Home - Články - Dárky, dárečky... nemáte negativní energii?

Dárky, dárečky... nemáte negativní energii?

vloženo 9. 12. 2019
čas čtení: 5 minut

Dárky, dárečky... nemáte negativní energii?

Máme tady dobu horečného přemýšlení, čím letos obdarujeme své blízké o Vánocích. Věděli jste, že špatně vybraný dárek může nadělat příjemci víc škody než potěšení? Některé dary s sebou nesou pořádný balík negativních energii! Naštěstí tomu lze předejít, ať už jste dárce nebo příjemce! Přečtěte si, jak!

sdílet článek na facebooku

Každý jeden předmět, který vlastníme, má v sobě určité neviditelné energie. Jak vznikají a odkud se berou? Je to jednoduché! Navazují se na danou věc od samého počátku její existence, nabalují se na ni během její výroby, pak v obchodě, ale důležité je i to, s jakým záměrem přichází kupující, který si ji odveze domů – takže vy sami jako dárci toho můžete hodně ovlivnit!

V první řadě si dávejte pozor, jakou věc a kde kupujete. To samozřejmě platí, i když vyrazíte na nákup věcí pro sebe, ale u dárků je to dvojnásob důležité, protože jimi působíte na ostatní lidi. A to je velká odpovědnost – chceme je přece potěšit a nikoliv jim přinést do domu něco, co jim bude škodit! Je mnohem lepší kupovat dárky v obchodech, kde se vy sami cítíte příjemně, které mají hezkou atmosféru, kde není ve vzduchu cítit stres. Může to být klidně i internetový obchůdek – zkuste například www.astronakupy.cz! Pozor na materiály, ze kterých je dárek vyrobený, neškodí například životnímu prostředí? Nebyl daný předmět vyroben v nepříznivých pracovních podmínkách? To všechno jsou důležité otázky.



Důležitý je i váš úmysl jako dárce. Někteří lidé mají ve zvyku darovat staré věci, které už sami nepotřebují. Ve většině případů to není vhodné, pokud se tedy dotyčného přímo nezeptáme, jestli by si danou věc přál. Takový dárek s sebou totiž nese již od počátku negativní energii nechtěnosti, kterou nabral u vás. Raději pořiďte novou věc, i kdyby to měla být jen drobnost!

A jak se vypořádat s dary, nabitými negativní energii, jako jejich příjemce? Že jste takový dostali, poznáte snadno – časem vám to prozradí vaše intuice a špatný pocit z daného předmětu. V zásadě máte dvě možnosti – buď se pokusíte předmět energeticky očistit, nebo se ho prostě zbavíte. Ale pozor, nikoliv darováním!


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.