Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. června

Týdenní horoskop 15. - 21. června

vloženo 13. 6. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. června

Týden jako každý jiný, nebo vás čeká nějaká zajímavá změna? Zatímco Berani se budou realizovat především v práci, na Raky čeká týden lásky. Zjistěte i vy, co vás čeká! Vše najdete v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V oblasti financí je to na jedničku. Pokud chystáte nějaké obchody, tak teď je na ně ideální čas. Ne nadarmo se říká - kdo si počká, ten se dočká. U vás to platí dvojnásob! Vyplatilo se vám čekat a nebrat hned první transakci, která byla pod cenou.

Býk
Někdo z rodiny se vás neustále snaží převychovat a radit vám. Nejen, že o ničí rady nestojíte, ale navíc vám některé věci přijdou doslova absurdní a úplně mimo mísu. I když se snažíte nemyslet na některé jeho jízlivé poznámky, tak stejně vám to vadí.

Blíženci
Rádi byste se svěřili do péče odborníka. Toužíte po zkrášlujících procedurách, které by z vás udělali úplně jiného člověka. Taky se těšíte na novou image. Záleží ale, proč najednou toužíte po tak radikálních krocích. Něco ve vašem životě je jinak.

Rak
Za poslední dobu jste si nakupování moc neužili. Nyní to chcete všechno dohnat. Nejste však nijak unáhlení, naopak byste zasloužili pochvalu za to, jak uvážlivě nakupujete a umíte s naspořenými korunkami skvěle zaobcházet. Přesto si uděláte radost.


Lev
Nechcete se nijak unáhlit, proto vše zvažujete raději dvakrát. Čeká vás ale tento týden velké množství rozhodnutí, které si žádají okamžité jednání. Budete z toho mírně ve stresu a raději byste si s odpovědí dali načas. To vám bohužel nebude umožněno.

Panna
Pokud nyní přemýšlíte nad změnou, tak je ideální čas k tomu, abyste v zaměstnání udělali radikální krok. Mars se Sluncem vytváří sympatické konjunkce s vaším znamením a štěstěna je vám v oblasti práce obzvlášť nakloněna. Tak jenom směle do toho.

Váhy
Poslední dobou často přemýšlíte nad svým životem, ale i rodinou a soukromím. Přijde vám, že byste potřebovali restart a hodila by se vám trocha pomoci. Není to nic nemožného, stačí začít kolem sebe hledat a najdete skupinku lidí, které potřebujete.

Štír
Venuše je v láskyplném trigonu s vaším znamením a vy si užíváte harmonického souznění s osobou, která je vám blízko. Velice pozitivně ale vnímáte i střet s ostatními lidmi a celkově vyzařujete milou a emočně stabilní energii, která je sympatická.


Střelec
Kariéru jste si velmi efektivně a s rozmyslem rozjeli ve velkém stylu. Máte našlápnuto být ve svém oboru velkou a uznávanou hvězdou. Nic ale není zadarmo. Museli jste se v mnoha věcech usměrnit a svůj čas jste věnovali vzdělávání, ale i sebereflexi.

Kozoroh
Poslední dobou vás neskutečně rozčiluje někdo z vašich kamarádů. Vždy jste věděli, že máte na některé věci odlišné názory, ale nyní je to už k nevydržení. Hlavně nemáte rádi, když si někdo za každou cenu stojí za svým a není tolerantní ke svému okolí.

Vodnář
Užíváte si hezké období plné lásky a příjemných chvil. V rodině panuje souznění a vy máte z členů rodiny neskutečnou radost. Zejména vás těší, že si všichni skvěle rozumíte a máte na sebe dostatek času. Poslední dobou jste si totiž upravili priority.

Ryby
V práci to funguje a vy předvádíte fantastické výkony, které jsou nepřehlédnutelné. Tak trochu to ale děláte proto, že se chcete vytáhnout před kolegou, který vám není podle gusta a vy s ním tak trochu soupeříte. Máte radost, že jste ve všem první.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.