Home - Články - Čínský horoskop na týden 24. - 30. srpna

Čínský horoskop na týden 24. - 30. srpna

vloženo 23. 8. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 24. - 30. srpna

JE TADY NOVÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP! Dozvíte se, že Vepři mají napjatý partnerský vztah, a ačkoli se prázdniny chýlí ke konci, Hadi na to ani nepomyslí a budou si vychutnávat dny plnými doušky. Čtěte hned i další podrobnosti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
S drahou polovičkou se dostáváte do křížku, i když to na první pohled nemusí být vidět ani slyšet. Perou se ve vás emoce a přemýšlíte, zda do jistých záležitostí vstupovat nebo raději mlčet. Pokud potřebujete s něčím poradit… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Úkolem Buvolů je soustředit pozornost na své soukromí. Nejraději byste obsáhli dění široké rodiny, ale to vás vyčerpává. Ačkoliv myslíte své rady dobře, blízké jimi můžete rozčílit. Drahá polovička i děti si naopak užijí, že… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V soukromí máte vůdcovské tendence a ostatní členové domácnosti vás považují za přirozenou autoritu. Máte poslední slovo, blízké vedete pevnou, ale laskavou rukou. Větší obezřetnost se hodí ve finančních záležitostech. Marnotratnost… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Spoustu energie investujete do mezilidských vztahů. Čerstvě zadaní Zajíci začnou pochybovat o kvalitách svého nového objevu. Aby to nebylo jednoduché rozhodování, objeví se ve vaší blízkosti ještě někdo třetí! Hvězdy nevylučují, že… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, nezapomínejte na své silné stránky a budujte pevnější sebedůvěru. Na konci srpna je čas mobilizovat síly a ujasnit si dlouhodobé plány a cíle. Nenechte se přitom ovlivňovat radami druhých. Sice to s vámi myslí dobře, ale… ČTĚTE VÍCE!

Had
Závěr prázdnin stáčí pozornost k rodinnému životu. Děti i polovička jsou otevřené knihy, ve kterých se můžete dozvědět spoustu zajímavých informací. Stačí jenom naslouchat. Hvězdy radí, abyste k blízkým byli tolerantnější a pokud… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Dobrosrdečná povaha by vás mohla v tomto týdnu dostat do zbytečných patálií. Pomoc druhým neodmítejte automaticky, zároveň se nenechte nikým využívat. Potřebné to je v zaměstnání, kde se chce někdo z kolegů zbavit… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední srpnové dny vyžadují od zrozenců Kozy vytrvalost. Pokud vám na něčem skutečně záleží, jděte houževnatě za svým. Potřebné to je zejména v citových záležitostech, které vypadají bledě. Venuše prozrazuje, že… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Atmosféra v domácnosti je zvláštní. Na rozdíl od rodiny si chcete poslední prázdninové dny vychutnat naplno. Obvolejte kamarády a pokud se blízcí nepřipojí, jejich chyba. Protějšek i děti si uvědomí, že se bez nich svět… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Čerstvě zaláskovaným Kohoutům spadnou z očí růžové brýle. Najednou se vám nový objev zdá jako někdo úplně jiný, než do koho jste se zamilovali. Věřte své intuici a neprodlužujte trápení. Pomocnou ruku vám podávají… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Závěr měsíce probíhá v režii vášnivého Marsu. Není divu, že vaše atraktivita vzrůstá a opačné pohlaví je z vás na větvi. Vyhledáváte společenské události, na nichž můžete oslňovat zevnějškem i inteligencí. S románky si neděláte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Partnerské klima je napjaté. Přehnaně reagujete na slova chvály, která nejsou určená vám. Hledáte za nimi něco víc a neubráníte se žárlivým pocitům. Zkuste se na to podívat jako dospělý člověk, jinak si vykoledujete… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.