Home - Články - Láskohled 22. - 28. dubna

Láskohled 22. - 28. dubna

vloženo 19. 4. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 22. - 28. dubna

Slunce začíná žhnout naplno a mnozí z nás jsou také pořádně rozpáleni. Zjistěte, zda je ideální čas najít svého životního partnera, nebo jde pouze o krátkodobý flirt! Hvězdy vám prozradí, co vás čeká! Čtěte více v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobém svazku se můžete setkat s arogantním chováním svého protějšku. Nevíte, co za tímto jednáním stojí, ale rozhodně si to nenecháte líbit. Máte přece také svoji hrdost.

Býk
Tento týden se nikde neskrývejte. To by se vám nemuselo vyplatit. Raději vyražte v těchto slunných dnech někam do ulic a užívejte si společnosti klidně až do brzkých ranních hodin.

Blíženci
Venuše je vám nyní příznivě nakloněná. Znát to bude zejména na poli milostném, kde si budete užívat láskyplných pohledů svého protějšku a nic vám nedokáže vaši idylku pokazit.

Rak
Máte nový koníček, ze kterého jste nadšení. Možná, že i díky svým zájmům potkáte člověka, který je vám hned velice sympatický a nakonec se přistihnete, že pomýšlíte i na něco víc.



Lev
Umíte zaujmout svým charismatem. Seznámit se s někým novým pro vás není žádný problém. Svým nechtěným povrchním chováním a nejapným vtipkováním však od sebe nakonec lidi odeženete.

Panna
Pokud chcete nalézt lásku, tak se musíte odklonit od stereotypu. Vyražte do nového klubu, jděte a najděte si nového koníčka, či prostě zajděte na oběd někam jinam než obvykle.

Váhy
Jeden z kolegů má na vás spadeno a nenechá na vás nit suchou. Nakonec zjistíte, proč k vám chová takovou zášť. Závidí vám vaši novou lásku, na kterou si možná taky dělal zálusk.

Štír
V oblasti lásky jste moc opatrní. Je na čase se pořádně odvázat. Tento týden je k tomu jako stvořený, protože Venuše je vám velice příznivě nakloněna i v oblasti milých bláznivin.



Střelec
Uvědomíte si, jak moc pro vás partner znamená. Posloucháte stěžování na milostný život od svého okolí a vy zjišťujete, jak ideální a krásný vztah vlastně máte. Můžete být spokojení.

Kozoroh
Musíte tento týden vsadit na svou intuici. Máte před sebou těžké rozhodnutí. Pohybují se kolem vás dva lidé, kterým na vás záleží. Ten správný jedinec pro život je však jen jeden.

Vodnář
Emoce vámi budou tento týden řádně cloumat. Nejen, že se vám podaří pořádně vytočit svého partnera, ale zavaříte si to u více lidí na docela dlouhou dobu. Nechte to raději vyšumět.

Ryby
Narazíte tento týden na lidi, s kterýma vás spojí úžasné přátelské pouto. Užijete si s nimi zábavu a můžete si být jisti, že city, které k nim chováte a oni k vám, nejsou povrchní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.