Home - Články - Jarní tarotový horoskop kariéry a financí 2021

Jarní tarotový horoskop kariéry a financí 2021

vloženo 8. 3. 2021
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop kariéry a financí 2021

Jaro je jako stvořené pro kariérní postup! Chcete si dobře vydělat, rozběhnout nové plány nebo raději získat více volna? Tarotové karty vám poradí, jak na úspěch – podle znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Pět mečů
ukazuje, že myslíte v první řadě sami na sebe, a to vám přináší úspěchy. Takže se nijak příliš nesnažíte na tom cokoliv měnit, vždyť se vám to přece takhle osvědčilo, tak co byste řešili. Někde uvnitř si však přece jen uvědomujete, že momentálně vyděláváte a postupujete kupředu tak trochu na něčí úkor, ať už je to někdo konkrétní, koho znáte, nebo nějaká skupina lidí. Ale příliš si nepřipouštíte nějaké výčitky svědomí – vždyť je to příležitost, kterou můžete využít díky vlastní inteligenci a chytrosti, a kdokoliv jiný by to mohl udělat taky. Takže v těchto týdnech a měsících dáte přednost výhodám před odpovědností za vzdálenější důsledky vaší činnosti, a bude se vám to vyplácet. Je však důležité si uvědomit, že tímto způsobem lze fungovat pouze dočasně a neměl by to být váš dlouhodobý způsob obživy. Postupně tedy budete směrovat k tomu, aby bylo i zásadám fair play uděláno zadost.

Býk
Karta Královna mečů
vám radí, že největší úspěchy vás čekají, když najdete odvahu být sami sebou a nijak se nepřetvařovat. Možná si myslíte, že v kariéře to zkrátka jinak nejde a člověk se prostě musí tvářit, že je přesně takový, jak po něm chtějí, aby to někam dotáhl. Ale v situaci, ve které se teď budete nacházet, je opak pravdou. Nejvíc se vám vyplatí, když budete zcela upřímní a otevřeně dáte najevo, co chcete a o co vám jde. Možná tím někoho zaskočíte, ale budete překvapeni, že reakce bude nakonec jedině pozitivní. Nadřízení nebo obchodní partneři si budou cenit vaši sebevědomí a umožní vám pracovat za podmínek, které si přejete. Nezbytnou podmínkou toho, aby vám to všechno vyšlo, ovšem je být upřímní sami k sobě. To se často podceňuje. Máte sami jasno v tom, o co vám jde? Nenechali jste se někým ovlivnit, jde to opravdu z vás? Jaké jsou vaše nejdůležitější priority? Dejte si čas a upřímně si na toto všechno odpovězte!

Blíženci
Karta Deset holí
ukazuje, že je toho na vás zkrátka příliš – cítíte se přetíženi a máte k tomu dobrý důvod! Nejspíš jste si toho na sebe vzali mnohem více, než dokážete reálně zvládnout, možná se tomu ani nešlo vyhnout, možná se některé věci nečekaně zkomplikovaly, a teď toho máte na svých bedrech tolik, že by to zabilo i koně. Musíte se smířit s tím, že s některými věcmi vám zkrátka nikdo nepomůže, a buď to stihnete a zvládnete vy sami, nebo to zkrátka zůstane neudělané. Ale nakonec ani druhá možnost nebude žádná tragédie, i když se snažíte všechno brát velmi odpovědně a rádi byste nic nezanedbali. Zamyslete se ovšem nad tím, co je perspektivní a co nikoliv, co vám přinese zisk a co je pouze zbytečná námaha. Pak se vám nejspíš vaše úkoly hezky protřídí, a ty méně podstatné budete moct odložit na později nebo úplně škrtnout. Stanovit si priority je dobrá cesta, jak se dostat ven z nekonečného kolotoče stresu!


Rak
Karta Rytíř mečů
vám přináší krásnou příležitost na rychlý postup kupředu – stačí se jí jenom chytnout a zapojit odvahu a odhodlání! Ve hře budou skvělé nové nápady, které se vám povede prosadit, a můžete si na tom výborně vydělat. Takže můžete čekat aktivní a pracovně vytížené jaro, ale bude vás to bavit, protože v nových projektech můžete uplatnit své vlastní myšlenky, a to bude velmi příjemná seberealizace. Na vkus některých svých kolegů půjdete kupředu možná až příliš rychle a nebudou s vámi umět držet krok, ale i sami bez jejich pomoci toho můžete hodně zvládnout. Finančně se vám taky rýsují zajímavé odměny, ale musíte nejprve na patřičných místech přesvědčit o svých kvalitách a ukázat první výsledky. Možná to bude chvílemi trochu boj a výzva, ale energie na to máte dostatek a na jaře vám jí ještě přibyde. Jen pozor, ať s nevrháte po hlavě do zas až příliš riskantních podniků, občas je přece jen dobré trochu zvolnit tempo!

Lev
Karta Velekněz
ukazuje, že ve své práci jste autoritou, na kterou se ostatní mohou spolehnout. Uplatníte své zkušenosti a znalosti a budete ostatní vést a ukazovat jim, jak mají věci dělat, ať už jste nadřízení, nebo jenom v rámci pomoci kolegům. Ostatní si budou cenit vaši ochotu vždy poradit, a vám to jako správným Lvům samozřejmě patřičně zvedne sebevědomí. Ale právě proto byste si měli hlídat, ať zůstanete skromní a sláva vám nestoupne příliš do hlavy. Kdybyste totiž začali být na své úspěchy příliš namyšlení, je to nejsnazší cesta, jak se rychle dočkat jejich konce. Mějte pořád na paměti, že to, co nyní umíte a můžete předávat dál, není zdaleka jenom vaše zásluha, ale vděčíte za to lidem, od kterých jste v minulosti získávali znalosti a učili se. A takovým lidem, kteří jsou zkušenější než vy, je i nyní pořád ještě potřeba naslouchat a respektovat je, ať už jste to dotáhli jakkoliv vysoko!

Panna
Karta Tři mince
je velmi příjemná věštba – ukazuje totiž, že se již brzy dočkáte zajímavých dílčích výsledků vaši práce a budete spokojeni, že je za vámi vidět hezké výsledky! Neusnete ovšem na vavřínech, ale bude vás to naopak motivovat k dalšímu pilnému snažení, protože dobře víte, že ve svých ambicích ještě nejste zdaleka u konce. Události tohoto jara vám však jasně ukáží, že jste na dobré cestě, kterou se vyplatí dál následovat. Máte skvěle našlápnuto i k dalším úspěchům a výdělkům, a konečně to přestane být snažení naprázdno a s nejistým výsledkem, ale bude vám to už i průběžně vynášet! A to jsou samé dobré zprávy! Jen pozor, ať pracujete i do budoucna pořád stejně kvalitně a nic neflákáte. Ale to vám jako Pannám příliš nehrozí, pečlivost je totiž vaší silnou stránkou a navíc budete dělat práci, která vás baví, takže rádi věnujete pozornost každému detailu!


Váhy
Karta Síla
ukazuje, že jaro vám přináší spoustu činorodé energie a už se nemůžete dočkat, až se budete moct do něčeho zajímavého pustit pořádně a naplno. Jenomže kromě smysluplné práce zde bude ještě i spousta dalších aktivit, které budou rozptylovat vaši pozornost a tvářit se hrozně moc perspektivně a lákavě – ale nic z toho! Je na vás, abyste rozpoznali, co nikam nevede a je to jen prázdné nadšení, a přinutili se raději dělat to, co vám skutečně vynáší, i když to samozřejmě bude mnohem větší nuda! Taky pozor na sklon příliš se rozšoupnout v rozhazování peněz! Možná si říkáte, že si život zkrátka chcete užít, a na tom není nic špatného, jen to chce znát ten bod, když už si musíte dát stopku, zapojit sílu vůle a říct si ne, tohle si opravdu nepotřebujete koupit! Když budete držet své vášně na uzdě a nasměrujete je raději ke konstruktivním cílům, bude se vám velmi dařit!

Štír
Karta Dva poháry
patří mezi nejkrásnější karty tarotu, ale v pracovní sféře je to mince, která má dvě strany – jde tady totiž o lásku a partnerství! Co to pro vás znamená? Spousta Štírů může počítat se žhavým románkem na pracovišti, který si pořádně užijete – ale otázka je, co to bude znamenat pro vaši kariéru? Možná povýšení a novou příležitost, jestliže se zamotáte s někým, kdo vám dokáže na kariérní cestě nějako pomoct. Třeba si bude vaše okolí myslet, co jste to za zlatokopy, ale ve skutečnosti se bude jednat o upřímné sympatie a možná dokonce perspektivní vztah! Pro jiné Štíry může naopak znamenat komplikace, když se vaše milostné pletky na pracovišti provalí – přece jen práce a osobní život jsou dvě různé věci, které by se neměly míchat. A nakonec, spokojení zadaní Štíři v dlouhodobém vztahu mohou uvažovat o rozběhnutí či rozvoji rodinného podnikání – s protějškem budete naladěni na stejnou vlnu i v pracovních představách, takže to má budoucnost!

Střelec
Karta Rytíř mincí
ukazuje, že letos na jaře se nebudete nikam honit, ale o to víc budete věnovat pozornost tomu, co je opravdu spolehlivý a solidní základ, na kterém můžete stavět. Dobře chápete, že v nestabilních časech je důležité mít jistoty, na které se můžete spolehnout, ať máte za každých okolností z čeho žít. Teprve když se vám povede splnit tento náročný úkol, můžete si opět dopřát rozlet a uvažovat o nových odvážných projektech – to má ovšem pro tuto chvíli ještě čas. Budete si hlídat, ať jste pořád nohama na zemi a nenecháte se unést nějakými vzdušnými zámky. I vaše okolí, ať už kolegové, podřízení nebo vaše rodina se mohou spolehnout na to, že s vámi hladovět rozhodně nebudou. Hlavní míra zodpovědnosti je ovšem na vás, jste to vy, kdo většinu věcí nějakým způsobem řídí a organizuje. Klobouk dolů před vaším solidním a seriózním přístupem k věcem!


Kozoroh
Karta Královna mincí
vám věští hojnost všeho, co potřebujete, ať už díky dobrým výdělkům nebo vaší šikovnosti a schopnosti si věci dobře zorganizovat. Bude pro vás naprosto zásadní udržovat si stabilní zázemí, které vám umožní vždy si dobře odpočinout, načerpat síly, a finanční rezerva vás ušetří od zbytečného stresu. Samozřejmostí je, že toto všechno chcete dopřát nejen sobě, ale taky svojí rodině, takže to není málo práce, ale naštěstí vám budou věci hezky vycházet a můžete se těšit z dostatku všeho, co potřebujete. To ovšem neznamená nezřízené rozhazování, ale spíš stabilní a kvalitní životní úroveň, ve které máte všechen komfort, který potřebujete. Přispěje k tomu i vaše schopnost ušetřit tam, kde to není složité – například vařit si doma, nebo si věci, které umíte udělat sami, zajistit svépomocně a zdarma. A když se to sečte všechno dohromady, nebude vám ani vaším blízkým ani v těžkých časech nic chybět!

Vodnář
Karta Páže mečů
vám přináší nové svěží nápady a ptá se, jestli máte dost odvahy a sebejistoty pustit se do jejich realizace. Jak příznačná karta pro vás jako idealistické a samostatně myslící Vodnáře! Konečně jste se dočkali toho, že se můžete projevit takoví, jací opravdu jste, dát průchod svým odvážným ambicím – ale počítejte s tím, že alespoň zpočátku na to budete sami a každou novou pozici si budete muset vybojovat a vyjednat svými vlastními sílami. Někdy to bude trochu náročné na upřímnost, abyste si zkrátka stáli za svým a nenechali jste se zviklat pochybnostmi ostatních lidí o tom, jakou perspektivu vaše nápady vlastně mají. Když budete sebejistí, můžete toho hodně dosáhnout, jen nesmíte chtít všechno hned a je potřeba počítat s tím, že alespoň na začátku budete postupovat kupředu spíš jen menšími krůčky. Ale to ať vás nijak neodradí, vaše práce má smysl a budoucnost!

Ryby
Karta Pět mincí
ukazuje, že vaše finanční situace už byla i růžovější, než teď na jaře – možná vám šlapou na paty nějaké dluhy nebo musíte sáhnout do rezerv, možná vypadne nějaký zdroj příjmu či bude mít výplata zpoždění, zkrátka na vašem účtu to nevypadá zrovna podle vašich představ. Ale snažte se příliš netrápit věcmi, které pro tuto chvíli nemůžete změnit – tedy samozřejmě když uděláte pro zlepšení všechno, co udělat můžete! Věřte nebo ne, nemít plnou peněženku má občas i své výhody, a nejen v tom, že člověk pak logicky méně utrácí! Dobrá zpráva je, že právě tehdy, když máte do kapsy hluboko, se ukáže, kdo je skutečně vás přítel a můžete se na něj spolehnout, a kdo se vás snažil jen využívat – těchto lidí se rychle zbavíte! To pro vás bude cenné poznání i do budoucna, na koho si dát pozor a komu naopak můžete věřit! Takže všechno špatné je i na něco dobré – a taky žádná smůla netrvá věčně!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.