Home - Články - Úplňkový červnový horoskop lásky

Úplňkový červnový horoskop lásky

vloženo 1. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Úplňkový červnový horoskop lásky

Tajemná a magická síla Úplňku na nás působí po celý týden kolem něj. Červnový Úplněk ve znamení Střelce přichází v pátek - 5.6., ve 21:12 večer. Jaké energie do milostných vztahů a lásky nám přinese?

sdílet článek na facebooku

Beran
Luna ve spřízněném ohnivém Střelci vám dodává vítr do plachet, a nic na tom nezmění ani komplikovaná retrográdní Venuše, která teď obecně zpomaluje a komplikuje milostné vztahy. Na rozdíl od mnoha jiných máte ve svých pocitech jasno a toužíte je naplnit. Ale jestliže je váš protějšek narozen ve vodním znamení, asi bude mít pochybnosti.

Býk
Bouřlivé události, které prožívají jiná znamení ve vašem okolí, jdou tak trochu mimo vás, a pokud vás čekají nějaká úplňková překvapení, pak budou pouze pozitivní! Pro vás jako zemské znamení stojící nohama pevně na zemi jde život ve starých kolejích a nad tím, jak složitý si někteří lidé umí udělat život a vztahy, pouze kroutíte hlavou!

Blíženci
Tento úplněk je nejbližší k vašim narozeninám, a Slunce navracející se do Blíženců vám připomíná, kdo ve svém jádru jste, odkud přicházíte a kam směrujete. Zároveň je úplňková Luna k vašemu Slunci v opozici, a to vám přináší výzvy i příležitosti v lásce. Jste na správné cestě, ale počítejte s tím, že na ní ještě musíte zdolat pár překážek.


Rak
Merkur ve vašem znamení vám přináší hladkou a příjemnou komunikaci, a Mars ve spřízněných Rybách zas dodává silnou vůli jít si za tím, co chcete. Jenomže Venuše s Lunou se teď v horoskopu trochu perou – takže možná si umíte jít za svým a říct co cítíte, ale otázka je, jestli vy sami máte uvnitř ve svém srdci skutečně jasno a nic si nenamlouváte!

Lev
Střelec je stejně jako vy ohnivé znamení, a proto je pro vás tento úplněk velmi příjemný a příznivý. Navíc se Slunce spojuje s Venuší, a to vytváří nejlepší předpoklad pro krásné a milé zážitky ve dvou! Venuše je ovšem retrográdní, což obecně znamená, že není vhodná doba pro zásadní rozhodnutí v lásce, a to platí pro vás stejně jako pro všechna znamení.

Panna
Pro Panny teď platí, že od lásky raději ruce pryč a spíš se věnujte práci, péči o sebe, svým koníčkům nebo čemukoliv jinému. Slunce, Luna, Venuše i Mars, ti všichni se totiž proti vám tak trochu spikli a mohou vám pořádně zavařit, jestliže se budete o něco pokoušet! Všechny překážky se ovšem vyřeší samy, jen to chce svůj čas, odstup a trochu trpělivosti!


Váhy
Planety jsou vám příznivě nakloněny, a tak se můžete těšit na příjemné období v lásce. Retrográdní Venuše ve spřízněných Blížencích vám ovšem připraví hodně zajímavé překvapení v podobě pohledu a návratu do minulosti. Nejspíš se potkáte s nějakou vaší starou láskou, abyste si něco ještě dořešili. Ale vaše komunikace bude kupodivu hladká a pohodová!

Štír
Planeta Mars se nachází ve vám spřízněném znamení Ryb, a to vám dodává bojovnost a odhodlání. Ve věcech lásky zkrátka víte, co chcete, a půjdete si za tím. Jenomže nepříjemná retrográdní Venuše zapříčiní, že to rozhodně nepůjde hladce. Je tedy dost pravděpodobné, že spěch, ke kterému vás to svádí, se vám nevyplatí!

Střelec
Úplněk ve vašem znamení Střelce je pro vás mimořádně významný a tyto dny budete zvláště silně prožívat. Očekávejte události a energie, které vám připomenou, co je pro vás v životě opravdu důležité, a umožní vám nahlédnout do hlubin a pod povrch. Prostředkem k tomu bude i láska, protože Venuše k vám teď stojí v opozici.


Kozoroh
Tento úplněk pro vás nebude z kategorie těch nejsilnějších ani příliš intenzivních – i když síla úplňku se samozřejmě nezapře! Planety se však nachází v jiných znameních než je to vaše, a nijak intenzivně na vás nepůsobí. Díky tomu se budete trochu s nadhledem dívat na patálie některých vašich přátel, a budete moc rádi, že nejste na jejich místě!

Vodnář
Planety jsou vám příznivě nakloněny, ale retrográdní Venuše vám přesto může, stejně jako všem ostatním znamením, trochu zavařit. Nebo taky přinést hodně zajímavé zážitky, když opět potkáte někoho z vaší minulostí! I když jako Vodnáři patříte mezi ty šťastnější, i vám se vyplatí nejít do milostných záležitostí po hlavě a dát jim čas.

Ryby
Bojovná planeta Mars, ve vašem znamení Ryb, vytváří o úplňku kvadraturu jak s Lunou, tak i se Sluncem a planetou lásky Venuší. Toto postavení planet v horoskopu značí nějaký konflikt a komplikace nejen na poli lásky, ale i jinde v životě. Nesnažte se jít hlavou proti zdi a dejte věcem čas a prostor, ať se samy nějak vyvrbí, bude to nejlepší.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.