Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. srpna

Čínský horoskop na týden 16. - 22. srpna

vloženo 15. 8. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 16. - 22. srpna

Srpen se přehupuje do své druhé poloviny - Psi by měli zpomalit a Draci se mohou těšit na jedno potěšení za druhým, třetí srpnový týden pro ně bude přímo skvělý. Další znamení a mnohem více podrobností najdete v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Měsíční svit způsobí na začátku týdne, že dokážete nahlédnout druhým lidem do myšlení. Empatie jde ruku v ruce se schopností správně se rozhodovat. Ocitnete-li se na křižovatce, věřte své intuici. Její rady… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Na cestě jsou znepokojující zprávy. Jestliže s vámi nemají co dočinění, snažte se je pouštět druhým uchem ven a nešiřte je dál. Vměšování do života druhých osob by se nevyplatilo. Pokud se klepy týkají… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vstupujete do závěrečné prázdninové čtvrtiny a podle hvězd si ji báječně užijete! Pokud jste si na ni naplánovali dovolenou, udělali jste dobře. Vesmír přeje cestování, last minute pobyt seženete… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Bojovný Mars ovlivňuje mezilidské vztahy a varuje před častějšími neshodami. Vsaďte na asertivitu, díky níž se vyhnete zásadním sporům. Je třeba počítat s vyhrocenými reakcemi ze strany okolí, také vám… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Vyhlížíte týden plný překvapení, z nichž mnohé vám vykouzlí úsměv na rtech a nad jinými budete nevěřícně kroutit hlavou. Navzdory tomu všechny novinky přivítejte s otevřenou náručí, protože mají důležitý… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadané zrozence Hada vybízí kněžka lásky k ostražitosti. Pokud nechcete přijít o svého miláčka, měli byste se mu více věnovat, protože kolem krouží hladová konkurence. Využijte závěr prázdnin k tomu, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Do parády si vás ve druhé polovině srpna vezme vášnivý Mars, který s nepříznivým postavením Venuše může nadělat pořádnou neplechu ve vztazích. Jako byste chtěli dohnat zameškané, vyhazujete si … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Domácností vládne ruch a pestré názory, v nichž se málokdy shodnete. Podle vesmíru to není na škodu. Naučte se naslouchat druhým a spolupracovat. Rady starší generace mohou být k užitku! Singles… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V nadcházejících dnech profitujete z přízně Slunce, které vám dolévá energii i pozitivní mysl. Pokud bojujete se zdravotními potížemi, v polovině srpna se začnou vytrácet. Co naopak vyžaduje větší… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Noste hlavu hrdě vztyčenou jako váš zvířecí patron a vězte, že všechny trable se přeženou a na obloze znovu zahlédnete zářit slunce. Vesmír vám propůjčuje ohromnou dávku energie, abyste si s nepříjemnostmi… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, nemusíte být za každou cenu první. Zkuste zpomalit a raději se víc soustřeďte na to, co děláte. Ušetříte si spoustu času a zbytečných komplikací. Roztržitost vám v nadcházejícím týdnu dokáže… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Druhá polovina měsíce vám nedává tolik volného času, kolik potřebujete. I tak můžete udělat něco, abyste dali najevo, že nezapomínáte na věci a osoby, které jsou pro vás důležité. Stačí poslat pohled, zavolat… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.