Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. prosince

Čínský horoskop na týden 9. - 15. prosince

vloženo 9. 12. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 9. - 15. prosince

V novém týdenním čínském horoskopu se můžete opět těšit na bohatý zdroj informací týkajících se nejbližších sedmi dní. A jak už to tak bývá, někdo bude mít náladu výbornou, jiné zcela pohltí předvánoční shon. Tradiční horoskop nezapomíná ani na lásku. Tak se pusťte do čtení, ať víte, co je před vámi!

sdílet článek na facebooku
Krysa
Do poloviny měsíce si vychutnáváte narůstající zájem opačného pohlaví. Díky vánočním večírkům i společenskému ruchu potkáváte spoustu zajímavých protějšků, se kterými byste se chtěli poznat blíž. Proč nedat aspoň jednomu šanci a nevyrazit si na rande? V soukromí se vyplatí… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Prioritou číslo jedna jsou pro Buvoly pohodové vánoční svátky. Staráte se o rodinu, domácí zázemí ladíte do posledního detailu, vymýšlíte ty nejlepší adventní aktivity pro široké okolí. Hvězdy prozrazují, že vaše snaha nezůstane bez pozitivní odezvy. Na pracovišti se musíte obrnit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Předvánoční shon dopadne na Tygry v plné parádě. Jste nervózní z vysokého data v kalendáři a faktu, že vám schází spousta dárků a dalších záležitostí spjatých s Adventem. Nečekejte na zítra nebo pozítří a problémy řešte okamžitě. Při nakupování budete mít šťastnou ruku. Hvězdy nabádají, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Už delší dobu vám v hlavě zraje myšlenka na změnu image. Polovina prosince vám dá jasný signál, že nadešla správný čas k razantnímu kroku. Zatímco ostatní znamení vyčkávají na novoroční předsevzetí, vy začnete s předstihem. Singles díky tomu strhnou pohled sympatické osůbky. Nestyďte se a… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Jindy sebejisté Draky přepadnou v závěru roku pochybnosti o sobě sama. Uzavíráte se před světem a musíte se dlouho rozhoupávat k tomu, abyste někoho oslovili. Máte jednoho ohromného pomocníka, a totiž vesmír. V zaměstnání se nebojte trvat na svém názoru i požadavcích. Nejspíš se objeví… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v tomto týdnu se snažte mít vše pod kontrolou a leckdy připomínáte ředitele zeměkoule. Není divu, že se to neobejde bez adekvátní reakce okolí. Zkuste být víc nad věcí a probuďte v sobě spící smysl pro humor. Zejména vůči dětem byste měli být před Vánoci shovívavější. Vzpomeňte na dobu… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Jestli máte v dalším prosincovém týdnu nějakou garanci, pak je to dobrá nálada. Vaším úkolem je vychutnávat si každý adventní den plnými doušky a směřovat pozornost k aktivitám, které dělají dobře tělu i duši. Čerstvě zadaní Koně se vznáší na růžovém obláčku. Nečekáte na Štědrý den, ale přijímáte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nebude výjimkou, že se v hlavě Koz hlasitě roztikají biologické hodiny. Zatímco byste si pod stromeček nejvíc přáli nový přírůstek do rodiny, drahá polovička se k tomuto tématu staví chladně. Než se urazíte, zkuste zjistit podrobnosti. Pokud se v tomto směru vaše světy rozchází, buďte k sobě upřímní a… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Zadané Opice čeká vyjasňování pozic ve vztahu. Protějšek se chová sebejistě a prosazuje své potřeby a názory na úkor těch vašich. Zatímco v uplynulých týdnech jste mlčky ustupovali, teď se pohár trpělivosti naplnil. Dáte mu najevo, že ve zdravém partnerství je třeba hledat kompromis. Nepouštějte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Klíčem ke spokojenému adventu je komunikace. Jestliže se nedokážete vymáčknout, nedočkáte se žádné změny. Přitom uvnitř toužíte po mnoha věcech a změnách. Merkur vám může pomoci k lepší vyřídilce. Dovolte mu, aby vám vstoupil do života. Vyzkoušejte vesmírný objednávkový servis, nasměrujte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ještě neodstartovalo nejštědřejší období roku a vaše trávení už je pod drobnohledem planet. Přemýšlejte, jakými pamlsky dopujete svůj organismus. Žaludek i játra jsou extrémně citlivé, proto se vyhýbejte tučným a ostrým jídlům. Z jídelníčku vyškrtněte také alkohol, který nahraďte dostatkem čisté vody a… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Říkali jste si, že letos všechno zvládnete s předstihem, ale bohužel se to nedaří. Času není nazbyt a úkoly se pořád kupí. Nehrajte si na hrdiny. Zavčas požádejte přátele i rodinu o pomoc, do vánočních příprav zapojte i nejmladší členy domácnosti. Budete překvapeni, jak precizně se úkolu zhostí. Singles by neměli… ČTĚTE VÍCE!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.