Home - Články - Láskohled 15. - 21. června

Láskohled 15. - 21. června

vloženo 12. 6. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. června

Přes přátelství může vést cesta k lásce. To by si tento týden měli uvědomit především Vodnáři, které čeká příjemné překvapení. Dny plné lásky a harmonie prožijí také Berani. A co právě vaše znamení? Přečtěte si týdenní horoskop lásky hned teď!

sdílet článek na facebooku

Beran
S vaší novou láskou podnikáte snad všechny aktivity, které jsou v tomto období možné. Společně trávený čas vás ještě více sbližuje a navíc si užíváte neskutečné množství zábavy.

Býk
Nový idol je pro vás jako modla. Doslova jej zbožňujete a snažíte se před ním vypadat naprosto skvěle a uvolněně. Hvězdy však před touto osobou varují. Nedejte se zmást pozlátkem!

Blíženci
V tomto týdnu vás čeká příjemné shledání s někým, kdo radikálně zamíchá kartami ve vašem životě. Ze začátku se zdálo, že si s touto osobou moc nesednete, nakonec je opak pravdou.

Rak
Vaše rodina je pro vás vším a vy ji bezmezně milujete. Vaše láska je jako lék na všechny trable, které se mohou vyskytnout. V harmonické rodině, jako je ta vaše, jde všechno líp.


Lev
Opačné pohlaví tento týden doslova vyhledává vaši společnost. Jste totiž na pomyslném vrcholu vašich komunikativních sil a navíc máte obrovský dar velkého a vlivného charismatu.

Panna
Nový idol se ze začátku zdál jako ideální protějšek pro vás. Poslední dobou ale o svém výběru dost pochybujete. Tento člověk se nezajímá o nic a vaše koníčky mu přijdou hloupé.

Váhy
Poslední dobou vás schůzky s novým idolem nudí. Osoba, o které jste si mysleli, že je úplně jiná, mluví stále jen o sobě a vás vlastně vůbec neposlouchá. Vždy dojdete domů zklamáni.

Štír
Dejte tento týden pozor na svody jednoho z vašich kolegů. Ten to navíc takhle zkouší na všechny. Pokud byste podlehli, tak by to pro váš budoucí život mohlo mít nedozírné následky.


Střelec
Jistá osoba vám vyzná své city. Bohužel však lásku dotyčného jedince neopětujete, přesto je vám líto ho jen tak odmítnout. Souhlasíte tedy se schůzkou a nakonec nebudete litovat.

Kozoroh
Máte před sebou z milostného hlediska opravdu nádhernou etapu vašeho života. Celé dny se budete jen smát a těšit se z vaší nové lásky. Jen si to užívejte, když je vám tak přáno.

Vodnář
Štěstí je tento týden na vaší straně a potkáte naprosto úžasnou a okouzlující osůbku, která vám svou krásnou povahou doslova vyrazí dech. Nejlepší je, že sympatie budou oboustranné.

Ryby
Možná jste měli v minulosti se svým protějškem nějaké problémy. Nyní je však bohudík všechno zlé za vámi. Tento týden si vzájemnou blízkost doslova užíváte a trávíte čas odpočinkem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.