Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. - 31. říjen

Čínský horoskop na týden 25. - 31. říjen

vloženo 24. 10. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 25. - 31. říjen

Zveme vás na další exkurzi do světa starobylých a osvědčených tradic! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude následující týden. Jako vždy najdete v čínském horoskopu předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás nová láska nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Cloumá s vámi touha po změně! Ne všechny novinky by ale mohly dopadnout podle očekávání. Experimentování si proto dobře rozmyslete. Pozitivní vývoj lze očekávat v mezilidských vztazích, kde rozšíříte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v posledním říjnovém týdnu se zaměřte na finanční zajištění. Důležitá je každá koruna! Rozmyslete si proto zbytečné výdaje jako je káva s sebou nebo oběd do krabičky. Případné útraty… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Oblast kariéry máte v malíku. Své profesní kroky jste promysleli do posledního detailu a víte, jak se prosadit. Bohužel stejnou taktiku se vám nedaří prosadit v milostném životě. Opakujete stále stejné chyby a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nejdůležitější oblastí, na kterou by se Zajíci měli v závěru měsíce zaměřit, je jejich zdraví. Nepodceňujte žádné náznaky, že je něco v nepořádku. Vyplatí se konzultovat svůj stav s lékařem, případně… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milostný život Draků není v nejlepší kondici. Narůstající dohady vám ubírají chuť do života, nekončící kompromisy z vaší strany nikam nevedou. Mnohdy se rozhodnete dát si krátkou pauzu, abyste si… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na konci měsíce je třeba lépe hospodařit s časem i energií. Využijte nabídky, které jsou pro vás něčím užitečné. Zelenou má vzdělávání a získávání vlivných kontaktů. Naopak se zbavte závaží, kvůli nimž se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, vstupujete do důležitého období, které je jako stvořené pro nový začátek. Jestliže vám v jisté záležitosti dochází dech a cítíte, že nejste spokojení, zastavte se. Šestý smysl vám napovídá, jakou… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední říjnové dny v sobě skrývají četné změny. Ne všechny vítáte s otevřenou náručí, ale zabránit jim nedokážete. Věřte, že ve vašem životě hrají důležitou roli a chtě nechtě se s nimi musíte smířit. Pomocnou… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milostný život Opic prochází náročnou fází. Rádi byste se zbavili všech problémů, ale není na místě ustupovat za každou cenu. Venuše radí posílit sebevědomí a dát najevo, že se obejdete i bez drahé… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na konci října se jedna životní etapa uzavírá a uvolňuje místo další, mnohem zajímavější. Nelpěte na přežitých záležitostech, přijímejte zítřek s otevřenou náručí. Ve hře je stěhování, nové pracovní místo i… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Podzimní počasí se podepisuje na kondici zrozenců Psa. Nepřeceňujte své síly, naopak dopřejte tělu žádaný odpočinek, po němž tak prahne. Neváhejte utratit úspory za relaxaci v sauně, nechte se rozmazlovat… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Letošní rok se uzavírá dříve než na konci prosince. Rekapitulovat budete už v nadcházejících dnech, protože se něco velkého nachýlilo ke svému konci. Nesmutněte a snažte se v srdci zachovat hezké… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.