Home - Články - Čínský horoskop na týden 19. - 25. září

Čínský horoskop na týden 19. - 25. září

vloženo 18. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 19. - 25. září

Čínské horoskopy patří k nejstarším dochovaným astrologickým systémům na světě. Karmen, specialistka na východní astrologii, pro vás připravila detailní týdenní horoskop. Poznejte svoji budoucnost a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další zářijový týden je plný zapeklitostí, na které si zrozenci Krysy musí dávat pozor. Nenechte si nic vnucovat a zůstávejte obezřetní při nakupování i zásadních investicích. Někdo se vám pokusí prodat něco nekvalitního. Intuice naštěstí funguje na jedničku a měli byste jí důvěřovat. Velkou část pozornosti věnujte také svému zdraví. Chladná rána skrývají vysoké riziko respiračních onemocnění. … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Měsíční paprsky jsou tento týden pro zrozence Buvola pohlazením po duši. V soukromí zavládne relativní pohoda, ovšem vy máte chuť na dobrodružství. Pohráváte si s myšlenkou podzimní dovolené. Pokud si nemůžete dovolit ujet do zahraničí, poznávejte aspoň tuzemské krásy. Při svém cestování upřednostňujte méně známé památky. Vyhovuje vám romantická atmosféra podzimu, který může být i trochu ponurý. … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v dalších zářijových dnech se vám daří oddělit pracovní a soukromý život. V zaměstnání překypujete činorodostí a jste v centru dění. Doma prahnete po klidu a na návštěvy vás neužije. Dokonce chráníte své soukromí natolik, že jste rozhodnutí nepřijmout nevítanou návštěvu. V poslední dekádě zařaďte do jídelníčku více sezónních potravin plných vitamínů. Imunitní systém potřebuje booster. … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Prosperující Jupiter se v poslední dekádě otáčí ke zrozencům Zajíce zády. Ani tajuplný Pluto vám nezjednodušuje mezilidské vztahy. Kvůli tomu je vhodné chránit své soukromí a neprozrazovat na sebe všechno, co máte zrovna na jazyku. Chraňte i svůj majetek, úspory skryté po domácnosti by se mohly stát cílem lapků. Při cestování hlídejte doklady i hotovost. Riziko jejich ztráty je extrémně vysoké. … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Sychravý podzim se odrazí na zdravotním stavu Draků. Bojujete s únavou, bolestí těla a dalšími syndromy nachlazení. Vesmír nabádá k vydatnému odpočinku. Tělo se potřebuje pořádně vyspat. Vyhněte se alkoholu, místo toho vsaďte na bylinkové čaje, jako je lipový květ, echinacea nebo bez. Do jídelníčku také zařaďte potraviny bohaté na vitamín C. Pro posílení nervové soustavy zobejte ořechy i ryby. … ČTĚTE VÍCE!

Had
Dění nadcházejícího týdne má pod taktovkou vášnivý Mars. Patron válek a dobývání komplikuje mezilidské vztahy. Pokuste se zapracovat sami na sobě a nepodléhejte emocím. Odreagovat se můžete při cestování, případně začněte sportovat. Unavíte se tak, že na dohadování vám nezbydou síly. S rozmary podzimu bojujte otužováním i zvýšeným příjmem vitamínů skupiny B. Ty mají dobrý vliv na nervový systém. … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Poslední zářijová dekáda v sobě skrývá důležitou zkoušku v lásce. Venuše zkouší pevnost vašeho vztahu i odhodlanost bít se za lásku. Pokud si nevíte rady, požádejte o pomoc starší a zkušenější přátele nebo členy rodiny. Pomoci vám může i vztahový kouč nebo kvalitní literatura. Po zdravotní stránce raději uberte plyn a svoje tělo nepřepínejte. Pokud začínáte se sportem, zohledněte svou kondici. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, po celý týden si vychutnáváte přízeň samotného Slunce. Díky němu vládnete veselou náladou a daří se vám vše, nač jen pomyslíte. Sluneční paprsky osvítí sféry, ve kterých jste tápali, pomůže vám pochopit některé zapeklitosti ze soukromého života. Spoustu pozornosti upínáte ke svému duchovnímu růstu, avšak zapomínáte na tělesnou schránku. Ta vlivem sychravého podzimního počasí strádá. … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Více než jindy je pro vás důležité harmonické zázemí. Zabezpečení domácnosti a dobré rodinné vztahy vám ukrojí velkou část energie a volného času. Také přemýšlíte o tom, co je v životě skutečně důležité. Snažíte se netrápit hloupostmi. V mezilidských vztazích může proběhnout revize, nechcete ztrácet čas s lidmi, kteří vám nic nepřináší. Fyzickou únavu nepřehlížejte. Tělo potřebuje doplnit železo. … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozenci Kohouta jsou v přízni Venuše, proto se jim bude dařit na milostné půdě. Cítíte, že jste udělali správný krok a vaše srdce bije pro toho pravého nebo pravou. Zajímavé vyhlídky nabízí také kariéra. Není vyloučeno, že díky poslední zářijové dekádě dosáhnete na prémie nebo povýšení. Vyloučena není ani pracovní změna. Vesmír ukazuje na lukrativní nabídku, která předčí vaše dosavadní povolání. … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nenechte se ukolíbat rozmary podzimu, který vám ubírá na vitalitě i dobré náladě. Důležité je neztrácet pozitivní myšlení. Podle hvězd jste totiž blízko velkému štěstí v lásce. Venuše pracuje nenápadně, zato velmi intenzivně. Nezadaní Psi mohou brzy objevit lásku v člověku, který pro ně není tak úplně neznámý. I když vývoj událostí není na první pohled jednoduchý, věřte, že se vše v dobré obrátí. … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vzpomínka na prázdniny připomíná zrozencům Vepře, že je pozdě bycha honiti. Nemarněte čas vzdycháním. Co jste nestihli v letních měsících, můžete dohnat v začátku podzimu. Myslete v první řadě na své zdraví. S hubnutím nečekejte na jaro, stejně tak otužování má nejvyšší čas. Ve volném čase si najděte každý den aspoň chvilku na protažení těla. Můžete také chodit více pěšky nebo jezdit na kole. … ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.