Home - Články - Čínský horoskop na týden 17. - 23. srpna

Čínský horoskop na týden 17. - 23. srpna

vloženo 16. 8. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 17. - 23. srpna

Srpen se přehupuje do své druhé poloviny a Krysy by měly být na pozoru před stresem. Opice se mohou těšit na jedno potěšení za druhým, třetí srpnový týden pro ně bude přímo skvělý. Další znamení a mnohem více podrobností najdete v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina srpna přiměje Krysy ke zvolnění hektického tempa. Cítíte, že se vaše energetické zásoby ztenčují a potřebujete oddech. Dovolte rodině, aby vám pomohla s rutinními úkoly. Také na pracovní půdě nemusíte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Aktuální program ovlivňuje postavení Venuše slibující urovnání záležitostí v milostném životě. Buvoli přestávají tápat a uvědomují si, čeho by v partnerském vztahu chtěli dosáhnout. Afrodité vám vnukne myšlenku na společné … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Hnacím motorem nadcházejícího týdne se stává láska. Zadaní Tygři objevují netušené možnosti, které jejich vztah skýtá. Čerstvě zaláskovaní chtějí se svou polovičkou trávit veškerý volný čas, proto si pohrávají s myšlenkou … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, ve druhé půli srpna potřebujete zaměřit pozornost na své zdraví. Všechno, co svému tělu dodáte, na něj má ohromný vliv. Vyhněte se proto alkoholu, cigaretám i návykovým látkám. Také jídelníček si zaslouží větší… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Dlouholeté páry čeká menší ochlazení citů. Zatímco vy plánujete společný program, drahá polovička má spíš samotářské tendence. Čím víc na ni budete tlačit, tím spíš se ukryje někam do klidu. Využijte volnější program pro… ČTĚTE VÍCE!

Had
Svobodné Hady čeká v tomto týdnu příjemné překvapení. Hvězdy nabádají, abyste vedli společenský život a nevyhýbali se žádnému kulturnímu nebo sportovnímu programu v okolí. Tentokrát to nebudete vy, kdo vyrazí na… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vášnivý Mars se stará o jiskřivý program ve vztahu a myslí i na nezadané zrozence Koně. Poddejte se hříšným myšlenkám, protože léto nabízí spoustu milostných možností. Na domácím poli vládne zvláštní nálada. Jako by před… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Máte rádi všechno pod kontrolou, což se odrazí na fungování domácnosti. Organizační schopnosti se vám nedají upřít, ale partner i děti by přece jen potřebovali volnější ruku. Jestliže si potomci užívají prázdninový program, využijte… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Opičí vitalita se v nadcházejících dnech dere do popředí. Elán, se kterým se vrháte do pracovních i soukromých aktivit, je neuvěřitelný. Touha soupeřit se projeví hlavně v kariéře a sportovním programu. Chcete dostáhnout… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Rovnou z vesmíru k vámi míří vitalita potřebná pro pracovní i soukromé plány. Nebraňte se pomoci okolí, ale v důsledku spoléhejte hlavně sami na sebe. Sliby totiž neznamenají zdárný výsledek. Rodinnému kruhu vládnete pevnou… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v dalším srpnovém týdnu se zaměřte na komunikaci. Vyjadřujte se jasně a bez vytáček. V opačném případě by si vaše slova mohli ostatní vyložit špatně, nebo vás vůbec nepochopí. Problematické to bude hlavně v… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Paprsky romantikou tepající Luny přináší do života Vepřů něhu, která je pro jejich spokojenost nezbytná. Prohloubení citů vám pomůže lépe pochopit potřeby vašeho partnera. Na pracovišti zůstávejte opatrní. Ne všechno… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.