Home - Články - Čínský horoskop na týden 24. - 30. května

Čínský horoskop na týden 24. - 30. května

vloženo 24. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 24. - 30. května

Měsíc lásky pomalu končí, láska ale žije dál! V detailním týdenním čínském horoskopu od profesionální astroložky Karmen zjistíte, jak se vám povede nejen v oblasti lásky, ale také konkrétní tipy, na co se můžete těšit, a naopak čemu se obloukem vyhnout. Přečtěte si, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milostný život Krys se dostává v závěru měsíce do vysokých obrátek. Ačkoliv se kolem vás motá spousta atraktivních tváří, měli byste zůstat obezřetní. Zadaní svým okatým flirtováním dávají v sázku… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Poslední květnové dny připraví pro zrozence Buvola náročnější pracovní program. Připravte se na nečekanou komplikaci, kterou bude nutné okamžitě vyřešit. Bohužel nemůžete počítat s pomocí… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Houževnatost vám v posledních májových dnech neschází. Ačkoli se v soukromí i na pracovní půdě objeví několik překážek, nenecháte se odradit v plnění svého cíle. Jste rychlí a pečliví, případnou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v květnu jste se hodně věnovali pracovním záležitostem a soukromí šlo stranou. V posledních májových dnech je na čase stočit pozornost právě na dění v rodinném kruhu. Všímejte si… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Hvězdy upozorňují Draky na slabé stránky jejich zdraví. Všímejte si informací, které k vám organismus vysílá a žádné potíže neberte na lehkou váhu. Důležité je především udržet rovnováhu… ČTĚTE VÍCE!

Had
Mezilidské vztahy se dostávají na tenký led. Všímejte si více toho, jací lidé vás obklopují. Ve vaší blízkosti se pohybuje člověk, kterému byste neměli důvěřovat. Střežte lépe své soukromí a některé… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Po boku zrozenců Koně stojí planeta prosperity, Jupiter. Díky němu se můžete těšit na profesně úspěšný týden. Pokud si pohráváte s myšlenkou na změnu zaměstnání, teď tomu nastávají ideální… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Závěr měsíce dá zapomenout křivdám ve vztazích. Rozhodnete se zakopat válečnou sekeru a dokonce někomu nabídnete ruku k usmíření. Vašemu svědomí se ohromně uleví. Nezadaným se podaří… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zrozenci Krysy si nepřejí nic jiného než poklidný závěr měsíce. Bohužel blízcí jako by vám nechtěli dopřát chvíli soukromí. Návštěvy si podávají dveře a ostatní členové domácnosti vymýšlejí jednu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Závěr školního roku se blíží raketovou rychlostí. Kohouti by měli stočit pozornost k dětem školou povinným. Ještě máte příležitost společnými silami vylepšit jejich studijní výsledky. Proberte s… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ačkoliv si Venuše staví v závěru měsíce hlavu, neměli byste se v milostné sféře vzdávat. Naopak je to ideální doba k oproštění od vazeb, které vás dlouhodobě vyčerpávají. Chybějící intimita, citová… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Klíčovým tématem tohoto týdne je kariéra. Věřte tomu, že není všechno zlato, co se třpytí. Než se rozhodnete pro změnu profese, zvažte všechna pro a proti. Neměli byste se nechat utáhnout na… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.