Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. června

Čínský horoskop na týden 8. - 14. června

vloženo 7. 6. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 8. - 14. června

Další porce čínského horoskopu je tu pro vás! Dočtete se v něm ty nejžhavější novinky ze světa lásky i práce. A jak se budou chovat rodinní příslušníci? I tomu jsme se podívali na kloub. Poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, do poloviny měsíce byste měli být obezřetnější v komunikaci. Jednáte stylem, co na srdci, to na jazyku. Bohužel nepřemýšlíte, zda se někomu nestrefíte do bolavé rány. Hlavně na domácí půdě zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vesmírní velikáni vybízí k upřímnosti a otevřenosti. To neznamená, abyste za každou cenu prosazovali vlastní názory. Naopak - vyložte karty na stůl a se zájmem vyslechněte, co si o tom myslí blízcí. Na pracovišti má zelenou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Další červnový týden ukazuje Tygrům skutečnou tvář jejich aktuálního vztahu. Přestáváte stavět vzdušné zámky, konečně umíte reálně posoudit společnou budoucnost. Od středy byste měli mít jasno v tom, co od lásky chcete, pokud… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci by měli stočit pozornost ke svému vztahu. Poslední dobou fungujete s partnerem jako dvě nezávislé jednotky, které se sejdou ve společné posteli. Cítíte, že to není pravé ořechové. Kámen úrazu je v… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Amorovy šípy si konečně počíhají i na zrozence Draka. Věnujte nadcházející dny sami sobě a lásce. Singles by měli mít otevřené nejen oči, ale i srdce. Láska k vám totiž přichází z mnoha stran a může mít… ČTĚTE VÍCE!

Had
První polovina června otevře Hadům oči. Jako by se vrátil váš zvířecí instinkt posoudit věci s maximální přesností. Mnoho věcí uvidíte jiným úhlem pohledu a přijdete na kloub nejedné záhadě. Ve vztahu se mohou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Černá Luna vytahuje ze šuplíku záležitosti, které jste do něj vědomě i nevědomky odložili v minulosti. Tentokrát se nespoléhejte na bezproblémový servis. Zatímco ve finančních záležitostech se vám může vrátit… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Druhý červnový týden přivane do cesty osobu, která by vám mohla být z jistého důvodu užitečná. V případě nezadaných Koz půjde výhradně o potenciálního partnera, se kterým by jim to mělo perfektně klapat. Není potřeba dělat… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, do poloviny měsíce se mějte na pozoru před vyšším rizikem úrazů. Při manuální činnosti a opravách byste si mohli přivodit nepříjemný úraz. Dodržujte bezpečnostní pokyny a nestyďte se použít… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Do středy vládne ve vztahu napjatá atmosféra kvůli partnerově tvrdohlavosti. Prosazuje stůj co stůj svou a nechce slyšet názory nikoho jiného, byť by tomu dotyčný mnohem lépe rozuměl. To vás dokáže pořádně… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Rodina nebo kamarádi se vás snaží získat pro jistou společnou aktivitu. Nechcete se proti nim vymezovat, ale nabízená zábava pro vás představuje jenom nutné zlo. Máte dost vlastních zájmů, kterým ovšem nerozumí… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Energie a pozitivní myšlení jsou vám vlastní po celý týden. Optimistické naladění je skvělým pomocníkem ve všech životních sférách. Druhý červnový týden slibuje zajímavá setkání, ze kterých mohou zbýt… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.