Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. června

Týdenní horoskop 1. - 7. června

vloženo 30. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. června

Nový měsíc přichází! Nezapomeňte využít magické síly úplňku, který nastane 5.6. v21:12. Naplánujte si své červnové cíle včas, ať se můžete pustit do jejich plnění. V čem vám hvězdy budou přát a kde naopak musíte ještě počkat, to zjistíte v novém týdenním horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Významné události vás čekají zejména po pracovní stránce. Máte totiž skvělé nápady a je na vás také spolehnutí. Tento týden navíc nejednomu kolegovi dokonce vytrhnete trn z paty. Ukážete tak, že jste i skvělý týmový hráč, který nemyslí jen na sebe.

Býk
V lásce se vám konečně začíná dařit. Poznali jste totiž osobu, která úplně smazala negativní zkušenosti, které jste s opačným pohlavím dosud měli. Máte štěstí, že jste někoho takového našli. Daný jedinec by vám totiž snesl modré z nebe, pokud by mohl.

Blíženci
Vládnete úžasným komunikačním schopnostem a je radost s vámi jen zavést řeč. Obzvlášť v pracovní sféře se vám díky tomu povedou úžasné obchodní transakce, ale ani osobní sféra nebude ochuzena. Je ideální čas k navazování nových známostí a kontaktů.

Rak
V zaměstnání vládne velice přátelská atmosféra, která vám každý den úžasně zlepšuje náladu. Hned se vám v takovém kolektivu lépe pracuje a nejste v tom sami. Spolupráci si pochvalují kolegové, ale i vedení firmy je z tohoto nevídaného úkazu nadšeno.


Lev
Vaše odvaha v práci je pověstná. Nemáte s ničím problém a užíváte si, když se objeví nějaká náročnější, nebo snad stresující situace. Nesouhlas se může projevit v pracovních vztazích. Nelíbí se vám chování kolegy, který se jen veze s ostatními.

Panna
Těší vás přítomnost vašich přátel, na které se můžete vždy spolehnout. Máte totiž kolem sebe skvělé lidi. Ti vás toho v životě už mnohému naučili a vzájemně se doplňujete a také si radíte. Jste v tomto smyslu opravdu spokojeným a šťastným jedincem.

Váhy
Mohli byste se tento týden začít věnovat umělecké aktivitě, která by vás nabila pozitivní energií a zanechala by vám úsměv na tváři. Navíc zjistíte, že vám váš nový koníček i jde a umíte s ním dobře pracovat. Tak vzhůru do hloubi vaší kreativní duše.

Štír
Kolem vás to začíná vřít a rozjitřené emoce jdou do všech stran. Je nutno připomenout, že kvadratura s Měsícem říká, že vy v tom jste nevinně. Zcela náhodou se připletete do rodinné hádky a hned je oheň na střeše. Přitom jste to chtěli jen urovnat.


Střelec
Poslední dobou si připadáte jak nějaký šlechtic. Doma si vás doslova hýčkají, vaše láska vám nosí doslova modré z nebe a vy si užíváte společné chvilky. V práci toho máte momentálně také méně, takže si v klidu najdete čas jen na sebe a své záliby.

Kozoroh
První červnový týden vás pěkně štve váš protějšek. Máte tak akorát dost jeho chování, a hlavně jeho negativní a nevraživé nálady. Jste pozitivní člověk, ale jeho řeči a odsekávání vás doslova ubíjí. Takhle jste si společné soužití rozhodně nepředstavovali.

Vodnář
Je čas na důsledný detox od negativních vlivů. Jarní týdny se nenesly tento rok v pozitivním duchu, takže jste na nějakou očistu těla a mysli neměli moc náladu. Nyní však vše vypadá pozitivněji a co se týče zdraví, tak nikdy není pozdě s něčím začít.

Ryby
Jeden rodinný příslušník vás poslední dobou pěkně štve. Vůbec se nedokáže přizpůsobit svému okolí - stále jen myslí na sebe, své pohodlí a to se vám nelíbí. Jste tolerantní člověk, ale pokud se neustále musíte někomu přizpůsobovat, tak vás to nebaví.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.