Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. února

Týdenní horoskop 20. - 26. února

vloženo 18. 2. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. února

Každý den je jiný a nejinak tomu bude i v následujícím týdnu. Beranům do života vkročí nová láska a budou zářit štěstí a na rozdíl od nich musí Ryby načerpat energii do zimou unaveného těla! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Do cesty vám v tomto týdnu vkročí láska a ne jen tak ledajaká. Rozhodně se máte na co těšit! Daná osoba hýří energií a pozitivním přístupem k životu. Ve spoustě věcí vám dokonale převrátí všechny vaše priority a pohled na svět, což vás posune vpřed.

Býk
Pozor si momentálně dejte na své finance, které neutrácejte za zbytečnosti! Právě naopak, šetřete si raději na něco smysluplnějšího. Toužíte po exotické dovolené, nebo po nějakém vysněném luxusním kousku do vašeho šatníku? Pak se pusťte do šetření!

Blíženci
Milí Blíženci, v tomto týdnu vás čeká výrazný kariérní posun. Pokud hledáte nové zaměstnání, tak si můžete být jisti zaručeným úspěchem na pohovoru. Zaměstnané zplozence Blížence zase čeká zlepšení pracovních podmínek, případně i zvýšení platu.

Rak
Na práci se vrháte s vervou a nechcete, aby vám cokoliv uniklo. Jste opravdu velký dříč a doslova i tahoun celé firmy. Poslední dobou vám ale přijde, že si vašeho nasazení absolutně nikdo nevšímá, přitom byste si zasloužili minimálně zvýšení platu.


Lev
Poslední dobou se cítíte unaveně a skutečně byste potřebovali nějaký odpočinek. V práci toho máte nad hlavu a do toho se samozřejmě přidávají i neshody doma. Přijde vám, že jste permanentně ve stresu. Zkuste trávit co nejvíce volného času v přírodě.

Panna
Jistá osoba ve vašem okolí nedodržela slovo a vy díky ní máte problémy. Nejedná se o nic zásadního, spíše řešíte to, že vás daný jedinec zklamal a vy už v něj nemáte důvěru. To je samozřejmě prekérní situace, obzvlášť když se jedná o osobu blízkou.

Váhy
Momentálně rozhodně netrpíte nedostatkem financí a šetříte doslova každou korunu. Jste si jistí, že se vám vaše prozíravost bude v budoucnu ještě hodit a máte naprostou pravdu. Spousta vašich vrstevníků na budoucnost nemyslí, ale vy přemýšlíte jinak.

Štír
Jste aktivní člověk, který má najednou rozjetých hned několik činností. Nebaví vás totiž jen sedět doma na gauči a máte rádi, když je kolem vás v rámci možností rušno. Pokud tedy vedle sebe máte pasivního člověka, může brzy dojít k prvním problémům.


Střelec
V práci vám poslední dobou schází trpělivost. Zejména s některými jedinci si absolutně nerozumíte a máte pocit, že jim stále musíte dokola vysvětlovat ty samé věci. Máte přitom své vlastní práce až nad hlavu a nemáte čas zaobírat se cizími problémy.

Kozoroh
Rozhodně by vám neuškodilo méně utrácet a více šetřit. Máte tendence utrácet za úplné zbytečnosti, které nakonec uklidíte někde na dno skříně a už je víckrát nevyužijete. I s nákupem oblečení raději počkejte, ať nekoupíte něco, co pak nebudete nosit.

Vodnář
Příliš se tento týden neuchylujte ke kritice ostatních, zejména pokud se jedná o někoho z blízkého okolí. Daná osoba by se mohla urazit. Sice své poznámky většinou myslíte dobře, ale mnohdy býváte až zbytečně kritičtí a citlivějším jedincům to vadí.

Ryby
Šetřete nyní své fyzické síly a raději vyrazte o víkendu někam do přírody, či na hory, kde si můžete dát pořádně do těla. Nejen, že posílíte své tělo, ale samozřejmě i ducha. Pokud si navíc uděláte výlet s přáteli, tak budete mít o zábavu postaráno.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.