Home - Články - Únorové novoluní v Rybách

Únorové novoluní v Rybách

vloženo 16. 2. 2023
čas čtení: 5 minut

Únorové novoluní v Rybách

Měsíc na obloze zcela zmizí 20. února 2023 v 8:05 ráno a nastane novoluní ve znamení Ryb. Čím nás překvapí?

sdílet článek na facebooku

Čas klidu a jemnosti

Tajuplná měsíční fáze novu znamená, že Luna a Slunce se na obloze dostanou na stejné místo, tentokrát se společně setkávají na začátku znamení Ryb. Nov uzavírá starý měsíční cyklus a zároveň otevírá nový, ale mezi nimi si můžeme dopřát několik dní odpočinku. Nejen o samotném novoluní, ale ještě i dva až tři dny před ním a stejnou dobu poté není Měsíc na obloze vůbec vidět. Až pak ho můžete velmi pozorným zrakem spatřit jako tenoučký srpek ve tvaru písmene D, a to pouze těsně po západu Slunce.

Nov v Rybách bude plný citů, jemnosti, něhy a klidné atmosféry. A nejlépe ze všech znamení si ho užijí právě Rybky! Nepropásněte tedy tento pro vás jedinečný den a udělejte si krásný večer sami pro sebe, ať už ho zasvětíte četbě dobré knížky, relaxační koupeli (Ryby jsou přece vodní znamení!) nebo třeba meditaci, která vám nyní velmi prospěje. Dopřát si můžete i očistný jednodenní půst, v zimním období ho ideálně doplníte pitím vašeho oblíbeného bylinkového čaje.


Dopřejte si zpomalení!

Fáze novoluní vždy znamená zklidnění energií v přírodě, odpočinek, příležitost k relaxaci a uvolnění veškerého napětí. Možná si i vy ve svém životě všimnete, že kolem novoluní se cítíte klidněji a táhne vás to k nicnedělání. A tak je to správně, vymyslela to samotná příroda, tak si dopřejte volný program, více spánku, méně aktivit ve volném čase, a pokud to jde, pak i snížení pracovního nasazení. Teď v zimních měsících to platí ještě mnohem více než kdykoliv jindy v roce, protože jak zima, tak i novoluní jsou předurčeny k načerpání nových sil v klidu a pomalejším životním tempu.

Znáte kouzelnou moc tmy?

K naladění se na energii novoluní vám pomůže, když využijete magickou sílu tmy. Právě díky tmě se nám v těle tvoří hormon melatonin, kterému se taky říká spánkový hormon, jenž nám pomáhá dokonale si odpočinout a nabrat novou sílu.


Večer nerozžínejte velký lustr, ale místo toho si posviťte k práci nebo čtení pouze menší lampičkou, a pokoj nechejte potemnělý. Ideální bude světlo teplejší žlutavé barvy. Velmi příjemné tlumené osvětlení pro večerní relaxaci vám poskytnou také svíčky nebo solní lampa. A pokuste se vyhnout světlu monitoru, mobilního telefonu či obrazovky televize, protože obsahují pro večerní odpočinek velmi rušivý modrý odstín světla.

Spánek je teď nejlepší!

Na spaní pak pečlivě zatemněte ložnici závěsy či žaluziemi, ať omezíte rušivý vliv pouličního osvětlení. Nejlépe tak napodobíte černočernou tmu, která o novoluní vládne v noci v přírodě, a která je zárukou dokonalého odpočinku! O co hůř citlivější lidé usínají za úplňku, o to lépe se mohou vyspat teď za novu. Skvělá zpráva, nemyslíte?

A možná se vám bude taky něco zajímavého zdát – dejte si na noční stolek papír a tužku, ať si to ráno můžete zapsat! Ryby vládnou našemu podvědomí, a ono k nám promlouvá řečí snů, takže bude zajímavé si sen z této kouzelné noci zkusit vyložit – možná vám odhalí nejedno tajemství!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.