Home - Články - Týdenní horoskop 24. - 30. srpna

Týdenní horoskop 24. - 30. srpna

vloženo 22. 8. 2020
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 24. - 30. srpna

Tento týden na vás čeká mnoho změn. Budou pozitivní nebo vás naopak nemile překvapí. Setkáte se s milými lidmi, kteří vás nabijí pozitivní energií, nebo byste raději měli zůstat sami a relaxovat u pěkného filmu a mísy popkornu? Přečtěte si, jak to tento týden s vámi hvězdy vidí.

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše přátelská usměvavá nálada je vidět široko daleko. Rozdáváte spoustu pozitivní energie na potkání a vaši přátelé se ve vaší přítomnosti cítí skutečně velice dobře. Vaše blízké okolí naplňujete svou slunečnou energií a lidé vás doslova zbožňují.

Býk
Poslední dobou vás rozčiluje nějaká vaše kamarádka. Stále má nějaké připomínky k vaší výchově, stylu oblékání, nebo čemukoliv jiného. Sama má však k dokonalosti dost daleko, ale velmi často se lže na sociálních sítích, což vás neskutečně moc vytáčí.

Blíženci
Milí Blíženci, máte tento týden obrovskou šanci potkat svou spřízněnou duši. Tak mějte oči na šťopkách a srdce otevřené do všech stran. Nikdy nevíte, kdy potkáte člověka, který vám do života přinese skvělé přátelství, ale i spoustu úžasných zážitků.

Rak
Máte tento týden velice společenskou náladu. Posilněni dobrou náladou, ale možná i alkoholem, máte ale tendence ztropit nějakou hloupost. Hlavně pro někoho vám blízkého to bude nepříjemná záležitost a vy budete mít doma celkem dlouho tichou domácnost.


Lev
Momentálně usilovně pracujete na své image. Spoustu času trávíte v posilovně nebo na běžecké trase. Chcete nějaké to kilo shodit a navíc se začnete zajímat o zdravý životní styl. Nákup nového oblečení a návštěva kadeřníka vaši proměnu jenom dovrší.

Panna
Na chatě, či na nějakém výletě, kde jste chtěli strávit příjemný čas se svou rodinou, vás nečekaně navštíví nějaký přítel, či rodinný známý. Nebude to ale moc milá návštěva. Nejen, že přišel nezván, ale bude vám i značně narušovat váš volný čas.

Váhy
Máte tento týden skutečné štěstí na výhodné nákupy, takže hurá do víru velkoměsta a nákupních středisek. Co si nyní pořídíte, tak vám to dlouho vydrží, nebo to koupíte v nějaké báječné slevě. Kupujte ale jen to, co opravdu potřebujete a neplýtvejte!

Štír
S vitalitou na tom budete nyní výborně. Jste plni energie, ale pokud to přeženete a vyčerpáte vaši bohatou zásobárnu, tak vězte, že síly pak budete nabírat daleko hůře než jindy. Nepřeceňujte proto své schopnosti a v rozdávání sil buďte umoudření.


Střelec
Stále se chcete zdokonalovat ve svém oboru a je to na vás vidět. Vaše cílevědomost je sice sympatická šéfovi, ale o to více na vás žárlí vaši kolegové. Vy si z toho ale moc těžkou hlavu neděláte. Máte za to, že každý je přece strůjcem svého štěstí.

Kozoroh
Máte pochybnosti ohledně přátelství s jistou osobou. Nikdy jste nebyli doslova spřízněné duše, ale nyní máte pocit, že vás daný člověk jen využívá. Neustále si půjčuje nějaké věci, na společnou kávu přichází vždy bez peněz a stále mu s něčím pomáháte.

Vodnář
Schází vám momentálně energie, milí Vodnáři. Chtěli byste proto v práci trošičku ulevit, ale to moc nejde. Nemáte vůbec žádný čas na odpočinek, šéf od vás stále vyžaduje skvělé výkony a nebere na nikoho ohledy. Už toho máte tak akorát dost.



Ryby
Tento týden příjemně překvapíte svého nadřízeného, ale i kolegy v zaměstnání. Sršíte skvělou energií a nikdo netuší, kam chodíte na tak úžasné nápady. Najdete dokonce i svého bezmezného obdivovatele, který vám ale časem začne lézt pořádně na nervy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.