Home - Články - Láskohled 25.- 31. říjen

Láskohled 25.- 31. říjen

vloženo 22. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 25.- 31. říjen

Každý den nabízí příležitost potkat svoji vysněnou lásku. Někdy však může jít jenom o vášnivý flirt, který nemá budoucnost. Jak to dokázat rozlišit? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a poznejte, co si pro vás hvězdy připravily v oblasti lásky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Láskyplné období skončilo a vám spadly růžové brýle. Nyní vidíte vztah a protějška takového jaký je a musíte se s tím nějak poprat. Není to jednoduché, protože dosud bylo vše jinak.

Býk
Trávíte svůj čas zábavou a často vyrážíte s kamarády za zábavou. Problém je v tom, že stále potkáváte ty samé lidi a nemáte možnost se seznámit s někým novým, což je frustrující.

Blíženci
Konečně se vám podařilo získat pozornost někoho, na koho si už dlouho brousíte zuby. Váš idol za to vážně stojí, je to člověk se srdcem na pravém místě, který ví, co od života chce.

Rak
Potkáte atraktivní osobu se skvělým smyslem pro humor. Kdekoliv se hne, tak jí je hned plno a má zástupy fanoušků. Doteď vlastně nechápete, že jste ji ze všech zaujali zrovna vy.


Lev
Jste nadšení z toho, jak skvěle s protějškem vycházíte. Rozumíte si každým dnem víc a víc a dokonce se vám podaří shodnout se i na takových věcech, u kterých jste to kdysi zavrhli.

Panna
Jste plni života a máte před sebou plno úžasných plánů a vizí. Bohužel váš protějšek vaše nadšení nesdílí a vůbec vám není oporou, naopak vás od spousta věcí odrazuje. To vás štve.

Váhy
Konečně jste vyvázli z dost absurdního vztahu plného negativních emocí a manipulativních technik. Dlouho vám ale trvalo, než jste to pochopili. Nyní ale konečně můžete začít odznovu.

Štír
Tento týden se vám vůbec nechce být zábavný a společenský. Nejraději byste zalezli pod peřinu a celé dny si jenom četli. To ale nedělejte, máte totiž šanci potkat někoho skvělého.


Střelec
Konečně jste potkali tu pravou osobu pro vás. Máte toho hodně společného a umíte se spolu skvěle bavit. To je pro váš vztah dobře. Máte velmi dobrý základ pro společnou budoucnost.

Kozoroh
Pozvánku na rande tento týden odmítnete. Ne že by vás daná osoba nezaujala, ale tak nějak podvědomě cítíte, že by to asi nebylo to pravé a vy neradi něco lámete na sílu přes koleno.

Vodnář
Dlouhodobé svazky se konečně shodnou na základních věcech ve společném životě. Předtím jste se v zásadních záležitostech nedohodli, teď jste ale nakonec našli společnou řeč.

Ryby
Máte před sebou velmi láskyplné období. Našli jste k sobě milou osůbku, která se k vám báječně hodí. Nejen, že jste si našli jedince pro lásku, ale i skvělého parťáka do života.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.