erotogenní zóny najdete i okolo jejich uší.


Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Zrozenci nejdřív jarnímu probouzení přírody nepohlednou. Proto se k nim musí přistupovat pomalu, protože jinak mají sklon k milostným extrémům. Na povrch sice vypadají jako ledovec, ale když opravdu chtějí, podlehnou skutečné vášni. To vás může až zarazit. Erotogenní zónu mají obvykle v oblasti kloubů nebo ramen. Něžné hlazení po kolenou by mohlo předcházet pevnému zacházení s jejich citlivou kůží. Polibky v oblasti šíje je dokážou dostat do milostné nálady, stejně jako erotická masáž po celém těle. Během sexuálních hrátek se nejraději dostanou nahoru, což neplatí jenom pro muže, ale hlavně pro ženy. Jarního milování si v této pozici užijí nejlépe a pak se chovají velmi srdečně.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Těmto zrozencům nejvíc záleží na duši. Pokud jsou tedy někde eroticky citliví, tak především ve své hlavě a mozku. Ani jarní období na tom nic zvláštního nezmění. Od svého partnera potřebují nejdřív slyšet něžná slůvka, nejlépe ale v rafinované úpravě. Bývá totiž pravda, že je dokáže hodně vzrušit způsob vaší řeči. Jejich erotická představivost je pak silnější. Potom se hodně otevřou i vzrušujícím sexuálním hrátkám, i když je nevyhledávají zvlášť náruživě. Jemné hlazení po lýtkách jako předehra je pro ně také vzrušující. Protějšek by měl pokračovat i v dlouhém líbání na pažích, než se rozhodne jít do milování. Mají rádi různé druhy sexuálních experimentů, při kterých se nudit nebudou, což je pro vás hodně důležité.

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Tito lidé svou nažhavenou náladou nikdy nepřekvapíte. Jsou tedy po milostné stránce dost citliví i na jaře. Některým z nich stačí pouze letmé dotyky a jemné hlazení kůže, aby se tak dokázali postupně vzrušovat. Okouzlíte je vlastní básní či jinou poezií. Atmosféra je pak pro erotiku dobře připravená. Partner by si potom měl jazykem a rukami všímat citlivých částí těla, které určitě potřebují nejedno pohlazení. Měl by vždy pokračovat do oblasti nohou a vzrušovat citlivá chodidla a kotníky. Je dobré si před stykem připravit malou lázeň, protože se tak celí vnitřně rozsvítí a z milování se budou radovat víc a víc. Ukážou pak neskutečnou fantazii, která se vám určitě zalíbí a v posteli přitom můžete i hodně přitlačit.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.