Home - Články - Láskohled 8. - 14. března

Láskohled 8. - 14. března

vloženo 5. 3. 2021
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 8. - 14. března

S příchodem března se k nám přiblížilo také jaro. Už se těšíte na jarní vycházky? V novém Láskohledu se podíváme na to, jak to vypadá s vaším vztahem a zda si nezadaní užijí jaro už s novým partnerem, nebo si ještě chvíli počkají. Věřte na lásku a čtěte Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Z nové lásky vám jde momentálně hlava kolem. V osobním životě rozhodně nestrádáte a užíváte si společné chvíle. Je ale na čase sundat si růžové brýle, ať pak nejste překvapeni.

Býk
Někdo vás oslní milým a přátelským chováním. Navážete s danou osobou velice intenzivní kamarádský vztah plný pravých emocí bez příkras. Kdo ví, jak jednou tento vztah dopadne.

Blíženci
Váš vysněný idol je velice zajímavý jedinec a od opačného pohlaví očekává zejména originalitu. Na krásu se taky dívá úplně jinak a nikdo neumí odhadnout, jak tohoto jedince zaujmout.

Rak
S novou láskou jste naprosto spokojení. Máte konečně pocit, že jste našli toho pravého pro život. Poslední dobou vám ale přijde, že něco není v pořádku a vztah začíná skřípat.


Lev
Cítíte se naprosto skvěle a sebevědomě. Stále na sobě pracujete a vypadáte fakt úžasně, ale není to jednoduché být pořád fit a upravený. Nikdo nechápe, jak to tak všechno zvládáte.

Panna
Máte v sobě vášnivý oheň a jistou dávku empatie. Jste doslova magnetem pro opačné pohlaví. Pokud někoho získáte, tak věřte, že mu učarujete a daný člověk vám bude naprosto oddán.

Váhy
I když to tak možná na první pohled nevypadá a vaši kamarádi a rodina nic netuší, tak váš dlouhodobý vztah prochází výraznější krizí. Možná tou největší, co jste dosud kdy měli.

Štír
Věrnost u svého protějšku moc nečekejte. Váš nový objev je sice atraktivní a umí vás dostat do varu, ale rozhodně nejste jediní pro koho mu srdce bije. Ani nedoufejte, že se změní.


Střelec
Když už potkáte někoho, o kom si myslíte, že by vám to mohlo klapat a jiskří to, tak zjistíte, že je tato osoba zadaná. To vás teda zklame a už nemáte chuť na další seznamování.

Kozoroh
Ze začátku nová známost vypadala zajímavě a vy jste doufali v lepší zítřky. Nakonec se ukáže, že protějšek je dost domýšlivý a má své náladičky, které se vám nechce moc tolerovat.

Vodnář
Chcete svým sex-appealem oslnit někoho velmi atraktivního, ale vyzývavost vám tento týden příliš parády neudělá. Velice se v dané osobě spletete, tento člověk miluje přirozenost.

Ryby
Koncem týdne sice čekáte nějaké pestré události, ale vůbec nikam se vám nechce. Kamarádi vás doslova musí dokopat do nějaké akce. Nakonec za to budete rádi a víkend si užijete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.