Home - Články - Využijte každý Měsíc naplno!

Využijte každý Měsíc naplno!

vloženo 9. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Využijte každý Měsíc naplno!

Možná jste nevěděli, že Měsíc rozsévá na zemi své magické paprsky již 4,6 miliardy let. Jeho existence je pro mnohé z nás neuvěřitelná. Luna má hned několik fází, které jsou vhodné pro rozdílné činnosti. Kdy si dopřát očistu těla, domluvit si rande anebo nejlépe zhubnout? To vše je psáno ve hvězdách.

sdílet článek na facebooku

Nov neboli novoluní

Tímto lunárním cyklem všechno začíná, proto symbolizuje nový začátek a trvá 3 a půl dne. V těchto dnech se potýkáme s obrazy minulosti, které na nás působí více než v jiných obdobích. Měli bychom nastartovat svou mysl a nabrat sílu. Přichází čas na relaxaci a půst. Pokud chceme zhubnout, vsadíme na detoxikační čaje a jablečný ocet. Můžeme se do všeho vrhat bez rozmyslu, to se nemusí vždycky vyplatit.

Srpkovitá Luna

Tato fáze Měsíce je zasvěcena regeneraci, tělo potřebuje příliv nové energie, kterou lze získat z vitamínů. Kůže už je dostatečně prokrvená a člověk začíná být plný vitality. Nedoporučuje se pojídání sladkých a těžkých pokrmů. Srpkovitá Luna vnáší do našeho života něco kouzelného, po čem jsme dlouho toužili. Pociťujeme na sobě silnější věštecké schopnosti.


První čtvrt

V první čtvrti Měsíc dorůstá a popisuje se jako nádherné písmeno D. Pakliže toužíte po změně image, zajděte si ke kadeřníkovi, protože vlasy zhoustnou a doplní se ztracenou silou. To platí především, když je měsíc ve Lvu. V tomto období se špatně léčí zranění, rány mohou mokvat a tvořit se záněty. Pokud prahnete po změně, je ideální čas ji uskutečnit.

Vypouklá Luna

Jestliže jste uskutečnili v novoluní určité rozhodnutí, půjdete s ním celý měsíc a vypouklá Luna ho připomene. Tento čas je skvělý pro započetí kurzu, výcviku a vzdělávacího programu. Pokud se bojíte zubaře, objednejte se k němu právě v tuto dobu, to platí i pro skoncování s kouřením. Nebudete trpět strachem ani bolestí. Věnujte zvýšenou péči nehtům, vydrží déle krásné.


Úplněk

Úplněk symbolizuje polovinu celého cyklu, proto je nejzářivější. Člověku prospěje půst a celková očista těla. V této době bychom si měli naplánovat pohovory a zkoušky, vše půjde jako po másle. Největší sílu má úplněk je 3 dny před a 3 dny po své moci. Posilujme zdraví, vychutnávejme si chvíle s blízkými a milovanými partnery. Je dobré se pozastavit nad svou finanční situací a pracovat na ní.

Rozsévající Luna

V tento čas bychom se měli zamyslet nad svým životem, jen tak pochopíme své jednání a odehrávající se situace. Měli bychom meditovat. Ve snech se mohou objevit prazvláštní vize. Rozsévající Luna miluje společnost a zábavu na večírcích. Pokud plánujeme nějakou akci, určitě bude na výbornou. Nabýváme pocitu, že se něco pomalu blíží ke konci, jsme nostalgičtí a smutní.


Druhá čtvrť

Měsíc už není tak zářivý a připomíná písmeno C. To znamená, že Luna couvá. Můžeme na sobě pozorovat rozervanost a pocit nejistoty. Jako bychom neuměli rozeznat realitu od snění. Podléháme svým ideálům. V tento čas prožívá člověk rozpolcené okamžiky, proto je dobré uvědomit si, kdy je změna současného stylu života na spadnutí. Pomůže klidná meditace.

Balzamická Luna

Toto magické období přichází necelé 4 dny před novoluním. Je zajímavé, že sny, které si zapamatujeme, se mohou státá prorockými. Lidé citlivější povahy jsou podráždění, jejich rozervané myšlenky zesilují. Zlidnění přináší masáž celého těla. Balzamická Luna ukončí vše, co jsme si na začátku měsíce naplánovali. Vše špatné je třeba odstranit ze života a začít s něčím novým.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.