Home - Články - Láskohled 24. - 30. srpna

Láskohled 24. - 30. srpna

vloženo 21. 8. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 24. - 30. srpna

Prázdninové lásky jsou pověstné. Pokud jste zatím žádnou nenašli, ještě pořád máte čas. Stejně tak je čas užít si konce léta se svým partnerem. Takže jestli jste to až dosud zanedbávali, vydejte se na pěkný výlet do přírody. A nemusí jít o cizinu, krásně je i u nás. Tak nechte svou lásku rozkvést!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše nálada je tento týden naprosto báječná. Nemáte proto problém navázat nějaká nová přátelství a opačné pohlaví z vás bude doslova unešeno. Tak si tuto přízeň osudu užívejte.

Býk
Chcete se s někým ve vašem okolí seznámit blíže. Přijde vám ale, že daná osoba je poměrně nedostupná a chybí vám odvaha udělat první krok. Nakonec se však odhodláte a dobře uděláte.

Blíženci
První společný víkend je pro vás zároveň strašákem, ale i lákadlem. Nový idol, je pro vás stále záhadou a vy s nadšením hledíte, co vám budoucnost a společné chvilky přinesou.

Rak
Tento týden máte obrovskou šanci nalézt svou spřízněnou duši. Nikdy jste si nemysleli, že toho můžete mít s někým tolik společného a že to bude skvěle klapat i po milostné stránce.


Lev
Nikdy jste moc nevěřili na lásku na první pohled. Byla to pro vás jen zápletka z milostných románků. Tento týden se však můžete přesvědčit, že Amorův šíp vás může zasáhnout kdykoliv.

Panna
Doma se snažíte udržet příjemnou a láskyplnou atmosféru. Bohužel vám to však někdo stále kazí a vy už začínáte být dost nervózní. Daný člověk vám za tu námahu ale vůbec nestojí.

Váhy
Jste ta pravá osoba, kterou může člověk potřebovat v nesnázích. U vás vždy najde útěchu, dobrou radu, ale i přívětivá slova a příjemnou atmosféru, kterou umíte vykouzlit všude.

Štír
Luna je v příjemné konjunkci s Marsem a slibuje v milostném životě výrazné zlepšení. S člověkem, o kterém jste si mysleli, že o vás vůbec nestojí, nakonec najdete společnou řeč.


Střelec
O jistém jedinci jste se dozvěděli velice zajímavé informace. Štve vás, že tato osoba neměla tu odvahu vám říct pravdu do očí a hlavně vám neustále lhala. Rychle dejte ruce pryč.

Kozoroh
Ve vašem okolí se pohybuje někdo, kdo velice touží po vaší lásce. Jakýmkoliv způsobem se vás snaží zaujmout. Vaší pozornosti ale uniká, přitom je to osoba pro život jako stvořená.

Vodnář
Milí Vodnáři, pokud vám chybí láska, tak nezoufejte. Někde na vás čeká, ale musíte jít víc do sebe. Parťáka do života totiž hledáte na naprosto nevhodných místech. Polepšete se!

Ryby
Přátelé vás seznámí s velice zajímavou osůbkou, která je pro vás jako stvořená. Máte toho spoustu společného a není to ani žádný podvodník. Bohužel nepřeskočí vůbec žádná jiskra.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.