Home - Články - Čínský horoskop na týden 5. - 11. září

Čínský horoskop na týden 5. - 11. září

vloženo 4. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 5. - 11. září

Čínský horoskop je skvělým rádcem pro váš nový týden. Bůvoli by měli být opatrní v pracovních záležitostech - neváhejte moc dlouho, kdo zaváhá, nebere! Šarmem budou oplývat zrozenci Kohouta, láska jim jenom pokvete! Buďte i vy o krok napřed a přečtěte si, co vás čeká a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek září je po zrozence Krysy šťastným obdobím, ve kterém se jim daří. Zároveň je potřeba zůstávat opatrný vůči lidem v okolí. Někdo se pokusí přiživit na vašem úspěchu. V zaměstnání se s vámi veze… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V nadcházejícím týdnu se soustřeďte na věci, které vám přinesou něco dobrého. Přemýšlejte, do jakých aktivit vkládáte energii. Nosíte-li v hlavě myšlenku na změnu zaměstnání, podnikání i brigádu pro zlepšení rodinného… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Prosperující Jupiter je hlavní planetou týdne. Pro Tygry je to příslib financí. Těšit se můžete jednak na lepší výplatu, zároveň se vám bude dařit v soudních sporech i při zařizování úředních záležitostí. V mezilidských… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, na začátku měsíce se vám nedá upřít ohromný drive, který ovlivní dění na soukromém poli i v zaměstnání. Zaměřujete se především na sebeprezentaci. Chcete vypadat výborně, mít krásné bydlení a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Vlivem Černé Luny se zkraje týdne dostávají ke slovu záležitosti, které jste v minulosti opomenuli nebo odsunuli na jindy. Náročné období může být díky novým zkušenostem pro Draky osvobozující. Nedávejte průchod… ČTĚTE VÍCE!

Had
Mezilidské vztahy jsou hlavním tématem první poloviny září. Pověstná hadí intuice tentokrát nefunguje, jak má. Kvůli tomu se do vaší blízkosti mohou dostat pěkní filutové. Nenechte se uplácet lichotkami, už… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Dostat se po prázdninách do běžného režimu je pro Koně velmi náročné. Soustředění vás stojí spoustu sil, protože vám daleko lépe jde snění o uplynulých letních měsících. V práci i při studiu na sebe musíte být… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Kněžka lásky si na začátku babího léta staví hlavu. Kvůli tomu se u zadaných Koz objevují četné komplikace. S drahou polovičkou si nerozumíte, každý prosazujete své názory a nejste svolní ke kompromisu. Složité to… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, rády byste ještě setrvaly v režimu prázdnin a vyhřívaly se v horkých letních paprscích. Přicházející podzim z vás spíše vytahuje energii. Zkracující se dny a chladnější počasí vás unavuje, také se… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zkraje měsíce pracuje ve váš prospěch sama Afrodité. Postará se, aby Kohouti v září našli človíčka, se kterým se budou cítit v sedmém nebi. A nemusí to být pouze jediná osoba! Otevřete se novým kontaktům a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Mezilidské vztahy jsou pro zrozence Psa velkou výzvou, ve které by se měli vzdělávat a pracovat na sobě. Na začátku září se vyvarujte vztahovačnosti, kvůli níž si šlapete po štěstí v soukromí i na pracovišti. Spoustu… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zdá se, že fungujete v letním režimu, kdy se chcete bavit. Momentálně prahnete po pozornosti okolí, a tak hledáte cestu, jak zaujmout. Hvězdy radí zbytečně neriskovat. V lepším případě se můžete dostat do trapné… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.