Home - Články - Láskohled 16. - 22. srpna

Láskohled 16. - 22. srpna

vloženo 13. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 16. - 22. srpna

Pokud jste ji už našli, bude váš vztah spokojený? Nebo právě teď kolem vás krouží někdo, komu byste měli věnovat zvýšenou pozornost? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dlouhodobé svazky se zmítají v problémech a stále se dokola řeší jedno a to samé. Vůbec se vám to už nechce řešit a raději byste měli svatý pokoj. Chce to nějakou aktivní změnu.

Býk
Aktivně hledáte nové známosti a doufáte, že se vám vaše píle vyplatí. Nakonec ale někoho potkáte úplně nečekaně a bez vlastního přičinění. Bude z toho nakonec láska jako trám.

Blíženci
Tento týden potkáte opravdu zajímavé protějšky, kteří o vás budou mít vážný zájem. Velmi vám to bude lichotit a značně se vám zvedne sebevědomí. To ale taky není někdy na škodu.

Rak
Pokoušíte se slepit vztah, který už je dávno mrtvý. Musíte si to jen přiznat a čelit tomu se sílou vám vlastní. Když něco končí, vždy něco nového začíná a to si dobře pamatujte.


Lev
Nejste moc nadšení z toho, jak se chová vaše nová láska. Vyhýbá se kontaktu s kamarády i rodinou a těm to přijde podivné. Budou se vás na to vyptávat, což vám není moc příjemné.

Panna
Budete se tento týden dokonale bavit a poznáte hodně nových lidí, kteří vás naučí spoustu nového. Užíváte si konec léta jak se patří a vnímáte všechny pozitivní vlny kolem sebe.

Váhy
Potkáte sice někoho, kdo vás na první pohled okouzlí svým šarmem, ale po čase zjistíte, že není všechno zlato, co se třpytí. Stinné stránky tohoto člověka jsou až příliš výrazné.

Štír
Kromě dětí se svým protějškem nemáte společného snad vůbec nic. Přesto si báječně rozumíte a ve vašem vztahu vám to skvěle klape. Tohle opravdu nikdo nečekal a obzvláště vy ne.


Střelec
Nosíte si v sobě stíny minulosti a právě proto, že jste připoutáni k něčemu dávnému, tak nemáte volnou cestu vpřed. Musíte podniknout v této záležitosti důrazný a bolestivý krok.

Kozoroh
Nejste člověk, který se lehce zamiluje. Raději se třikrát rozmyslíte, než vkročíte do vztahu připraveni na cokoliv. Nyní ale potkáte někoho, jehož bláznivý způsob života vás vtáhne.

Vodnář
Kolem vás se pohybuje někdo moc podivný, kdo je vámi skoro až posedlý. Nemáte z toho moc dobrý pocit a v noci se na ulici stále otáčíte. Tohle přece nikdo nemůže dlouho vydržet.

Ryby
Jste zaláskovaní až po uši. Vaše nová láska předčila vaše největší očekávání a vy se radujete, jak je život kolem vás úžasný. Jen tak dál! Užívejte si tohoto skvělého stavu mysli.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.