Home - Články - Zářijový úplňkový horoskop lásky 2022

Zářijový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 6. 9. 2022
čas čtení: 5 minut

Zářijový úplňkový horoskop lásky 2022

Babí léto přináší magický úplněk 10.9.2022 v 11:58 před polednem. Bude ve znamení Ryb, víte kterým znamením přinese největší romantiku?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro vás Berany teď nemá hvězdná obloha v záloze žádná nečekaná překvapení, ale to je možná i dobře, protože léto bylo jistě hodně divoké a je na čase se trochu zklidnit. Nezapomeňte protějšku dát najevo své city a vyznat lásku!

Býk
Venuše v Panně je stejně jako vy Býci zemský živel, a tak se v lásce konečně dočkáte skutečně perspektivních možností a solidního jednání. Oceníte, když váš protějšek bude spolehlivý a nebude mu chybět smysl pro praktické záležitosti.

Blíženci
Mars ve vašem znamení Blíženců z vás dělá energické lovce, tak proč si před koncem léta ještě nedopřát nějaký ten žhavý flirt u svitu Měsíce? Leda že byste byli zadaní a raději vytáhli na romantickou procházku vaši drahou polovičku!

Rak
Úplněk v Rybách patří živlu vody stejně jako vaše znamení Raka, takže tento magický čas bude doslova zaplaven pocity, emocemi a spoustou lásky. Poslední letní úplněk vám přinese nádherné a romantické nezapomenutelné zážitky!


Lev
Jako Lvi toužíte zazářit vždy a všude, jenomže teď k tomu nemáte zrovna nadbytek příležitostí. Nekoukejte tedy, co kde lítá, ale raději se věnujte své zákonité nebo dlouhodobé polovičce, jistě vaši pozornost ocení nejvíce ze všech!

Panna
Slunce spolu s Venuší ve vašem znamení Panny dělají zázraky a slibují vám úplňkovou romantiku, jakou jste již dávno nezažili! Tento úplněk kousek od vašich narozenin je pro vás navíc jeden ze dvou nejdůležitějších v roce, tak si ho pořádně užijte!

Váhy
Doky Merkuru ve vašem znamení Vah se vám bude s partnerem skvěle komunikovat, a to předčí všechny ostatní planetární konstelace. Navíc vám přeje Mars, a tak máte energii udělat rozhodující kroky pro rozvoj vašeho vztahu.

Štír
Měsíční svit v Rybách je pro vás Štíry mimořádně příznivý a umožní vám naplno rozvíjet vaše hluboké city. Tento úplněk pro vás bude nádherný a plný vášně po boku partnera, na kterého se můžete spolehnout a můžete mu naprosto věřit.


Střelec
Planety se teď na vás Střelce dívají trochu škodolibě a nepřináší vám zrovna plný pytel možností seberealizace, a už vůbec ne té milostné. Budete si muset počkat na lepší časy, ale to přece úplňkovému večeru neubírá na kráse, nemyslíte?

Kozoroh
Štěstěna se na vás usmívá a Kozorozi se mohou těšit z příznivě nakloněné Venuše v Panně. To znamená, že v lásce konečně dostane slovo praktické smýšlení a oceníte spolehlivý a seriózní přístup partnera ke všem důležitým záležitostem.

Vodnář
Milí Vodnáři, teď vám přejí velmi energické a dynamické dvě planety – Merkur a Mars, které vám budou usnadňovat život a přinášet nové možnosti, jak v lásce, tak v životě obecně. Je už jen na vás se jich chytnout a splnit si své sny!

Ryby
Pro vás, milé Ryby, je toto nejdůležitější úplněk v roce, a tak neváhejte si ho patřičně vychutnat! Nemusíte však být pořád jen s partnerem, vaše duše potřebuje i chvíli klidu a samoty, dopřejte si meditaci a jděte se sami projít do přírody.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.