Home - Články - Láskohled 17. - 23. srpna

Láskohled 17. - 23. srpna

vloženo 14. 8. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 17. - 23. srpna

Co vás tento týden čeká v otázce lásky a vášnivých dobrodružství? Potkáte zajímavého galantního gentlemana, s kterým strávíte celý život, nebo se vaše cesta střetne s vášnivým hřebcem, jenž vám zlomí srdce a jak dlouho se budete z tohoto setkání? Hvězdy znají odpověď.

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše přednosti konečně vyplujou na povrch! Trpěli jste nízkým sebevědomím, nyní ale konečně začínáte žít. Potkali jste totiž někoho, kdo vám dává najevo, jak moc jste báječní.

Býk
Dávejte si pozor na to, abyste si příliš napevno nenasadili růžové brýle. Je skvělé, že jste zamilovaní, ale v některých věcech ohledně bydlení a financí musíte zůstat střízliví.

Blíženci
Poznáte někoho velice impulzivního. Bude to ale tak trochu Itálie. Daný jedinec je sice vášnivý a plný lásky, na druhou stranu ale vše řeší křikem. Vy jste naopak klidnější osoba.

Rak
Máte zájem o někoho, kdo by s vámi ale chtěl spíše udržovat přátelský vztah. Vy si však myslíte, že by z toho snad časem mohlo být i něco víc. Nechovejte však zbytečně plané naděje.


Lev
Vzájemné sympatie s vaším kolegou z práce přerostou v něco víc. Oba přemýšlíte jak s tím naložit. Ani nevíte, zda to bude klapat a ani jeden nechcete přijít o dobře placenou práci.

Panna
Milé Panny, potkáte tento týden svou spřízněnou duši. Seznámí vás váš společný přítel a vy si tak budete užívat čerstvé zamilovanosti, ale i poznávání nových lidí, situací a vjemů.

Váhy
Rozchod máte stále v srdci a bojíte se nových zážitků. Celkem brzy však potkáte někoho, kdo vám bolest v duši bude umět zahojit. Přijde vám to moc rychlé, ale nebudete litovat.

Štír
Máte velký obdiv někoho ve svém okolí. Jste totiž inspirativní osobnost, která disponuje neskutečným charismatem. Ten je pro opačné pohlaví jako magnet a vy toho umíte využít.


Střelec
Zbytečně se neupínejte na někoho, kdo o vaši pozornost vlastně ani nestojí. Stále si toho člověka jenom idealizujete a omlouváte jeho podlé a nezodpovědné chování. Tak se nebojte!

Kozoroh
Nenechte se od svého nového objevu příliš zmást. Sladká slůvka z jeho strany přece nevyřeší váš společný problém. Možná byste měli dát na rady svých kamarádů a pustit ho k vodě.

Vodnář
Soužití s protějškem je pro vás stále více složité. Nerozumíte si v základních záležitostech a neumíte se dohodnout. Kompromis neznáte ani jeden a stále u vás dochází k hádkám.

Ryby
Jste tento týden velice zklamáni chováním jisté vám blízké osoby. Daný jedinec má za sebou sice náročnější období, to ale neznamená, že si může vylívat vztek na svých blízkých.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.