Home - Články - Letní tarotový horoskop financí 2020

Letní tarotový horoskop financí 2020

vloženo 9. 6. 2020
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop financí 2020

Léto je plné lákadel, které znamenají pořádný nápor pro vaši peněženku! Tarot vám prozradí, jak si nejlépe ušetříte a vyděláte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři meče
ukazuje, že se zbytečně trápíte kvůli věcem, které vám možná za ty starosti ani nestojí. Je skvělé, že berete finanční otázky vážně a že nic nepodceňujete, ale na druhé straně vám to akorát přidělává vrásky na čele, i když ve skutečnosti je všechno v pořádku. Nejlepším rádcem, co se týče investicí, vám nakonec bude intuice, a když nad tím budete příliš přemýšlet, akorát si to ještě víc zkomplikujete, a stejně na žádné lepší řešení nepřijdete. Tak tedy uvolněte zbytečné myšlenky, vždyť je léto, a to je čas pro zábavu a odreagování! I když někde nějakou tu korunu přeplatíte, jinde ji zas naopak nečekaně ušetříte. Dávejte si pozor na konflikty kvůli penězům, hlavně s blízkými, a raději si nestůjte příliš silně za svým, protože z toho bude akorát zbytečné trápení. Nakonec všechno dobře dopadne a žádné zbytečné výdaje vás nečekají, jen je potřeba dát tomu volný průběh a důvěřovat osudu, že vám ukáže přesně ty možnosti a příležitosti, které potřebujete!

Býk
Karta Rytíř mincí
naznačuje, že se ke svému letnímu rozpočtu stavíte odpovědně a nehrozí, že byste se nechali zlákat k nějakým neuváženým investicím. Všechno máte dobře naplánované, takže se vám povede zařídit si dovolenou i všechno kolem toho levně, výhodně a zároveň komfortně. A tak to máte rádi! Bude to ovšem chtít patřičnou vytrvalost, a samozřejmě musíte vědět, co přesně chcete, ať vás nikdo ani náhodou nepřemluví k nějaké nabídce, která pro vás nebude výhodná. Ať už se jedná o rozdělení úkolů v práci během období dovolené, nebo nákup jízdenek či letenek a ubytování, věci budete mít promyšlené a všechnu energií vložíte do toho, co je opravdu potřeba. Nebude to vždy snadné, ale nakonec se vám povede zařídit věci tak, že budete mít přesně to, co jste chtěli, a zároveň tím nijak neutrpí vaše peněženka, ani vaše kariéra. Jako Býci jste zkrátka šikovní na praktické věci, a tuto svoji dobrou vlastnost nezapřete ani teď v létě. Ostatní se na vás budou moct spolehnout, ať už je to vaše rodina nebo vaši kolegové a zákazníci.


Blíženci
Karta Čtyři hole
je příslibem úspěchů a zdárného uskutečnění vašich plánů, takže léto si budete užívat v dostatku a spokojenosti. A co víc byste si ještě mohli přát! Projekty, kterým se věnujete, vám přinesou zisk ještě před dovolenou, stačí si jen trochu pospíšit. Díky tomu se pak budete moct ve volných chvílích trochu rozšoupnout a dopřát si všechno, po čem vaše srdce touží, aniž byste museli počítat, jestli na to máte! Zároveň však máte v sobě určitou odpovědnost, takže se zas na druhé straně nenecháte zlákat ani k nadměrnému utrácení, byť vás k tomu možná bude přemlouvat někdo z vašich spolucestovatelů. Finance pro vás zkrátka letos v létě nebudou problémem, budete si je umět pohlídat, ušetřit na správných místech, a taky svojí šikovností efektivně vydělat. Konečně si můžete užívat pocit jistoty a zázemí z toho, že na vašem kontě to bude vypadat tak, jak si představujete, a to vám umožní uvolnit se, relaxovat a užívat si léto naplno se vším hezkým, co k němu patří!

Rak
Karta Král mincí
ukazuje, že ve finančních otázkách jste nyní velmi odpovědní a umíte je brát vážně, takže všechno máte pod kontrolou. Co se týče dovolené, rádi investujete do komfortu, ale nebudete se dívat pouze na to, co by se vám líbilo, ale taky na to, co je praktické a jestli se to vyplatí. Zkrátka umění najít rovnováhu mezi zaslouženým pohodlím a šetřivostí by vám mohl kdekdo závidět. Vaše rodina nebo přátelé, se kterými si plánujete letní program, si jistě všimnou, jak šikovně a prakticky dokážete dovolenou naplánovat, takže vám jistě rádi svěří odpovědnost za to, co a jak objednat a zajistit. Bude to sice pro vás znamenat nějakou tu práci navíc, ale na druhé straně budete rádi, protože vás to bude bavit. Vaše výdělky budou letos v létě spolehlivé a můžete se spolehnout, že už máte zajištěnou určitou pozici, takže konečně můžete počítat i se stabilním příjmem během letní sezony a zároveň si dopřát volno, které potřebujete. Zkrátka, letošní léto bude po vás po finanční stránce velice příznivé!


Lev
Karta Velekněz
vám radí, ať si ve věcech financí necháte poradit od někoho zkušenějšího – v dané situaci se vám to velmi vyplatí! Raději než si sami pracně zjišťovat, do čeho se vám nejlépe vyplatí investovat, kde a jak můžete ušetřit a co byste mohli zařídit výhodněji, si nechejte doporučit ten správný postup od autority, která již má potřebné know-how. Vyplatí se vám to dokonce i v případě, když konzultace s poradcem nebude zdarma, ale budete si ji muset sami zaplatit – pomůže vám však přijít si k mnohem větším penězům! Pokus se věnujete obchodování a máte vysoké obraty, vrátí se vám investice do spolupráce s odborníkem velmi rychle! Dát na rady zkušenějších se vám ovšem vyplatí nejen v oblasti investování a obchodu, ale i při plánování dovolené. Spousta věcí by šla zařídit mnohem výhodněji, ale je potřeba zkrátka vědět jak na to a kde výhodné nabídky hledat. Svěřte tedy své plánování aspoň zčásti někomu, kdo se v tom vyzná, a pro příště už budete to know-how mít i vy!

Panna
Karta Dva meče
prozrazuje, že největším nepřítelem vaší peněženky je toto léto nerozhodnost. Když budete příliš dlouho váhat a přemýšlet, snadno vám uniknou výhodné příležitosti, ať už k výdělku navíc, nebo akční ceny a možnosti ušetřit. A to by přece byla škoda! Zkuste tedy méně váhat a řídit se více svojí intuicí – když vám říká, že byste do toho měli jít, tak to zkrátka berte a nepřemýšlejte! A když bude vnitřní hlas tvrdit, že daná příležitost není to, co hledáte, tak to naopak rovnou zavrhněte a zbytečně s tím neztrácejte čas a energii. Je skvělé, že berete věci odpovědně a snažíte se jako správné Panny přemýšlet o všech detailech, ale všeho moc škodí a byla by škoda se kvůli tomu zbytečně připravovat o jedinečné možnosti, které se třeba již nemusí opakovat. Vaše pocity jsou vám nejlepším rádcem, a když se tímto pravidlem budete řídit, neprohloupíte a povede se vám zajistit si všechno, co potřebujete a hledáte s minimálními investicemi!


Váhy
Karta Deset holí
ukazuje, že se nejspíš cítíte přetíženě a je toho na vás zkrátka moc – ale kdybyste zvolnili tempo, obáváte se ztráty. Nápor v práci, organizování věcí v domácnosti, neustálé počítání toho, co se vyplatí, co nikoliv, a co všechno si můžete a nemůžete dovolit – možná se to nezdá, ale je to mnohem větší stres, než to na první pohled vypadá! Takže pak není divu, že se někdy cítíte zavaleni finančními starostmi a jste bez energie již cokoliv dalšího řešit. Ale jste na to doopravdy sami? Není někdo v rodině, nebo někdo ze spolupracovníků, na koho byste mohli delegovat některé z vašich odpovědností? Určitě se někdo takový najde, a vy to před létem a obdobím dovolených skutečně potřebujete jako sůl! Možná, že najít si pomocníka bude znamenat drobnou ztrátu, možná to neudělá a nezařídí tak efektivně a výhodně jako vy, ale bude to udělané a vy budete mít klid! A to už za těch pár korun do mínusu přece jen stojí, nemyslíte! I když se po celý rok stresujete starostmi, aspoň teď v létě byste nemuseli!

Štír
Karta Páže pohár
ů vám radí spolehnout se ve finančních záležitostech na své pocity a intuici, a nepřemýšlet nad nimi víc, než je nezbytně potřeba. Jako Štíři máte velký dar vnímat věci prostřednictvím emocí, a to vám může být velmi užitečné nejen ve vztazích, ale možná až překvapivě i v praktických záležitostech. K tomu, aby se vaší peněžence dařilo, nebude potřeba letos v létě nijak složitě přemýšlet, postačí přijímat věci, které k vám přicházejí, nic neřešit a spolehnout se na to, že když z toho máte dobrý pocit, je to znamení, že to pro vás bude výhodné. Zkrátka stačí se naladit na svůj vnitřní hlas a nemusíte se obávat žádných ztrát ani problémů, naopak Štěstěna vám přinese možnost si dobře vydělat, nebo pořídit si všechno co potřebujete na dovolenou za výhodné ceny. A navíc, když si přestanete dělat s financemi a materiálními záležitostmi zbytečně moc starostí, zůstane vám mnohem více energie na věci, které vás naplňují, ať už jsou to vaše záliby, cestování, nebo rodina, domov a láska.



Střelec
Karta Mág
vám radí, že nejlépe uděláte, když se budete snažit být pánem situace a mít věci pod kontrolou. To vám zaručí největší zisky! Ale pozor, to neznamená muset se za každou cenu dostat do vůdčí pozice nebo poroučet ostatním, co mají dělat. Mnohem větší devizou pro vás bude schopnost porozumět situacím, ve kterých se nacházíte, a díky šikovnosti a inteligenci umět věci výhodně zařídit, využít nenápadné příležitosti, zkrátka táhnout za nitky tak, abyste si zajistili zisky a výhody, a zároveň nemuseli zbytečně platit tam, kde nemusíte. A jak to konkrétně může vypadat? Když budete cokoliv kupovat, dobře si zjistěte, jaké máte možnosti, a jestli náhodou zbytečně nepřeplácíte. Výhodné akce a nabídky mohou být hodně nenápadné a skryté, ale vyplatí se vám je odhalit. Co se týče dovolené, hodně můžete ušetřit i na tom, když se vám nějak chytře povede zajistit si aspoň nějakou časovou flexibilitu – zlevní vám to jízdenky, ubytování a mnoho dalšího. V práci se zas vyplatí sledovat, které zakázky jsou skutečně výhodné, a na čem se jen nadřete s minimem zisku.

Kozoroh
Karta Milenci
ukazuje, že pokušení lásky bude letos v létě zároveň taky pokušením pro vaši peněženku! Na jedné straně, je skvělá zpráva, že budete mít kvůli komu utrácet, ale na druhé straně, je potřeba se v tomto pokušení přece jen trochu krotit a myslet i na to, jak se to odrazí na vašem rozpočtu. Riziko, na které byste si měli dát největší pozor, je ať se kvůli lásce nezadlužíte – neprospělo by to totiž nejen vaší peněžence, ale nakonec ani vašemu vztahu! Tarot vám ukazuje, že láska znamená zároveň odpovědnost, no a odpovědnost se spojuje taky se schopností dobře a výhodně hospodařit s financemi. A váš protějšek jistě ocení, když místo drahých dárečků nebo něčeho podobného uvidí, že se k penězům umíte chovat odpovědně a dobře si věci spočítat – to je totiž skvělá vlastnost pro partnerské soužití! Riziko zbytečného utrácení z lásky se ovšem nevztahuje jen na partnerství a milostný život. Stejně tak se budete mít sklon až příliš rozšoupnout, když půjde o vaši rodinu, dobré přátele nebo blízké jiné lidí. A taky zde platí, nezruinujte se kvůli nim!


Vodnář
Karta Sedm mincí
vám přináší dobré zprávy – vaše dlouhodobá práce a snažení teď konečně začnou přinášet své ovoce v podobě zisku, i když se to bude rozbíhat pomalu a postupně. Lepší je ovšem pomalý, ale zato stabilní a zasloužený zisk, než se spoléhat na náhody a štěstí, nemyslíte! Odměny za vaši snahu si naštěstí paní Štěstěna načasuje víc než dobře a zastihnou vás akorát před obdobím dovolených, takže se můžete odměnit krásnými letními zážitky, které budou opravdu zasloužené! To ovšem neznamená polevit v pracovním nasazení, nebo alespoň ne moc – byla by přece škoda nerozvíjet dál to, co jste si tak pracně vybudovali a zajistili, nemyslíte? I když je pravda, že v létě budete potřebovat trochu pohov a na chvíli přestat přemýšlet o výdělcích, investicích, obchodu a ziscích. Ale to je v pořádku, bude to zasloužený odpočinek, a navíc díky tomu, že některé věci máte slibně rozběhnuté, vám budou průběžně vydělávat i tehdy, když se vy zrovna budete slunit někde na pláži!

Ryby
Karta Šest mincí
vám slibuje zasloužené finanční odměny a úspěch! Ještě před příchodem léta se dočkáte zajímavého finančního přilepšení, které bude ovšem zaslouženou odměnou za vaše snažení, takže žádné peníze, co by spadly z nebe jen tak zdarma! Ale každopádně vás to moc potěší! S financemi budete zacházet rozvážně a investovat budete tak, aby se vám to vyplatilo bez zbytečných rizik. Raději si necháte ujít až podezřele dobře vypadající nabídky a spolehnete se na to, co je osvědčené a co vám přinese stabilitu a jistoty. Na dovolené nebudete příliš šetřit, protože si přece můžete dovolit investovat do nějaké té úrovně a komfortu. Ale na druhé straně, jste si dobře vědomi toho, kde jsou hranice vašich finančních možností – takže se nenecháte od nikoho přemluvit, ať překročíte limity svého rozpočtu, natož abyste se zadlužili! Vaše pracovní vyhlídky před létem budou vypadat velmi stabilně a příjemně, takže na dovolenou vyrazíte s klidným svědomím, že víte, jak na tom finančně jste, a že se kvůli penězům nemusíte stresovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.