Home - Články - Jahodový úplněk ve Střelci

Jahodový úplněk ve Střelci

vloženo 3. 6. 2020
čas čtení: 5 minut

Jahodový úplněk ve Střelci

Úplněk ve Střelci (5. červen 2020, 21:12) vnáší do našich životů hravost a nadšení. Staneme se tak trochu dětmi, zejména pár dní před a po úplňku. Červen je zároveň měsícem letního Slunovratu, tedy energie života v jeho nejsilnější podobě, kdy vše živé voní, miluje se, přináší plody a mláďata. V tuto dobu máme možnost žít naplno, ocenit vše dobré, čeho se nám dostává. Byli bychom hloupí, kdybychom to neudělali.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Červnu vládne po součtu všech dat a časů číslo tři. Po třech jedničkách vládnoucích jaru přišlo nadané dítě jedničky – trojka. Můžeme si ji představit jako stále inspirovanou nadšenou bytost, která pokládá kreativitu za hlavní pramen života. Je nepoddajná, však je také dělitelná jen sama sebou. Je také zahleděná sama do sebe a ve všech svých dílech a projektech chce vyjádřit své pocity a přesvědčení. Je proto vhodná doba, abyste se zabývali sami sebou a prozkoumali své nitro. Vše, co v sobě spatříte, si uvědomte, pokud je třeba, i vyčistěte. Ponechte si v duši jen to, co tam opravdu chcete mít. Trojka má smysl pro humor, vybíhá na slunce, zahání stíny. Zcela ladí s hravým Střelcem, je jeho sestrou. Žijte, pracujte i milujte naplno, půjde to samo.


Energie Střelce

V červnu nás čeká druhé ze dvou polostínových zatmění Měsíce roku 2020. To trochu zkomplikuje prožitky zrozenců Střelce, v jehož režii se tento úplněk odehrává, ale také dalších zrozenců, protože pod vlivem úplňku jsme všichni. Prožívání tohoto týdne má rizika „přestřelení“ v něčem, do čeho se se střeleckou euforií pustíte. Proto využijte nadšení, které Luna ve Střelci dává, ale hlídejte si hranice a nic nepřehánějte. Snažte se o vnitřní klid, buďte na sebe hodní, meditujte, dobře spěte a dost pijte a vyhněte se alkoholu.

Střelecká energie, kterou nám tato Luna přinese, bude veselá a pozitivní, nabije nás elánem. Dá nám chuť a odvahu cestovat, toulat se, poznávat krásy domoviny i světa. Pokud budete cestovat s nějakým přítelem či partnerem, pomůže vám Luna sehrát se, naladit se na sebe, opravdu se navzájem poznat a upevnit tento vztah. Obecně platí, že není dobré se v tomto období nutit do závažných rozhodnutí a zapeklitých řešení. Střelec je upřímné hravé dítě, buďte tedy takoví. Těžká rozhodnutí jistě mohou počkat aspoň týden p úplňku, aby nedošlo ke zbytečným chybám. Můžete rozvíjet plány pro svůj budoucí život, neboť Střelec má dar snít. Jeho sny letí před ním jako šíp a vytyčují směr reálnému životu. Dovolte tedy sami sobě snít.


Indiánská Jahodová Luna

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Jahodovým. Jahody dozrávaly v prérii, u potůčků a řek, v lesích. Matky je dávaly dětem, navlékaly na stébla jako korálky. Milenky je darovaly svým milým. Vnukové svým babičkám a dědečkům. Jahody podporují užívání darů života, hravost Střelce. Vychutnejte si sladkost darů, které vám život dává. Obdarujte i ostatní svou vlastní sladkostí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.