Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. - 31. března

Čínský horoskop na týden 25. - 31. března

vloženo 24. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 25. - 31. března

Březen končí. Přinese ještě začátek něčeho nového, nebo už doběhne beze změn? V čínském horoskopu najdete odpovědi na všechny důležité otázky. Jako vždy se budeme zabývat především láskou a kariérou. Nenechte věci náhodě a poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V posledním březnovém týdnu se spolehněte na vyšší moc. Zásahy můžete pozitivní vývoj v životě akorát přibrzdit. Hvězdy dobře ví, co dělají. Budete mile překvapeni tím, že se spousta věcí dokáže vyřešit i bez vašeho přičinění. Změny se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Jindy energické znamení Buvola čeká náročný týden, kdy vám dochází psychické i fyzické síly. Kvůli tomu budete muset přehodnotit svůj původní pracovní program. Začněte s jarní únavou bojovat, ještě než se v životě stačí zabydlet. Spolehněte se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na poslední březnový týden se těšte! Divoká tygří povaha se projeví v plné kráse a kde jinde by tomu mělo být než v ložnici! Zadaní zapůsobí na letitý vztah jako tornádo, po němž nezůstane kámen na kameni. V milování jste naprosté… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zatímco zrozenci Zajíce prožívají fantastický čas, jejich partner je naladěný na negativní notu. Neustále si na něco stěžuje a upíjí vám životní energii. Nemusíte držet jazyk za zuby, hvězdy naopak radí, abyste mu stanovili jasné hranice. Nejspíš se… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí Draci, na konci měsíce počítejte se zásahem Černé Luny. Ta oživuje minulé záležitosti a přivádí vám do cesty tváře, s nimiž vás pojí vzpomínky. Zda budou pozitivní či negativní, není jasně řečeno. Každopádně si nenechte věšet bulíky na nos a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Všechno jde jako po másle a na žádné velké komplikace to nevypadá. Vesmírní vládcové ukazují, že vlastní aktivita je v těchto dnech spíše na škodu. Nechte se kolébat na příjemných vlnách, které pro vás vyšší sféry nachystaly. Věnujte se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ani v dalším týdnu nebudou Koně pelášit jako o závod, což je pro ně charakteristické. Naopak budete o životě přemýšlet a zvažovat, co je aktuální prioritou a jaké aktivity můžete ze svého programu směle vynechat. Tento přístup se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Partnerství Koz prochází skvělou fází, kdy jste přesvědčeni o jeho perspektivě. Nejspíš se rozhoupete pro důležitý krok ve společné budoucnosti. Ať má podobu společného sestěhování, sňatku nebo přírůstku do rodiny, vyšší sféry vám… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Rozhodně nebudete za rozdováděné Opičky, které nikdo nebere vážně. Vaše osobité kouzlo nabírá na konci měsíce raketový vzestup a jen tak někdo vám neodolá. Na milostném poli to vypadá na hotové žně, kdy můžete navázat perspektivní… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Závěr měsíce překypuje láskou. Pokud jste si stýskali na nedostatek času, který trávíte s drahou polovičkou, teď si spravíte chuť. Miláček totiž bojuje se žárlivostí, a proto si vás předchází. Chce s vámi trávit každou volnou minutu a vymýšlí… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Kámen úrazu se skrývá v partnerském soužití. Každý máte odlišnou představu od ideálního milostného života. Říkáte si, že kompromis nenaleznete, ale hvězdy se netváří tak odmítavě. Ukažte snahu naleznout rozumné řešení, bude to sice chvíli… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vyhlížíte fantastický čas, kdy se vám v domácnosti báječně daří. Rozumíte si s drahou polovičkou i ostatními členy rodiny. Nejlepší na tom je, že se na sebe můžete navzájem spolehnout a probrat věci, kterým se v hovoru… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.