Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. březen

Čínský horoskop na týden 8. - 14. březen

vloženo 8. 3. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 8. - 14. březen

Čínská astrologie patří mezi nejstarší dochované astrologické systémy na světě. Zjistěte, co vás dle východního horoskopu čeká následující týden! Rok 2021 je pod dohledem Bůvola a právě Bůvoli budou v týdnu velmi podráždění. A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Do poloviny měsíce se potácíte ve směsi protichůdných pocitů. Vrtošivá Venuše je spolu s Lunou důvodem vaší vnitřní roztěkanosti. Vyhněte se důležitému rozhodování a snažte se myslet pozitivně. Noste při sobě také měsíční… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zatímco nezadané Buvoly čeká vynikající týden, který jim do života může přivést novou lásku, ve vztahu to tak veselé nebude. S drahou polovičkou musíte mít svatou trpělivost. Je to jako hra kdo s koho. Hvězdy doporučují… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejících dnech zůstaňte ostražití a nedůvěřiví vůči druhým lidem. Především v pracovní a obchodní sféře nevěřte každému, kdo vám maže med kolem úst. Díky Luně zvládnete nahlédnout pod blyštivé… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Druhý únorový týden upozorňuje na zdraví Zajíců! Poslechněte volání svého těla a zvolněte hektické tempo. Hvězdy doporučují trávit maximum času na čerstvém vzduchu. Čerpejte sílu z probouzející se přírody, meditujte, klidně… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Dračí energie je v těchto dnech ta tam. Připadáte si jako vyždímaný citron a hned vás napadá, že se o vás pokouší jarní únava. Místo kávy a energetických nápojů se snažte dostat do postele včas, volný čas naplňte procházkami… ČTĚTE VÍCE!

Had
Singles Hadi vyhlížejí týden, který dá zapomenout na nedávný rozchod. Kolem vás krouží človíček, který by se rád dostal do vaší blízkosti. Na pracovišti se pokuste udržet chladnou hlavu a nepropadejte stresu. I když se… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Na cestě k vám je značné množství informací, ze kterých nejste moudří. Nad některými se jen pousmějete, jiné vás mohou znepokojit. Každopádně si vážíte toho, že před vámi nezůstane nic zamlčeno. V rodině i na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Planeta komunikace Merkur není v nejlepším postavení, což se odrazí na pracovních i soukromých vztazích. Dělá vám problém pochopit myšlení druhých lidí a za jejich chováním hledáte problémy, které tam ve skutečnosti… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Vnitřní nejistota ovlivňuje dění v celém týdnu. Snažte se plánovat věci předem, zapisujte si je do diáře a přemýšlejte o tom, jak vaše rozhodnutí ovlivní vývoj do budoucna. Riziko zapomenutí či ztráty je po celý týden… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Milí Kohouti, vstupujete do plodného týdne, kdy můžete neplánovaně rozšířit rodinu. Pokud o další přírůstek nestojíte, nespoléhejte se pouze na partnera, ale dávejte si pozor sami. Obezřetnost se vyplatí také na pracovním… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nezadaní Psi se rozhodnou vzít situaci do svých rukou a bojují proti osamělosti. Bohužel ne všechny kroky se vydaří podle plánu. Pozor si dejte hlavně na schůzky naslepo, kdy byste neměli chodit na odlehlá místa. Chraňte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nejdůležitějším tématem tohoto týdne je vaše zdraví! Nenechte se omámit prvními jarními paprsky, které vábí k odhození přebytečných svršků. Meze jsou stále ještě chladné a Vepřům hrozí prochladnutí. Dodejte svému tělo… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.