Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. březen

Čínský horoskop na týden 22. - 28. březen

vloženo 22. 3. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 22. - 28. březen

Březen pomalu končí. Přinese ještě začátek něčeho nového, nebo už doběhne beze změn? V čínském horoskopu najdete odpovědi na všechny důležité otázky. Jako vždy se budeme zabývat především láskou a kariérou. Nenechte věci náhodě a poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zrozenci Krysy se dočkají zvolnění hektického tempa. S blížícím se víkendem zůstává více času na rodinu, koníčky a sladké nicnedělání. Hvězdy radí zaměřit pozornost na vztahy, v nichž to poslední dobou skřípe. Velkou … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Aktuální omezení vám nedovolují spoustu činností, ale neměli byste kapitulovat ve snaze o zařazení zdravějšího životního stylu. Využijte jarní dny k tomu, abyste se pomalu dostali do kondice. Nastartovat organismus pomohou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Klíčovým tématem posledního celého březnového týdne je pro Tygry rodina. Všechnu energii a čas, který do své domácnosti vložíte, přinesou kýžený výsledek. Vztahy v rodinném kruhu se neuvěřitelně vylepší. Zato na… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Aktuální postavení Pluta probouzí k životu staré záležitosti, které už jste v sobě měli definitivně uzavřené. Nenechte se zatáhnout do dávných sporů, pokud jste za nimi udělali tlustou čáru. Kontakt s bývalým partnerem… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Milí Draci, poslední březnová dekáda přináší do vašeho soukromí nestoudné myšlenky! Venuše ve spojení s Marsem vás svádí k mimomanželskému vztahu! Zadaní by měli hledat skutečný důvod takového vábení a rychle… ČTĚTE VÍCE!

Had
Moc rádi byste měli všechno pod kontrolou. Bohužel to není proveditelné. Na některé záležitosti jste zkrátka malí pánové a nemůžete zachránit celý svět. Snaha pomoci širokému okolí je sice bohulibá, ale ne vždy je vítaná. Než začnete… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Dlouhou dobu se o cosi snažíte, ale vysněný cíl je stále v nedohlednu. Na konci března zrekapitulujte celou situaci. Dost možná upínáte energii nesprávným směrem a bylo by vhodnější věnovat pozornost něčemu jinému. Stejná … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Komunikace s rodinou v posledních březnových dnech zadrhává. Každý prosazujete odlišné názory, ale tentokrát byste neměli ustupovat. Pokud jsou pro vás opravdu důležité, měli byste za nimi stát. Snažte se vyložit… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Do popředí se dostává práce. Té budete mít po celý týden až nad hlavu. Na jednu stranu jste rádi, zároveň musíte omezovat jiné, příjemnější záležitosti. Vesmírní vládcové doporučují věnovat pozornost potomkům a jejich… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Milí Kohouti, v nadcházejícím týdnu nepodceňujte rozmary březnového počasí. Stále platí březen - za kamna vlezem. Noste při sobě deštník a nebojte se přidat jednu vrstvu oblečení, abyste neprochladli. Na vysedávání po mezích… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ještě něž se březen rozloučí s nadvládou, měli by zrozenci Psa zlepšit svou psychiku. Máte tendenci vidět všechno černě, ačkoliv příroda se konečně probouzí k životu a hraje barvami. Přestaňte sledovat zprávy, místo… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Poslední dekáda nabízí Vepřům možnost uzavřít staré záležitosti, které se za vámi neustále táhnou. V polovině týdne za nimi můžete konečně zavřít dveře jednou provždy. Zůstane více prostoru na perspektivní záležitosti - těšte… ČTĚTE VÍCE!


 

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.