Home - Články - Láskohled 1. - 7. června

Láskohled 1. - 7. června

vloženo 29. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 1. - 7. června

Jaro je za námi a nastává čas letních lásek! Budou to velké romantické příběhy, nebo krátké záležitosti? V obojím může být krása, záleží jen na vás, čemu půjdete naproti. Hlavně ale užívejte slunce a když bude zataženo, proměňte se ve sluníčko vy. Jak? Přece vaším krásným úsměvem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ač ne vždy kolem sebe musíte mít spoustu lidí, tak tento týden bude trochu výjimkou. Chcete se momentálně společensky angažovat a hlavně se aktivně seznamovat s opačným pohlavím.

Býk
Co se týče nových kontaktů, tak tento týden se budete skutečně velmi snažit, aby se jejich počet zvýšil. Nevynecháte proto žádnou společenskou akci a v komunikaci přímo záříte.

Blíženci
Čekají vás tento týden úžasné události. Navíc umíte zapůsobit na ty správné lidi okolo. Jste prostě jedinec, který má charisma na rozdávání a taky lidi kolem vás to silně vnímají.

Rak
Na seznamování nemáte ani trochu náladu. Poslední dobou jste totiž měli smůlu na sebelítostivé protějšky, kteří navíc mysleli jen na sebe a jejich sobeckost byla do nebe volající.


Lev
Tento týden se necháte lehce vyprovokovat a vaše emoční výkyvy budou o viditelnější. Protějšek se na vás kvůli tomu zlobí, ale má na tom i svůj díl vinny. Nemusíte mít výčitky!

Panna
Rádi byste se seznámili s někým osudovým. Nemáte ale utříděné priority a tak se vám protějšek velice špatně hledá. Musíte se prvně pořádně zamyslet, co vlastně v životě chcete.

Váhy
V domácnosti nyní nebude nouze o vyhrocené situace. Jste totiž se svým protějškem doslova na nože a nemůžete se shodnout vůbec na ničem. Obzvlášť o víkendu čekejte nějaké hádky.

Štír
Tento týden budete muset udělat rozhodnutí v oblasti milostných, či osobních vztahů. Moc se vám do toho nechce, raději byste měli domácí pohodu a klid. Nebojte se, vyplatí se to!


Střelec
I když jste velmi trpěliví jedinci, tak vás poslední dobou neskutečně vytáčí váš protějšek. Váš pověstný klid vezme nyní za své a ve vašem bytě probíhá tak trochu italská domácnost.

Kozoroh
Přitahujete k sobě lidi jako magnet. Vaše charisma je úžasně poutavé a váš smysl pro humor rozehřívá i chmurné dušičky a umí lidem vlít energii do žil. Jste prostě skvělý společník!

Vodnář
Místo toho, abyste se věnovali tento týden vztahům a přemýšlením o nich, tak se raději budete věnovat sami sobě, ale také svým novým koníčkům, nebo naopak zaberete v zaměstnání.

Ryby
Trápí vás záhadné chování vašeho protějšku. Dělá hrozné tajnosti, chodí pozdě z práce a už skoro s ničím se vám nesvěřuje. Poslední dobou jste z tohoto vašeho vztahu dost zklamaní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.