Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. června

Čínský horoskop na týden 22. - 28. června

vloženo 21. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 22. - 28. června

Blížící se prázdniny působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Kohouta. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Jak bude vypadat poslední červnová dekáda? Krysy se mohou těšit na otevřenou atmosféru v partnerském vztahu. Nebojte se mluvit o záležitostech, které nejsou dvakrát příjemné. Pokud je totiž zametete pod koberec, stejně se záhy… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V závěru měsíce se dostávají na přetřes vztahy. Zatímco v milostném životě se vám daří na jedničku s hvězdičkou, mezi známými to může trochu bublat. Zdá se, že na vás žárlí, protože se jim samotným příliš nedaří. Pravdou je, že alespoň… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v posledních červnových dnech se dostávají ke slovu finance. Každodenní nákupy zatěžují rozpočet víc, než je zdrávo. I když jdete pouze pro čerstvé pečivo, skončíte s plným košíkem. Moc se tím netrápíte, ale… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Přepadne vás potřeba udělat si v životě pořádek. Vezmete to hezky od podlahy a pustíte se do opožděného jarního úklidu. Zbavíte se nepotřebného haraburdí a objevíte věc, kterou jste dlouho hledali. Domácnost krásně prokoukne, což… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci na konci měsíce rozjímají o životě a soustředí se hlavně na jeho citovou stránku. Jako byste rekapitulovali uplynulý půlrok a přemýšleli, zda je stávající cesta skutečně tou pravou. Uklidní vás zjištění, že byste se nemohli… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ještě než se měsíc přehoupne do prázdninového módu, pokusí se vás vesmír probudit z apatie vůči vlastnímu životu. Dary přijímané shůry považujete za cosi samozřejmého, což by se nemuselo vyplatit. Zejména u zdraví byste … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na programu tohoto týdne se objevují samé příjemné záležitosti. Vesmírné trio vám dolévá zdravou sebedůvěru, díky níž vám půjde komunikace s okolím hladce. Využijte toho nejenom v zaměstnání, ale hlavně při snaze… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Doslechnete se zprávy, ze kterých nemáte velkou radost. Zadaní mají výhodu v partnerovi, který na rozdíl od vás nepanikaří. Jeho racionální postoj vás zklidní a pomůže najít správné východisko. Vyplatí se třídit informace, které… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V závěru měsíce se pro nezadané Opice otevírá cesta k nové lásce! Nejspíš se s dotyčným znáte, ale nenapadlo by vás myslet na společnou budoucnost. Známí vás v takovém kroku podporují a hvězdy souhlasně přikyvují. Samota není pro vás a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední celý červnový týden charakterizuje únava. Cítíte, že vám dochází síly a potřebujete zpomalit. Poslechněte tělo a dopřejte si relaxační aktivity na čerstvém vzduchu. Práci si neberte domů a naučte se striktně oddělovat… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní Psi se dostávají s polovičkou do křížku kvůli odlišné představě o trávení volného času. Zdá se vám, že máte svých starostí víc než dost. Partner má ale touhu pořád někomu pomáhat, a tak je nedostižitelný. Když mu narovinu řeknete, že… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zatímco vy se snadno nadchnete pro každou novinu, u partnera to tak snadné nebude. Je opatrný a nevěří jen tak něčemu nebo někomu. Navíc mu vyhovuje zajetý systém, proto je k jakékoliv změně skeptický. Nevzdávejte se na… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.