Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. dubna

Čínský horoskop na týden 22. - 28. dubna

vloženo 22. 4. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 22. - 28. dubna

Připravte se na události nadcházejícího týdne! Zjistěte včas, co vás čeká. Zajíci se potěší flirtování a Vepře přepadne nezvyklá přecitlivělost. Co čeká vás? Štěstí přeje připraveným, tak se nenechte zaskočit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední dubnové dny se zaměřují na mezilidské vztahy. Neuvědomujete si, jak vysoko máte nastavenou laťku vůči partnerovi, rodině i kolegům. Chcete od nich opravdu hodně, čímž je vystavujete stresu. Také si nedokážete představit, že… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, závěr dubna vás přimkne k oficiálnímu partnerovi. S ním táhnete za jeden provaz a notujete si v každém ohledu. Bohužel totéž nemůžete říct o ostatních členech domácnosti. Máte štěstí, že od rodinných starostí… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jste jako roztomilé koťátko, jehož bezedným očím se nedá odolat. Opačné pohlaví ovšem neví, jak ostré skrýváte drápky. Rozhodně se nenecháte nikým ochočit a v posteli ukážete svou divokou povahu. Nezadní Tygři mohou potkat… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci se baví partnerovými snahami probudit v letitém vztahu ztracenou vášeň. Flirtuje s vámi, přinese květiny nebo erotické překvapení, dokonce připraví romantickou večeři, ale Zajíci se nedokážou ubránit smíchu. Zkuste být vlídnější a… ČTĚTE VÍCE!



Drak
V závěru dubna jste jako váš čínský patron strůjcem ohně. Ačkoliv nevládnete schopností šlehat plameny, vaše slova mohou mít stejné následky. Upřímnost jde tentokrát za hranice všeho, čímž můžete ublížit i lidem, na nichž… ČTĚTE VÍCE!

Had
Laskavost Hadů nezná na konci dubna mezí. Pomůže každému, kdo vás o to požádá a raději se sami uskromníte, abyste dopřáli blízkým to, po čem prahnou. Velký pozor si dejte na energetické upíry, kteří na vás parazitují a přenáší na… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Poslední dubnové dny přinesou Koním závan minulosti. Do života se vrátí bývalý protějšek a pokouší se získat vás zpátky. Před pár dny byste se tomuto návrhu od plic zasmáli, ale tentokrát nad tím vážně uvažujete. Oficiální partner se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Kozy se v posledním celém dubnovém týdnu radují z přízně štědrého Jupitera. Slyšíte cinkat zlaťáčky? Není vyloučena výhra v loterii nebo vylepšení rozpočtu díky dědictví. Největší šance k zisku se ovšem naskytne díky zaměstnání. Porozhlédněte se po… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Dlouholeté vztahy musí našlapovat pozvolna, jinak si koledují o častější hádky i tichou domácnost. Neděláte si hlavu s tím, zda svými ostrými slovy nepopíchnete drahou polovičku k ostré reakci. Jednáte v duchu rčení, co na srdci, to na jazyku. Pokud vám… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Tentokrát to nejsou Kohouti, kdo vesele kokrhá na svět a určuje denní program. Drahá polovička převezme iniciativu ve vztahu a překvapí vás četnými novinkami. Nejste z nich vůbec nadšení a svou otráveností nakazíte i partnera. Pozornost si vyžádá… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa si vychutnávají fantastický závěr měsíce, kdy vám vesmír posílá pozitivní myšlení a spoustu originálních nápadů. Každou novinku vítáte s nadšením a těšíte se, že do rutinního programu vnesete vzrušení. Zatímco rodina je… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Závěr měsíce charakterizuje nezvyklá přecitlivělost. Od přírody patříte k senzitivním jedincům, ale tentokrát jsou výkyvy nálad horší než aprílové počasí. Zkuste krotit vášně a dejte ústa na zámek. V opačném případě budou slova rychlejší… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.