Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. srpna

Týdenní horoskop 16. - 22. srpna

vloženo 14. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. srpna

Zjistěte, jaké nástrahy na vás čekají a vyvarujte se všem komplikacím. Buďte opatrní a čtěte náš tydenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Velice výrazně můžete pohnout s jistými záležitostmi ohledně obchodů, které máte momentálně rozdělané. Cítíte, že byste konečně mohli některé věci už dotáhnout do konce. Hvězdy jsou vám v tomto ohledu nakloněny, takže vůbec není nad čím váhat.

Býk
Slunce vstupuje do znamení Panny a přináší s sebou také nové výzvy. Nastává velké období změn, které však nejsou nutně negativní. Naopak se může jednat o záležitosti, jenž vám do života přinesou harmonii a klid. Záleží, jak tyto změny budete vnímat.

Blíženci
Vaše emoce budou díky srpnovému Úplňku ve Vodnáři vybuzené na maximum. Vládnou vám nyní city a vy budete v tomto týdnu daleko více vnímat své okolí a přírodní síly. Skvěle uděláte, když půjdete relaxovat někam do přírody a oprostíte se od problémů.

Rak
V tomto týdnu budete muset vyřešit nějaký úřední problém, který se vyskytl. Již delší dobu něco řešíte, ale teprve nyní se jisté záležitosti dali do pohybu. Nakonec to ale vůbec nedopadne podle vašich představ a jedná se ještě o běh na dlouhou trať.


Lev
Máte před sebou období zmatku a nečekaných změn. Možná se budete muset vypořádat hned s několika emočně a psychicky vypjatými situacemi, které vás ale jako člověka do budoucna posílí. Jste silný člověk, který dokáže překonat mnohé, na to pamatujte.

Panna
Slunce vstupuje do vašeho znamení, milé Panny. Je třeba myslet na praktické záležitosti. Možná se vrhnete na zvelebování bytu, či zahrady, nebo se konečně donutíte k studiu cizího jazyka. Někdo zase udělá tlustou a radikální čáru za svou minulostí.

Váhy
Kdykoliv si vzpomenete na jistého člověka, tak se vám vaří krev v žilách. Tato osoba se vůči vám zachovala dost nehezky. Nemáte chuť se s ní bavit a nejraději byste zpřetrhali veškerý kontakt. Tento manipulátor se vás ale nechce tak snadno vzdát.

Štír
V práci se vám nelíbí, jak s vámi váš nadřízený komunikuje. Stále se opakuje ten samý scénář a ani ostatní kolegové nejsou vůbec spokojeni. Přece se sebou nenecháte takhle zametat. Věřte, že na vás čeká ještě spousta skvělých pracovních příležitostí.


Střelec
Chcete konečně žít podle sebe a nijak se nedívat na lidi kolem. Celý život jste žili tak, jak vám někdo nakázal nebo doporučil a do života vám daná osoba stále mluvila. Nyní chcete ukázat, že máte své názory a rozhodnete se pro velký životní restart.

Kozoroh
Máte kolem sebe lidi, kteří vás moc milují a s rodinou máte perfektní vztahy. Vy však pořád nejste spokojení a něco vám vadí. Možná byste se měli zamyslet a začít uvažovat nad tím, že kdybyste se světu více přizpůsobili, tak budete opravdu šťastní.

Vodnář
Získáte velmi dobrou pracovní nabídku, která vás ze začátku doslova nadchne. Hlavně se vám líbí, že jste pořád mezi lidmi, a tak zúročíte svou skvělou schopnost komunikace a umění kompromisu. Postupem času vám ale začne vadit trochu namyšlený kolektiv.

Ryby
Rozhodli jste se, že něco zásadního uděláte se svými financemi. Chtěli byste žít trošku skromněji. Ne, že byste doteď úplně holdovali konzumnímu způsobu života, ale věříte, že máte ještě hodně co zlepšovat. Navíc si chcete ušetřit nějaké penízky navíc.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.