Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. února

Čínský horoskop na týden 20. - 26. února

vloženo 19. 2. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. února

Budete plni energie nebo vás čeká vyčerpávající období? Můžete se těšit na nové příležitost, nebo se budete raději držet zajetých kolejí? Co vás čeká vám prozradí váš hvězdný čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v poslední únorové dekádě se pustíte do generálního úklidu. Jako byste ve vzduchu cítili blížící se jaro a chtěli jste do života vpustit novou energii. Zbavíte se nepotřebného harampádí a pořádek uděláte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Aktuální konstelace nahrává změnám k lepšímu. Nechte se vést intuicí a neváhejte udělat změny v oblasti vztahů, profese, bydlení i zdraví. Důležitý bude odpočinek, od kterého vás po celý týden stále něco odvádí. Energie… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Poslední únorové dny přináší do života Tygrů chuť změnit svět kolem sebe k lepšímu. Zaměříte se hlavně na domácnost, kterou zbavíte nánosů prachu i zbytečných doplňků, které jen překáží. Pomáhá vám Merkur, který… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Jaro se raketově blíží a spolu s ním narůstá energie Zajíců. Najednou máte touhu dělat tisíc věcí najednou. Rovnou z vesmíru k vám proudí nápady, jak zlepšit svůj pracovní i soukromý život. Cítíte es perfektně a únava… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zdá se, že doznívá valentýnské kouzlo. Zrozenci Draka si vychutnávají romantické klima, kdy jsou na svého miláčka napojeni psychicky i fyzicky. Nejraději byste ho měli neustále po svém boku, zahrnujete ho letmými doteky… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nadcházející týden je plný změn. Připravte se na četná překvapení, z nichž vám mnohá neudělají radost. Raději se na nic netěšte a vězte, že nejlepší zážitky budou ty neplánované. Návštěvy se ruší, do naplánovaných… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Pokračuje valentýnské klima, kdy vesmír přeje všem záležitostem kolem milostného života. Zadaní zrozenci Koně docení kvality svého protějšku, singles zase mají skvělé vyhlídky na seznámení. V partnerství se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Ještě než se únor rozloučí s nadvládou letošnímu roku, udělejte v životě pořádek. Následujte hlas svého srdce a věnujte energii aktivitám i věcem, které považujete za důležité. V soukromí můžete narážet na nepochopení… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Klíčovým hráčem na vesmírném poli je tajuplný Pluto. Jeho vlivem se na denní světlo vrací nedořešené závazky z minulosti. Pokud máte nějaké kostlivce ve skříni, do konce února se s nimi musíte vypořádat. Překvapí… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Král prosperity se k vám otáčí zády. Jupiter komplikuje všechny kroky spojené s financemi a majetkem. Důležité obchody proto neberte na lehkou váhu, vyplatí se je o pár dní odložit. Opatrnost je vyžadovaná také… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozence Psa čeká týden plný harmonie a klidu. Závěr února pomáhá k domácí pohodě, usmíříte se dokonce i s příbuznými, s nimiž jste nebyli v kontaktu dlouhé roky. Neváhejte udělat první krok k zakopání válečné… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, závěr měsíce vás láká do přírody. Snažte se trávit volný čas na čerstvém vzduchu, protože ten vám dodá pozitivní mysl i ztracenou energii. Posílí i vaše zdraví. Energetickou vzpruhu představuje partnerský vztah, ve kterém… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.