Home - Články - Jak upoutat pozornost Raka, Býka či Štíra? Inspirujte se podle hvězd!

Jak upoutat pozornost Raka, Býka či Štíra? Inspirujte se podle hvězd!

vloženo 11. 8. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jak upoutat pozornost Raka, Býka či Štíra? Inspirujte se podle hvězd!

Stává se vám občas, že složitě nacházíte způsob jak vyjít s lidmi ve svém? Chtěli byste je zaujmout? Podívejte se, co na to hvězdy! Už budete vědět, na co si dávat pozor a dostanete se jim na kobylku.

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran se narodil jako vůdce a nesnese příkazy. Nejradši by ovládl celý svět. Jeho aktivita je úžasná, proto se mu snažte vyrovnat a bude vás za to obdivovat. Beranovi nevyhovuje stereotypní práce ani vztah. Když v obou případech chybí jiskra, uteče jako malé dítě. Nezatěžujte ho úředními záležitostmi, nechápe, že jsou k životu potřebné.

Býk
Znamení Býka miluje požitkářství. Uděláte na něj dojem, když ho zahrnete příjemnými zážitky, jako jsou výborná večeře, návštěva výstavy anebo romantika při sklence vína. Býk o sebe pečuje, nešetřete chválou nad jeho vytříbeným vkusem. Býk je klidná povaha, ale když jeho pohár trpělivosti přeteče, jděte mu raději z cesty a počkejte, až vychladne.

Blíženci
Chcete mít s Blížencem pěkný vztah? Nechte ho, ať mluví, plánuje a fantazíruje. Blíženec se rád pohybuje ve společnosti, neopovažujte se, zakázat mu ji. Když se s ním chcete bavit, vymyslete poutavé téma k rozhovoru, tím podpoříte jeho zájem. Nudnými myšlenkami ho neoslovíte. Nemá rád přehnanou žárlivost, cítí se být neustále pod kontrolou. Potřebuje volnost, svobodu a prostor na sobě pracovat.


Rak
Máte problémy anebo se chcete vypovídat? Běžte si pro pomoc k Rakovi, rád pomáhá. Rak se nerad baví o věcech, které by mohly ohrozit jeho budoucnost. Pokud jste aktivnější, nepeskujte ho za jeho pomalejší tempo. Připraví vám zato úžasnou večeři a bude vás hýčkat. A to nejdůležitější? Rak si zakládá na své rodině, neopovažujte se o ní říct křivého slova!

Lev
Se Lvem se to zdá snadné. Nejvíce ho upoutáte svou elegancí a smyslem pro humor. Lev zbožňuje chválu a pozornost, jakmile ji nemá, je zoufalý. Nezkoušejte Lva příliš kritizovat a vracet se k jeho neúspěchům, už je dávno zapomněl. Lva neobalamutíte, ani vám snadno neodpustí. Nesnese vedle sebe člověka, který se přetvařuje a nic neumí.

Panna
Jak udělat dojem na Pannu? Běžte k ní pro radu, bude se cítit potřebná. Zapomeňte na sprostá slova, trapné připomínky, špinavé oblečení a nevhodné chování. Panna nesnese nesoulad. Raději se s Pannou nehádejte, vždy musí mít navrch. Panna není příliš společenská, na vše má svou logiku, proto se tvařte, že vás hovor nesmírně zajímá.


Váhy
Zrozenci Vah si ihned všimnou pěkně upravené osoby s vytříbeným chováním. Když jim pochválíte jejich oblečení, parfém či účes, budou nadšeni. Váhy nemají v lásce hádky, ponižování a často potřebují pomoct s rozhodováním. Nesnášejí pomluvy, proto si dejte pozor na jazyk.

Štír
Nechcete být se Štírem na štíru? Nelžete a nevymýšlejte si, to nesnesou. Ihned vás odsoudí a už to nebude nikdy jako dřív. Štír se rád pohybuje ve společnosti, ale jen sám. S partnerem je raději v soukromí domova, které si pečlivě chrání, proto zbytečně nevyzvídejte. Jen ho naštvete. Opovažte se lajdat a být neupřímní!

Střelec
Nabídněte Střelci dobrodružství anebo náročnou výzvu a máte ho na své straně. Střelec je optimistický a plný fantazie, nebuďte pesimističtí a kritičtí, jinak se s vámi nebude bavit. Vydejte se s ním na exotickou dovolenou anebo zajímavou cestu, bude skvělým průvodcem. Ve vztahu potřebuje harmonii, svobodu a ze srdce nenávidí hádky.


Kozoroh
Myslete na to, že je Kozoroh, přesný, dochvilný a vždy připravený. Pokud přijdete pozdě a k tomu budete nezajímaví, odejde. Kozoroh rád mluví o svých úspěších, mluvte o nich taky, aby věděl, že se baví s inteligentním člověkem. Vždy dodržte slib. Neházejte Kozoroha do nových úkolů nohama napřed, potřebuje čas, aby si vše promyslel.

Vodnář
S Vodnářem se budete dobře bavit, ale jen tehdy, když budete spontánní. Pokud si neosvojíte Vodnářovy přátele a nedopřejete mu dostatek volnosti, bude to těžké. Vodnář má někdy prazvláštní nápady, hned je nekritizujte. Bavte jeho kamarády a oplývejte smyslem pro humor. Jen pozor, Vodnář nerad přiznává svou chybu!

Ryby
Zapomeňte na to, že se budete s Rybou bavit hned po ránu. Potřebuje se rozhýbat a mít klid. Uhranete ji svou představivostí a zajímavými plány do budoucnosti. Ryba trpí výkyvy nálad, nedivte se tomu a snažte se to pochopit. Ryba nerada řeší nepředvídatelné situace, proto jí nepřipravujte nic bez oznámení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.