Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. dubna

Týdenní horoskop 22. - 28. dubna

vloženo 20. 4. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. dubna

Přečtěte si, co vám hvězdy nachystaly na následující týden. Ryby, stejně jako Štíři, mají za sebou velmi náročný měsíc, a tak přichází čas na zasloužený odpočinek. Vodnáři se naopak mohou těšit nejlepší dubnové dny! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Velkou radost vám dělají vaše děti. Máte mezi sebou skvělý vztah a tento týden navíc funguje i magická telepatie a milé souznění. I kdybyste měli celý týden pokažený, nebo se vám nedařilo v práci, tak váš domov a lidé v něm tyto chmury hned zaženou.

Býk
Hlídejte si tento týden finance. Penízky se vám totiž můžou rozkutálet všemi směry a ani nevíte jak. Máte chuť utrácet a koncem měsíce zapláčete nad tím, kolik jste toho vlastně utratili a zda vám to stálo za to. Poučte se z toho do budoucích dnů.

Blíženci
Máte před sebou poměrně náročný týden, jak fyzicky, tak psychicky. Nejen, že se nebudete cítit po zdravotní stránce nejlépe, ale i starosti v práci a doma vám dají pořádně zabrat. Neberte si to však příliš k srdci a věřte, že přijdou i lepší dny.

Rak
V oblasti financí se mějte tento týden na pozoru a skutečně nic neriskujte, protože se vám to vůbec nemusí vyplatit. Hlavně neuzavírejte nevýhodné půjčky a už vůbec ne s nebankovními společnostmi. Zajímavě vypadající nabídka vás jen vláká do pasti.


MÁTE OBAVY Z NOVÉHO ZAČÁTKU? Jak se vám zadaří? Poskytnu vám precizní výklad karet, obraťte se na mě na tel. 906 701 701! Paní Damiana


Lev
V práci jsou vám skutečně oporou. Dokážete si poradit s mnohými problémy sami, ale je fajn vědět, že za vámi vedení a kolegové pevně stojí a můžete si kdykoliv přijít po radu. Když se budete cítit vyčerpaně z domácích povinností, je na kolegy spoleh.

Panna
Vaše energie se tento týden rychle vyčerpá. Nechcete si únavu připustit k srdci, ale je tomu skutečně tak. Máte toho na svých bedrech naloženo až příliš. Slunečné dny jsou vám však k službám. Načerpejte proto o víkendu síly v přírodě a na slunci.

Váhy
Hned v začátku týdne výrazně stoupá váš mentální výkon. V práci jste na úplném vrcholu a bez vaší rady se tam neobejde ani vedení firmy. Jste velmi ceněným členem týdnu, tak si to nepokažte vaší občasnou domýšlivostí. Povýšení je totiž na dosah.

Štír
Tento týden nemáte problém se seznamováním. Kamkoliv se hnete, provází vás silná aura sex - appealu, který vám přihrává ty nejrozmanitější příležitosti. Svůj dokonalý protějšek ale ještě nenaleznete, bude se totiž jednat jen o krátkodobé záležitosti.



Střelec
Máte rádi, když se v životě posouváte dál. Platí to nejen pro profesní sféru, ale také pro milostné vztahy. Nyní se vám zdá, že váš partnerský vztah trochu stagnuje a vy z toho nemáte moc radost. Je na čase něco podniknout, jinak se z toho zblázníte.

Kozoroh
Více než jindy bude tento týden znát, jak úžasný člověk jste. Všímají si toho i lidé ve vašem okolí a jsou vámi doslova okouzleni. Obzvláště osoby opačného pohlaví na vás mohou oči nechat. Máte před sebou úžasně dobrodružný týden plný super zábavy.

Vodnář
V tomto týdnu si užívejte příznivé konstelace zejména v oblasti financí. Ať uděláte jakékoliv rozhodnutí, penízky vám vždy spíše přibydou, než by se kutálely do všech možných stran. Zvažte proto i nějakou investici do budoucna. Vyplatí se vám to!

Ryby
Skvěle se vám v tomto týdnu daří uplatnit veškeré vaše kreativní nápady. Své myšlenky využijete zejména v práci, ale i na domácím poli se vám bude tato vlastnost skvěle hodit. Buďte proto tento týden plně aktivní a zapojte do toho i celou svou rodinu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.