Home - Články - Čínský horoskop na týden 24. - 30. června

Čínský horoskop na týden 24. - 30. června

vloženo 23. 6. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 24. - 30. června

Blížící se prázdniny působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Draka a Psa. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na konci června se Krysám zdá, jako by se svět kolem vás zbláznil. Chování lidí z okolí je nad vaše rozlišovací schopnosti a nejraději byste jim od plic řekli, co si o nich myslíte. Hlavně se nerozčilujte, protože protistrana se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ještě než odstartují letní prázdniny, začnete se více starat o to, jaké jsou vaše kompetence. Nejspíš se na vás někdo z kolegů nebo nadřízených snaží přehodit povinnosti, do kterých se mu nechce. Stejně tak vás může přetěžovat… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jako správná šelma se v džungli světa neztratíte. Jste připraveni na všechny výzvy, které před vás tento týden postaví. Jenom dejte pozor, abyste si toho nevzali na svá bedra víc, než v klidu zvládnete. Práci si před dokončením… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Závěr června připomene Zajícům resty, před nimiž jste zkoušeli marně kličkovat. Neberte to tragicky a věřte, že s trochou důvtipu se problémů zbavíte raz dva. Stačí více naslouchat ostatním, empatie je prvním předpokladem k úspěchu. Pokud si… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí ohniváci, v posledním červnovém týdnu trochu zvolněte tempo. Odpočinek prospěje vám i vašemu okolí, protože odpočatí budete o poznání příjemnější! Zamyslete se nad tím, co by vás v životě bavilo a naplňovalo. Tedy aspoň v případě, jestli… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, před začátkem letních prázdnin máte energie na rozdávání. Bohužel drahá polovička by spíš potřebovala transfuzi. Netlačte na ni, pokud ji není do smíchu a nejraději by se prospala celým dnem. Nejlepších výsledků… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Klíčovým tématem posledního červnového týdne je v případě Koní jejich duševní pohoda. Tu se snaží narušit hned několik jedinců z blízkého okolí. Každý něco potřebuje a nikdo přitom nerespektuje váš osobní prostor. Chraňte hranice svého… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, rada pro tento týden je velice prostá. A totiž méně je někdy více. Snažíte se tak moc, až je to ke škodě. V zaměstnání i při studiu vás kolegové nebo dokonce nadřízení považují za rozumbradu, který všechno ví a zná. Rozumnější bude… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Opičí rozvernost je tatam a vy se pořád pitváte v dávno přežitých záležitostech. Změňte to, ještě než odstartují prázdniny. Vždyť o čem jiném by měla být letní dovolená, než o radosti ze života? Vesmír na vás spiklenecky pomrkává a přináší… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, největší díl pozornosti si v tomto čase vyžádá milostný život. Dokonce i páry, u nichž to vypadalo na beznadějnou rutinu v intimnostech, chytí druhý dech. Nepátrejte po tom, kde se v miláčkovi najednou vzala… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dovolená klepe na dveře a dokonce i Psi, kteří se turistickým výpravám zarytě brání, přepadne cestovní horečka. Potřebujete změnit vzduch a líbí se vám představa, že ujedete daleko od starostí a všedního programu. Pokud ještě nemáte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ještě než odstartuje prázdninová sezóna, hvězdy naladí Vepře na vážnější notu. Zamyslete se nad tím, co je ve vašem životě klíčové a bez čeho můžete fungovat. Je čas zbavit se přežitých vztahů, koníčků i neperspektivního zaměstnání. Možná vás… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.