Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. června

Čínský horoskop na týden 22. - 28. června

vloženo 21. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 22. - 28. června

Blížící se prázdniny působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Kohouta. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Jak bude vypadat poslední červnová dekáda? Krysy se mohou těšit na otevřenou atmosféru v partnerském vztahu. Nebojte se mluvit o záležitostech, které nejsou dvakrát příjemné. Pokud je totiž zametete pod koberec, stejně se záhy… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V závěru měsíce se dostávají na přetřes vztahy. Zatímco v milostném životě se vám daří na jedničku s hvězdičkou, mezi známými to může trochu bublat. Zdá se, že na vás žárlí, protože se jim samotným příliš nedaří. Pravdou je, že alespoň… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v posledních červnových dnech se dostávají ke slovu finance. Každodenní nákupy zatěžují rozpočet víc, než je zdrávo. I když jdete pouze pro čerstvé pečivo, skončíte s plným košíkem. Moc se tím netrápíte, ale… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Přepadne vás potřeba udělat si v životě pořádek. Vezmete to hezky od podlahy a pustíte se do opožděného jarního úklidu. Zbavíte se nepotřebného haraburdí a objevíte věc, kterou jste dlouho hledali. Domácnost krásně prokoukne, což… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci na konci měsíce rozjímají o životě a soustředí se hlavně na jeho citovou stránku. Jako byste rekapitulovali uplynulý půlrok a přemýšleli, zda je stávající cesta skutečně tou pravou. Uklidní vás zjištění, že byste se nemohli… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ještě než se měsíc přehoupne do prázdninového módu, pokusí se vás vesmír probudit z apatie vůči vlastnímu životu. Dary přijímané shůry považujete za cosi samozřejmého, což by se nemuselo vyplatit. Zejména u zdraví byste … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na programu tohoto týdne se objevují samé příjemné záležitosti. Vesmírné trio vám dolévá zdravou sebedůvěru, díky níž vám půjde komunikace s okolím hladce. Využijte toho nejenom v zaměstnání, ale hlavně při snaze… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Doslechnete se zprávy, ze kterých nemáte velkou radost. Zadaní mají výhodu v partnerovi, který na rozdíl od vás nepanikaří. Jeho racionální postoj vás zklidní a pomůže najít správné východisko. Vyplatí se třídit informace, které… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V závěru měsíce se pro nezadané Opice otevírá cesta k nové lásce! Nejspíš se s dotyčným znáte, ale nenapadlo by vás myslet na společnou budoucnost. Známí vás v takovém kroku podporují a hvězdy souhlasně přikyvují. Samota není pro vás a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední celý červnový týden charakterizuje únava. Cítíte, že vám dochází síly a potřebujete zpomalit. Poslechněte tělo a dopřejte si relaxační aktivity na čerstvém vzduchu. Práci si neberte domů a naučte se striktně oddělovat… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní Psi se dostávají s polovičkou do křížku kvůli odlišné představě o trávení volného času. Zdá se vám, že máte svých starostí víc než dost. Partner má ale touhu pořád někomu pomáhat, a tak je nedostižitelný. Když mu narovinu řeknete, že… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zatímco vy se snadno nadchnete pro každou novinu, u partnera to tak snadné nebude. Je opatrný a nevěří jen tak něčemu nebo někomu. Navíc mu vyhovuje zajetý systém, proto je k jakékoliv změně skeptický. Nevzdávejte se na… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.