Home - Články - Lví novoluní využijte na rituál úspěchu a plodnosti!

Lví novoluní využijte na rituál úspěchu a plodnosti!

vloženo 18. 8. 2020
čas čtení: 5 minut

Lví novoluní využijte na rituál úspěchu a plodnosti!

19.8.2020 v 04:41 je ten nejvhodnější čas! Moc ohnivého znamení Lva je aktivována procházejícím měsícem, vzrůstá energie vůle, řízení, ocenění, sebevědomí, štědrosti a vstřícnosti. Nov působí na naši psychiku podobně silně jako úplněk a je to ten správný okamžik pro nové příležitosti.

sdílet článek na facebooku

Při novu stojí Měsíc a Slunce ve stejném znamení a o to průbojnější je nyní síla Lva. Novoluní přináší neklid, ale Lví sluneční energie ho prosycuje touhou po obdivu, uznání, romantice a výjimečných okamžicích. Probouzí vaši kreativitu, potřebu bavit se ve společnosti a přeje pocitům zamilovanosti. V tomto období jste šikovní a tvořiví, proto je třeba se na tyto dny soustředit. Pokud toho využijete, podaří se vám prosadit!

Lví síla prozařuje vaše tělo i činy

Lev ovlivňuje srdce, krevní oběh a záda. Podaří-li se vám pro ně v těchto dnech udělat něco prospěšného, účinek bude dvojnásobný. Minimálně doplňujte hořčík a vyhněte se stresu s láskou k vlastnímu srdci, kde se právě síla lásky ukrývá. Zároveň je nejvhodnější čas, abyste plánovali svou budoucnost a rozloučili se s minulostí. Je třeba se vyhnout egocentrismu, povýšenosti či nadřazenosti. Ohnivé znamení právě vysílá vašim plánům podporu.

Energii Lva vládne Slunce. Díky Slunci žijeme a svým působením dokáže vytvořit nádherné věci a zázraky přírody. Soustřeďte se proto na plody života a také vytvořte něco krásného. Jste toho schopni – dovolte si být schopnými! Matka příroda je nejšikovnější ekonom, který kde zasadí, tam vyroste. A stejně úspěšná a tvořivá je i Lví energie s ohnivou schopností se prosadit. Proto se jí s chutí chopte a do něčeho významného ve svém životě se pusťte!


Rituály jsou dnes obzvlášť účinné

Tyto dny s energií pod vlivem novu ve Lvu jsou vhodné na vykonání rituálu, aby se vám dařilo. Nejlépe zafungují rituály na plodnost, tvořivost, kreativitu a krásu. Nedaří-li se vám dokončit důležitý projekt nebo se už delší dobu snažíte marně o miminko, chyťte příležitost za pačesy. Krátká meditační ceremonie vám zvedne sebedůvěru a díky víře sám v sebe se vám začne plnit vše, po čem toužíte. Je na čase se začít koupat se ve zlatých paprscích slunečního úspěchu. Ať už pro vás úspěch znamená lásku, děti, zdraví, krásu, peníze, či práci, jděte za ním, jděte si za svým štěstím.

V každém rituálu je nejdůležitější vaše práce s podvědomím. Nezáleží, jestli svá přání vyšlete slovem myšleným, psaným, mluveným či zpívaným, je podstatné myslet ho vážně. Vyčleňte si na svůj rituál klidnou chvíli, kterou nejlépe o samotě věnujete pouze svému přání týkajícímu se úspěchu. Můžete si své přání například napsat na kus papíru nebo ho dokonce rozepsat do krátké básně, abyste mu opravdu intenzivně věnovali své myšlenky. Pak svitek s přáním spalte v očistných plamenech svíčky při odříkávání vašeho důležitého cíle. Drobné uhlíky odvane z okna vítr a vy si můžete být jisti, že síla myšlenky za podpory Lvího novoluní je odvane na ta správná místa!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.