Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. března

Týdenní horoskop 8. - 14. března

vloženo 6. 3. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. března

Přichází další březnový týden a s ním se nám otevírají dveře k mnoha zajímavým dobrodružstvím. Především Berani a Štíři se mohou těšit na skvělý týden ovlivněný Novoluním v Rybách! A co čeká Vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Novoluní s sebou vždy přináší nové a pozitivní začátky. Je třeba toho naplno využít! Pokud si nějaká oblast vašeho života žádá důkladný restart, tak tento týden bude pro jakoukoliv změnu velice příznivý. Neváhejte a jděte do toho skutečně naplno!

Býk
Mars nyní není v příliš dobré opozici s vaším znamením - nemáte ve svém okolí dostatečnou podporu a náladu máte pod psa. Cokoliv, co začnete, tak za chvilku ztratíte motivaci, ale i oporu od někoho zvnějšku. To je stále více a více demotivující.

Blíženci
Máte nyní opravdu hodně povinností. Zejména v práci se to na vás pořád víc a víc nabaluje. Není to pro vás žádné potěšení a do práce nevstáváte nijak nadšeni. Navíc vám přijde, že se po váš šéf vozí a začínáte přemýšlet nad úplnou změnou zaměstnání.

Rak
Novoluní v Rybách je spojeno u všech zrozenců zvěrokruhu právě s osobními vztahy, pocity a emocemi. Tento týden tedy budete víc než jindy řešit zejména milostný život a vztahy. Pracovní stránku odsunete na druhou kolej, což se moc nebude líbit šéfovi.


Lev
Trošku vás tento týden může potrápit nedostatkem financí. I když samozřejmě velmi dobře víte, že poslední dobou trochu bojujete s prázdnou peněženkou, tak nyní to pocítíte hmatatelněji v jisté záležitosti. Rozhodnete se s tím něco radikálně udělat.

Panna
Čekají vás konflikty s kolegy, které je potřeba vyřešit. Nečekali jste, že tak drobná záležitost může vyrůst do tak velkých rozměrů. Někdo v kanceláři dělá z komára velblouda. Je to ten typ člověka, který rád vyhledává konflikty a vyžívá se v nich.

Váhy
I když nejste ve své kůži, tak se nehodláte nikomu se svými starostmi svěřovat. Máte za to, že každý má svých problémů dost a nechcete lidi kolem sebe zatěžovat ještě svými záležitostmi. Kdybyste si však o problémech promluvili, tak se vám uleví.

Štír
Snažíte se teď víc než jindy načerpat pozitivní energii. Poslední dobou jste hodně přehodnotili svůj život a hlavně životní styl. Cítíte se sice skvěle, ale také věříte, že pokud budete hledat jen samé dobré a kladné věci, tak se vám to vyplatí.


Střelec
Novoluní v Rybách nabádá, že není dobré odkládat své věci, obzvlášť pokud se jedná o důležité záležitosti. Čím déle budete jistou záležitost tlačit před sebou, tak tím více s ní budete zápasit. Raději si své věci vyřešte co nejdříve, je na to příhodná doba.

Kozoroh
Prožíváte celkem náročné období, a to zejména v osobních vztazích. Jste tak trochu napjatí a to se odráží ve všech sférách vašeho života. Ani v práci to není nijak růžové. Šéf má na vás přehnané nároky a vy nemáte šanci stihnout vše, co po vás žádá.

Vodnář
Fyzicky se tento týden nepřetěžujte. Pokud jste například začali s nějakým sportem, tak si dejte pozor na chodidla a prsty u nohou. Budou mít sklon k natažení, či dokonce k nějakému úrazu. Pokud chcete cvičit, zvolněte tempo, či zvolte lehčí sport.

Ryby
Měsíc v Novu vchází do vašeho znamení, milé Rybky. Může mít na svědomí vaše zvýšené emocionální výkyvy nálad. Nedaří se vám ukočírovat rozjitřené emoce, a to může mít poměrně negativní vliv na váš nově vznikající milostný vztah. Máte na sebe vztek.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.