Home - Články - Týdenní horoskop 25.- 31. říjen

Týdenní horoskop 25.- 31. říjen

vloženo 23. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25.- 31. říjen

Svou budoucnost by chtěl znát každý! Býci si v následujícím týdnu budou připadat jako v začarovaném kruhu stereotypů a v práci se jim dařit nebude. Střelce naopak čeká období osobního růstu. Čemu se vyhnout, a čemu jít naproti, zjistíte v novém týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás tento týden nějaká rodinná oslava? Ze začátku jste se na ni i těšili, ale postupem času začali vycházet najevo jisté věci a problémy a už se vám do toho moc nechce. Nemáte rádi, když si někdo klade podmínky a potřebuje mít vše dokonalé.

Býk
Tento týden v práci nebude zrovna vydařený. Na co sáhnete, tak to se vám nedaří. Je to pro vás frustrující a navíc se obáváte, že vaše nelichotivé výsledky se dostanou k vedení a to pro vás nebude mít pochopení. Nezoufejte, po víkendu se vše zlepší.

Blíženci
Už nějakou dobu kráčíte životem úplně sami. Není vám to nijak nepříjemné a ani nespěcháte na to, abyste hned někoho měli. Když ale potkáte příjemnou osůbku, tak vám začne hlavou vrtat milion otázek a začnete reálně nad milostným vztahem přemýšlet.

Rak
Skvěle vám jde v tomto týdnu smlouvání, které báječně využijete v rámci finančních záležitostí. Umíte prostě každého přesvědčit o svém názoru, takže to všechno jde tak nějak snadněji. To se vám líbí a jste rádi, když můžete nějaké peníze ušetřit navíc.


Lev
Projevíte v práci břitkou inteligenci. Vedení samozřejmě ví, že má ve vás skvělého zaměstnance, který ví co a jak. Vaše nápady jsou ale nyní tak inovativní, že vedení na vás bude doslova zírat s pusou dokořán. Vy si tento obdiv samozřejmě užíváte.

Panna
Někdo v okolí vás před známými nehezky shazuje. Jste z toho smutní, protože nechápete, proč si daný jedinec takto počíná. Dokonce začnete přemýšlet nad tím, že tuto osobu úplně vymažete ze života a přestanete se s ní stýkat. Už je to totiž neúnosné.

Váhy
Máte před sebou velice plodné období ohledně osobního růstu. Hodně věcí jste si v životě uvědomili a utřídili jste si to, co je pro vás důležité. Možná, že se vám nedaří provést některé změny hned, ale i snaha se cení. Všechno má totiž svůj čas.

Štír
Kolegové, kteří se ze začátku tvářili přátelsky a ochotně začínají ukazovat svou pravou tvář. Původní celkem kamarádská atmosféra na pracovišti se změnila a vy nechápete, co se stalo. Kolegové se chovají opravdu příšerně a vy vůbec nemáte náladu.


Střelec
V práci se nestydíte ukázat své silné stránky. Máte totiž opravdu co nabídnout a jste pracant s velkým P. Nemáte problém zůstat přesčas a své úkoly plníte vždy svědomitě a včas. Šéf okamžitě vidí výsledky a při odměňování na vás určitě nezapomene.

Kozoroh
Jeden člen rodiny kazí náladu vám i všem okolo. Stále se pokouší o nějaké hádky a potřebuje, aby všechny ovládal. Ne každý se umí jeho manipulativním technikám vzepřít. Vy navíc neradi řešíte problémy a tak se taky většinou neozvete. A to je chyba.

Vodnář
Poslední dobou příliš neutrácíte. Máte teď hodně práce a tak nestíháte ani nikam chodit, což je pro vaši peněženku parádní. Možná se vám podaří si našetřit i něco navíc. Je toho totiž spoustu, co si nutně potřebujete třeba do domácnosti pořídit.

Ryby
Vůbec se necítíte na to, abyste plnili některé záležitosti, které vám šéf uložil. Máte za to, že vedení na vás v jistých ohledech trochu tlačí, a to vás nebaví. Raději byste, kdyby s vámi jednal na rovinu a poprosil vás o pomoc, ale tohle teda ne.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.