Home - Články - Čínský horoskop na týden 23. - 29. prosince

Čínský horoskop na týden 23. - 29. prosince

vloženo 22. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 23. - 29. prosince

Chcete si užít poslední letošní týden naplno? Přečtěte si týdenní čínský horoskop od Astrohledu a můžete si být jisti, že získáte spolehlivého průvodce pro všechny oblasti vašeho života. Láska, práce nebo rodina, tipy pro všechny tyto oblasti na vás čekají v oblíbeném čínském horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Co jiného si přát ve svátečním týdnu než rovnováhu v mezilidských vztazích a životě jako takovém. Hvězdy jsou k vám shovívavé a tohle neskromné přání splní. Nebude úplně bez chybičky, ale co je v dnešním světě dokonalé? S protějškem komunikujte narovinu, protože nejistota je vaším největším… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v tomto čase je pro vás extrémně důležité uvědomit si, v čem se skrývá skutečné kouzlo Vánoc. Zakažte si propadat stresu a nehoňte se za perfektní atmosférou, množstvím dárků ani naklizenou domácností. Důležité je být s těmi, na nichž vám záleží. Rodina vás potřebuje! Všechno ostatní… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Zrozenci Tygra prahnou v závěru roku po naprostém klidu. Jediná společnost, jíž jste schopni respektovat, je drahá polovička. Na návštěvy nemáte náladu. S rozmyslem přistupujete také k financím. Nenecháte se opít zdánlivě výhodnými nabídkami obchodníků. Není správná doba na nákladnější investici a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nezadaní Zajíci si mnou ruce. Vesmír jim slibuje pozornost zajímavého protějšku. Poslechněte intuici a otevřete se nové známosti. Láska je zatím v naprostém začátku a měli byste si dopřát vzácnou chvíli na její hájení. Budoucnost držíte výhradně ve svých rukách. Nebojte se zapojit magii, abyste… ČTĚTE VÍCE!



Drak
S končícím rokem získává společenský život Draků zajímavější podobu. Udržte si dobrou náladu a nedovolte, aby ji kazily malichernosti. Jakmile ovšem přijde otázka na peníze, zbystřete. Kvůli vánočním nákupům byste se mohli dostat do dluhové pasti. Je lepší darovat blízkým maličkost, nebo něco… ČTĚTE VÍCE!

Had
Esteticky založené znamení Hada chce mít v závěru prosince všechno naprosto dokonalé. Advent je synonymem stres, aby neunikl sebemenší detail. Vesmír radí zapojit všechny členy rodiny i přátele. Důležité je, že jste všichni spolu a pracujete s láskou. Výsledek už není tak podstatný. Na pracovišti si… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Pokud chcete prožít klidné Vánoce, musíte sáhnout v první řadě do svého svědomí. Nenechávejte odpovědnost pouze na druhých, ale sami přiložte ruku k dílu. V partnerství se může objevit několik třecích ploch, ale jak známo - na hádkách je nejlepší následné usmiřování! Intimní chvilky mohou být na konci… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Objevíte způsob, jak slíznout smetanu a ještě si vylepšit jméno u svého okolí. Umíte blízkým správně polichotit a motivovat je způsobem, abyste na tom vydělali. Sami si vychutnáváte lichotky díky kuchařskému umu i adventní výzdobě. Menší kaňku na programu v závěru prosince může udělat láska. Rutinní milování vás… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Zadané Opice se mohou dostat do křížku s oficiálním partnerem. Prahnete po klidných svátcích v rodinném kruhu, ale miláček má naprosto odlišné plány. Zjednodušte si cestu a navrhněte rozumný kompromis. Vy samotní sice musíte ustoupit, nicméně nechcete zklamat miláčka nebo děti, v jejich očích vidíte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Komunikace s partnerem se ocitne na konci roku ve slepé uličce. Bez změny se neobejdete. Využijte volnějšího programu a změňte zajetý stereotypu. Vsaďte na jednoduchá sdělení a hlavně buďte upřímní. Do polopravd se zamotáte, takže z toho nikdo nebude moudrý. Singles mají do Novoročního přípitku… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Tak dlouho se těšíte na kouzelné období roku, až vás přejde chuť. Příčinou je nezdravý životní styl, kvůli němuž se cítíte bídně. Zkuste se méně dopovat cukry i tuky ve vánočních dobrotách. Místo dlouhého vysedávání u televize si dopřejte procházku zimní přírodou. I během Vánoc můžete sportovat! Vytáhněte rodinu… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vepři prahnou po dokonalosti. Zatímco perfektně vyzdobená domácnost je hračkou, puntičkářské sklony ve vztazích už vám mohou škodit. Zamyslete se nad tím, než začnete na stávajícího či potenciálního partnera klást přehnané nároky. Co můžete dát na oplátku vy jemu? Zameťte si před vlastním prahem a… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.