Home - Články - Panna – sen o dokonalosti

Panna – sen o dokonalosti

vloženo 20. 8. 2020
čas čtení: 7 minut

Panna – sen o dokonalosti

V sobotu, 22. srpna v 17:45, vstupuje Slunce do znamení Panny, kde setrvá jeden celý měsíc. Nepřehlédněte toto datum – má velké důsledky pro život všech znamení! Doba Panny nám přináší nové výzvy, rozhodně si je nenechte ujít!
sdílet článek na facebooku

Práce a zase práce

Léto se pomalu blíží ke svému konci, a přesně v této době se k vládě dostává znamení Panny. Není to žádná náhoda, jako by se mohlo zdát, na světě má totiž všechno svůj hlubší smysl a tajemné poselství najdete v každém jednom znamení zvěrokruhu!

Jaký odkaz nám přináší Panna?
Závěr léta – to je konec bezstarostnosti, ať už se vám to líbí nebo ne. Věděli to i naši předkové, kteří dokončovali žně a začínali ukládat úrodu do svých sklepů na zimu. Víme to i my, protože se blíží nový školní rok a s nim povinnosti, kterým neunikneme – ale konec konců, proč jim chtít unikat?

Název znamení nám připomíná Pannu Marii, což má hluboký mystický význam. Jenom díky péči, trpělivosti a vnitřní čistotě je možné dosáhnout skutečného a trvalého štěstí!


V době, když je Slunce v Panně, si to připomeňte – končí čas zábavy a přichází čas práce. Ať už jste se narodili v jakémkoliv znamení, teď přijměte výzvu a nechte touhu po dokonalosti, ať vstoupí do vašeho života – to jsou slova Panny! Vydejte se na náročnou, ale uspokojující cestou za štěstím! Na přelomu srpna a září je potřeba pracovat na svých snech vytrvale a pečlivě. Odměna nepřijde hned, ale o to bude sladší a trvalejší!

Sen o dokonalosti

Jací jsou lidé, narozeni ve znamení Panny? Panna je znamením práce, povinností, pořádku a pečlivosti. Možná by se našly ještě i jiná „P“, jenž má správná Panna mít.
Asi namítnete, že znáte Panny, které mají k pracovitosti a pořádkumilovnosti hodně daleko. Máte pravdu, existují a není jich málo – ale zdání klame. Každá Panna má ráda systém ve věcech, na kterých jí záleží. Otázka je, kde přesně se to projeví.
Možná že vás kolega, narozený v Panně, zlobí svým nedbalým oblečením, o to víc vás pak může překvapit, když uvidíte, s jakou pečlivostí a precizností připraví třeba prezentaci v PowerPointu, a nebudete stačit žasnout, když vám ukáže svou pečlivě srovnanou a absolutně systematickou sbírku známek.

Panna miluje dokonalost. Jsou to puntičkáři na slovo vzatí, každý detail musí být na svém místě, nic nesmí skřípat, a to ani trošku. Svým ohromným pedantstvím mohou rozčilovat své spolupracovníky, ale to není nic proti tomu, co si musí vytrpět sami se sebou!
Pokud věci nejsou perfektní, pořád to v nich hlodá a nenajdou klid. Když se jim nedaří, tak spíš rezignují úplně, než by se měli spokojit s polovičatou prací.


Rozum nebo srdce?

Životním krédem Panen je řídit se rozumem, emoce se tedy u nich dostávají k slovu jen zřídkakdy. Kdo měl někdy do činění s Pannou, jistě ví, že pocity u těchto lidí hrají druhé housle.
Když se Panna dívá do svého srdce, tak okamžitě analyzuje a uvažuje. Přimět ji k spontánnosti je docela těžký oříšek. Zkusíte to?

Říkáte si, co je to za lásku, když ji řídí hlava? Panna to vidí jinak. Jako znamení živlu Země je navýsost praktická, a dobře ví, že ve vztahu nejde pouze o vášeň.
Protějšek, který Panna hledá, musí odpovídat jejím nárokům. Ať jde o muže nebo o ženu, o partnerství má jasné představy a nespokojí se jen tak s něčím. Na druhé straně je Panna v lásce ohromně obětavá. Když najde toho pravého či tu pravou, láskyplně pečuje o svůj protějšek a zázemí, které mu svou starostlivostí vytvoří, lze jen závidět!

Pokud tedy toužíte po stabilním a spolehlivém partnerství, hledejte mezi Pannami. Panna vám bude věrná a bude o vás pečovat, jak nejlépe bude umět!
Nezapomínejte však, že Panny mají taky své touhy – a tou největší je Dokonalost s velkým D. Není to málo – ale Panna ví, že s trpělivostí a pečlivostí to jde. Ruku na srdce, není to rada, kterou bychom se měli inspirovat všichni?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.