Home - Články - Láskohled 20. - 26. února

Láskohled 20. - 26. února

vloženo 17. 2. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 20. - 26. února

Valentýn je za námi! Jak pro vás dopadl? Vydařil se? Pak vám prozradíme, jestli dál pojedete na vlně lásky. Nebo to nebylo ono a trávili jste svátek zamilovaných sami? Neztrácejte naději a čtěte náš nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou jste měli poměrně černé vyhlídky ohledně vašeho milostného života. Měli jste za to, že vás v této sféře již nic nečeká, ale opak je pravdou a budete mile překvapeni.

Býk
Konečně se vám podařilo nastolit si v milostné sféře řád a harmonii. S protějškem jste spolu už ze začátku dost bojovali, ale nyní to vypadá, že jste konečně našli společnou řeč.

Blíženci
Jste trochu na rozpacích ze své dosavadní známosti, protože vám přijde, že se hodně změnila a postupem vyplouvají na povrch ne zrovna příjemné věci z jeho minulosti i přítomnosti.

Rak
Už dlouho kolem sebe kroužíte s jedním kolegou. Vzájemné sympatie jste k sobě měli vždy, ale teď se z toho začíná klubat i něco víc. Oba jste si jistí, že do toho chcete jít naplno.


Lev
Jistý nápadník vám stále nedá pokoj. Zve vás na rande, lichotí vám a stále se snaží vám být nablízku. Ze začátku vám to lichotilo, ale nyní už vám jeho zvýšená přízeň začíná vadit.

Panna
Nemůžete jen tak zapomenout na osůbku, s kterou jste se v minulosti stýkali. Vaše známost skončila podivně a doteď nevíte, co se stalo a přijde vám, že šlo jen o pouhé nedorozumění.

Váhy
Dlouhodobé svazky svírá stereotyp a problém v komunikaci. Již dlouho přemýšlíte nad změnou, která by vás z nudy vytrhla. Protějšek se ale k ničemu nemá a na vaše pobídky nereaguje.

Štír
Nečekaně dostanete košem od osoby, o které jste si mysleli, že je k vám upřímná a vaše vztahy jsou naprosto ideální a harmonické. I když vás to sebralo, tak se rozhodnete jít dál.


Střelec
Máte občas sklony k nemístnému vtipkování a černému humoru. Váš protějšek sice není člověk bez humoru, ale vaše poznámky ho občas urazí. Měli byste na to v budoucnu myslet.

Kozoroh
Momentálně máte hlavu v oblacích a jste naladěni na pozitivní a láskyplnou vlnu. Není divu, váš nový vztah se vyvíjí báječným směrem a už nyní se bavíte o společné budoucnosti.

Vodnář
Vaše emoce budou tento týden proměnlivé. Jednou se vám podaří být v naprosté harmonii a lásce, ale za chvilku bude vaše nálada na bodu mrazu. I váš protějšek z toho bude podrážděný.

Ryby
Nemístných poznámek od vašeho protějšku už máte dost. Po posledním výstupu už se rozhodnete dát danému jedinci košem a rozhodně uděláte správně. Někde na vás čeká někdo lepší.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.