Home - Články - Květnový úplňkový horoskop lásky

Květnový úplňkový horoskop lásky

vloženo 23. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Květnový úplňkový horoskop lásky

Romantický květnový úplněk přijde 26.5.2021 v 13:13 ve znamení Střelce, ale působit na nás bude ještě pár dní kolem tohoto data. Která znamení čeká největší úplňková vášeň?
sdílet článek na facebooku

Beran
Luna ve Střelci Beranům přeje, vždyť jsou to obě ohnivá znamení! A tak se budete cítit ve svém živlu a užívat si krásné zážitky a všechno, co vám život nabízí! Konečně se nemusíte krotit a můžete jít plnou párou vpřed, ať už se to týká seznamování nebo společných plánů s vaší drahou polovičkou. Vždyť roční doba přeje aktivitě a vybízí vás k tomu, na nic už nečekat!

Býk
Energie tohoto střeleckého úplňku je na váš vkus až příliš ohnivá, žhavá a nedočkavá! Samozřejmě, když se naladíte na netrpělivost vašeho protějšku, můžete si to patřičně užít, ale přece jen dáváte přednost poklidnějšímu životnímu tempu. Takže to pro vás může být trošku vyčerpávající, ale vyplatí se trošku přemoct, čekají na vás nádherné zážitky!

Blíženci
Blíženci patří o tomto úplňku mezi miláčky Štěstěny! Je to úplněk nejblíž k vašim narozeninám, a proto vám umožní nahlédnout do hlubin vlastní duše. Navíc se v Blížencích nachází planeta Venuše, a tak nebudete mít nouzi o přízeň opačného pohlaví a budete se cítit velmi přitažlivě. Tak si užijte žhavé flirtování jak se patří! Nebo raději romantiku se zákonitou polovičkou?


Rak
Planeta Mars ve vašem znamení Raka vám umožňuje být v lásce iniciativní a říct si o to, co potřebujete. Pro pány narozené v Raku je to velká výhoda, zatímco dámy se mohou v této roli cítit trochu nepatřičně. Druhá možnost ovšem je prožít tento krásný čas planým vyčkáváním, takže i vám se vyplatí trochu jasněji naznačit, o co vám jde!

Lev
Znamení Střelce, ve kterém se teď o úplňku nachází Luna, je vám jako Lvům příznivě nakloněné, vždyť se jedná taky o ohnivý živel, stejně jako jste vy. A tak to můžete pořádně roztočit a předvést se před vaším protějškem ve velkém stylu. Myslete ovšem na to, ať jsou vaše nápady v souladu s jeho či jejím pohledem na svět, názory a vkusem!

Panna
Energie tohoto úplňku je pořádně divoká, a vaše znamení Panny je přece jen spíš klidnější a rozvážné, takže se můžete v atmosféře kolem vás cítit poněkud zmateně. V partnerství a lásce vám nejspíš bude chybět nějaký pevný bod, kterého byste se mohli chytnout. Lepší nápad bude trochu se uvolnit a prostě si užívat příjemné zážitky, které přichází!


Váhy
Jako znamení vzdušného živlu patříte teď mezi miláčky Štěstěny, milé Váhy! Venuše ve spřízněných Blížencích totiž vytváří přesně takovou energii, ve které se cítíte dobře a příjemně! Ať už máte po svém boku partnera nebo ho teprve hledáte, věci vám budou vycházet hezky podle vašich představ! A tak si můžete užívat krásy života a radosti lásky naplno!

Štír
Štíři jsou znamení, které si umí počkat – ale energie planet je teď naopak nedočkavá a aktivní! Takže se můžete cítit poněkud vyřazeni ze hry, protože věci ve vztazích se prostě dějí, a to docela raketovým tempem, a pořád je všechno v pohybu. Naštěstí vám přejí Mars a Jupiter, a tak se držíte toho, co chcete, a všechno ostatní přejdete s klidem Angličana!

Střelec
Pro vás, milí Střelci, je toto jeden ze dvou nejsilnějších úplňků v roce. Ten druhý přijde přesně za půl roku, takže se vyplatí si tento květnový náležitě užít! Silný pro vás bude především samotný úplňkový večer. V lásce to ovšem nebudete mít zrovna přímočaré, protože Venuše je k vám v opozici, takže se raději moc nespoléhejte na protějšek a mějte v záloze i vlastní program!


Kozoroh
Planety na obloze se pro tento úplněk seřadily do pro vás docela těžce pochopitelných konstelací! A tak se budete chvílemi divit, co to vaše okolí provádí a proč se musí pořád něco měnit, nebo proč se lidé řídí nesmyslnými pocity nebo dělají kdeco jen tak ze zvědavosti, aniž by se trochu zamysleli nad tím, jestli je to rozumné. O to však teď vůbec neběží, smiřte se s tím!

Vodnář
Venuše, planeta lásky, je vám příznivě nakloněna ve znamení Blíženců, společně se Sluncem a Merkurem. A díky tomu můžete naplno projevit svoji rozlétanou Vodnářskou povahu! Snadno najdete člověka, který je naladěný na stejnou vlnovou délku a máte spoustu společných zájmů a témat! Ale dlouhodobou perspektivu zatím raději vůbec neřešte!

Ryby
Mars se na vás usmívá ze spřízněného vodního znamení Raka, a král oblohy Jupiter je dokonce přímo ve vašem znamení Ryb – to jsou dobré zprávy pro vaše plány a ambice! Ovšem Venuše a Luna, které vládnou pocitům, nejsou zas tak úplně na vaší straně. Můžete tedy počítat s různými úspěchy kolem úplňku, ale asi to nebude zrovna na poli lásky!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.