Home - Články - Láskohled 8. - 14. června

Láskohled 8. - 14. června

vloženo 5. 6. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 8. - 14. června

"All you need is love", neboli všichni potřebujete lásku, řekl britský umělec John Lennon. Pokud jste ji už našli, bude váš vztah spokojený? Nebo právě teď kolem vás krouží někdo, komu byste měli věnovat zvýšenou pozornost? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Stále se prohlubující krize v manželství vás nenechává klidnými. Máte pocit, že se musí něco zásadního stát, aby se konečně pročistil vzduch. Bohužel se však už dlouho nic neděje.

Býk
Nečekaně se sblížíte s nějakým vaším dobrým kamarádem. Dosud velké přátelství přeroste v nevídanou velkou lásku, za kterou budete jednou moc vděčni. Však si ji taky zasloužíte.

Blíženci
Vaši lásku stále někdo narušuje. Nemáte ani špetku soukromí a svůj volný čas stále věnujete někomu jinému, či jej vyžaduje někdo z rodiny. Všichni poslední dobou myslí jen na sebe.

Rak
Nové známosti, vztahy, ale i nevinné flirtování ve vás momentálně vzbuzuje spíše pocit zklamání, než očekávání nějakých báječných emocí. Nechte proto seznamování na někdy jindy.


Lev
Tento týden se se svou láskou nemůžete shodnout na tom, jak trávit volný čas. Vy byste nejraději lenošili s dobrým vínem a váš protějšek by raději vyrazil za dobrodružstvím.

Panna
Momentálně svou lásku prožíváte na maximum a nikdo vám nemůže zkazit vaši radost. Trochu vás mrzí, že vaše nadšení nesdílí i vaše rodina a novou lásku vám docela dost vymlouvají.

Váhy
Vaše milostné vztahy potřebují trochu nového vzrušení. Přijde vám, že na to, že jste se svým idolem teprve chvilku, tak váš intimní život dost opadává a není podle vašich představ.

Štír
Potřebujete momentálně více času na sebe, a tak chcete mít od svého protějšku trochu víc klid. Není divu, že se mu vyhýbáte a raději trávíte čas o samotě, či se svými kamarády.


Střelec
S troškou dobrého vína se skvěle uvolníte a naladíte se s vaším partnerem na stejnou velnu. V posteli to pak bude pěkná divočina a hlavně díky alkoholu spadnou veškeré zábrany.

Kozoroh
Tento týden vás v oblasti lásky čeká obrovské zklamání. Člověk, o kterém jste si mysleli, že ho velmi důkladně znáte, vás hodně překvapí a nebude to moc příjemné zjištění.

Vodnář
Poslední dobou vám to ve vztahu moc neklapalo a měli jste doma tichou domácnost. To se však tento týden radikálně změní a vy si o všem v klidu promluvíte a hned se doma vyjasní.

Ryby
Společné chvíle strávené bez dětí, či jiných povinností a závazků, vás nesmírně sblíží a taky si úžasně odpočinete. Celé dny strávíte příjemným povídáním a večery budou nažhavené.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.