Home - Články - Čínský horoskop na týden 23 - 29. srpna

Čínský horoskop na týden 23 - 29. srpna

vloženo 22. 8. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 23 - 29. srpna

Blížící se konec prázdnin působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Koně a Opice. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na konci srpna je vaše vidění světa subjektivní. Mnohé věci přehlížíte záměrně, jiných si nevšímáte kvůli zahleděnosti. Samotné Slunce se vám vydá na pomoc a osvětlí záležitosti, jichž byste si měli… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, závěr prázdnin si nenechte nikým zkazit! Soustřeďte se na okamžiky, které vám dělají radost a obklopujte se samými příjemnými lidmi. Problémy zkuste brát s odstupem, nakonec nebudou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Otevřená komunikace je základem spokojených vztahů. Týká se lásky, rodiny i pracovních vazeb. Když se vám zachce milosrdně lhát, uvědomte si, jak byste se cítili v roli druhého člověka. Při navazování… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nezadaní Zajíci nemají v posledním srpnovém týdnu ideální podmínky pro seznamování. Je na čase opustit obvyklé teritorium lovu a porozhlédnout se někde jinde. Dost možná jste si dali s partnerem pauzu… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Kamarádi jsou důležitými parťáky, s nimiž se skvěle pobavíte a necháte starosti stranou. Pokud se vám naskytne možnost vycestovat na last minute dovolenou, určitě neváhejte. Změna klimatu vám udělá… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na sklonku prázdnin se zrozenci Hada zabývají otázkami ohledně bydlení. Stávající hnízdečko přestává vyhovovat vašim potřebám. Uvažujete o rekonstrukci a vyloučeno není ani stěhování. Ponouknutím… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koníci, vstupujete do období, které může mít na život významný dopad. Jestliže nejste s čímkoliv spokojení, teď je ideální doba na změnu. Vezměte situaci do svých rukou a vydejte se na cestu… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Konce bývají sice smutné, ale zároveň v sobě skrývají naději na začátek něčeho skvělého. Kozy v nefunkčním partnerství v sobě najdou odvahu k rozchodu. Když se po vašem boku uvolní místo, Venuše… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Závěr prázdnin dolije zrozencům Opice odvahu ke změnám. Najednou cítíte, že je na čase udělat krok do neznámá. Okamžitě začnete dostávat signály, že jste se rozhodli správně. Zadaní by měli… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kroky Kohoutů řídí vášnivý Mars. Pod jeho vlivem začnete koketovat s myšlenkami, které by vás dříve napadly leda v lechtivém snu. Chcete život užívat plnými doušky a společenské konvence vás… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní zrozenci Psa se na konci měsíce dostávají do úzkých. Najít s partnerem stejnou řeč je nesmírně náročné. Hledat kompromis za každou cenu není potřeba, hvězdy radí naučit se fungovat jeden bez… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Aktuální postavení hvězd nahrává novým projektům. Dolévá vám dostatek energie a odvahy, abyste dokončili náročné projekty, s nimiž jste se v létě trápili. Jestliže jste nespokojení s profesí, porozhlédněte… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.